Vučić i Hoti sastaju se u Briselu 7. septembra

Ostavite komentar


  1. Uoči sastanka u Brisela, delegacije Srbije i Kosova sutra u Beloj kući u Vašingtonu počinju dvodnevni sastanak u sklopu nastavka dijaloga Beograda i Prištine.

  2. Nakon sastanka u Vasingtonu bice sve mnogo jasnije. Srbija na celu sa Vucicem ima svoje ciljeve i sigurno ce ih izgurati do kraja!

    1. Daj Bože da je Marko Đurić snjim kao desna ruka jel onda su potpuno nezaustavljivi…možda povrate ne samo Kosovo nego i CG, Krajinu, Bosnu…

  3. Mislim da ce nakon sastanka u Vasingtonu neke stvari za nas biti mnogo jasnije. Tada mozemo razmisljati o sledecim sastancima.

  4. Da lli se satatnak u Vasingtonu na neki nacin vise ne cini toliko bitnim, obzirom da se odmah nakon njega pregovaraci sele u Brisel?

  5. Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pomerile iole sa mrtve tacke i kako bi svakoj od strana bilo bar donekle po meri. Vucic je svestan snage Srbije i snage SAD , te je nista drugo do realan.

    1. Za postizanje dogovora su potrebne dve strane, a Priština je do sada pogazila sve na šta se obavezala.

  6. Eeee . . . sta radi ova EU “ nasem Aci “ . . . pa ovo je udarac ispod pojasa ( cak i nize ) . . . pokvarili su mu ( Aci i delegaciji ) week – end u USA . . . par sekundi slikanja sa odlazecim predsednikom Trumpom u Beloj Kuci ( ako mu bude u redu frizura ) pa odmah New York ( US Open Tennis , restorani sa skupim vinima , setnje po Indijanskom letu i naravno shopinzi za patike ili skupa odela . . . ) . . . ozbiljan “ razgovor “ pocinje sa ozbiljnim domacinima iz EU u ponedeljak ( ako Acu posluzi zdravlje posle napornih USA days ) . . . verujem da su ovo “ ukapirale “ i cak najgluplje $n$ – pink ovcice sa botovima da se Aca i delegacija provode o trosku gradjana R . Srbije uz masno , providno i izlizano “ spinovanje “ o vaznim ekonomskim dogovorima ili nekakvim iznenadjenima od strane US domacina . . .

  7. Iako svi misle da će to biti odlučujući dani po pitanju KIM, mislim da se ništa značajno neće desiti. Mi nećemo da priznamo Kosovo, a Vašington I EU to jedino interesuje.

  8. Našeg predsednika Vučića ovih dana očekuju sastanci na Bledu a potom i u Vašingtonu.
    Želim mu srećan put i puno uspeha na sastancima i veoma teškim pregovorima koji ga očekuju pa da nam po povratku donese lepe vesti.

  9. Nadam se da će nakon sastanka u Vašingtonu biće sve mnogo jasnije. Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučić ima svoje ciljeve i sigurno će ih izgurati do kraja.

  10. Spremni smo da rešavamo ekonomska pitanja sa Prištinom, ali od priznanja te kvazi države nema ništa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.