Vučić: Imao sam samo jedno pitanje za ambasadora Bocan Harčenka: „Zašto?“

Ostavite komentar


  1. Još jedna predstava za prost svet (narod)
    I to u danu kada je objavljeno da je doktor mali plagirao svoj doktorat.
    Naravno da je sad na refu ona poznata radikalska teorija.
    Pa gde me sad pitas za doktorat kad nam je zemlja ugrožena, bezbednost zemlje je na prvom mestu.
    A mi sve to treba da podržimo. Jer je valjda jedinstvo naroda i bezbednostzemlje važnija od nekih doktorata.
    Živeli Radikali i Srbija

    1. Prevrsilo svaku meru! Ovo vecerasnje „obracanje“, predizborni miting uz prisustvo onih vojnih „dostojanstvenika“ U PREDSEDNISTVU Srbije, ispred njega, je u stilu Pinocea, Musolinija…
      Zaista cudi sto miting nije odrzan pored tenka ispred zvezdinog stadiona!!!

    2. Izgleda da su bolnica i srcajni napad došli nakon saznanja da će ovo sa ruskom špijunažom biti objavljeno a onda zna buczavi šta sledi s ruske strane, svilen gajtan. Kakav n1 i novinarsko pitanje to mu došlo za masku i spinovanje. Boji se on botoksiranog rusa kao đavo krsta jer dobro zna kako kod njih stvari funkcionišu posle zajeba pošto je i on jedno vreme bio na njihovom platnom spisku. Kako sad ovu šizofreniju objasniti narodu nego još luđim spinovanjem i zataškavanjem. Odmah mu sovjeti odgovorili puštanjem informacija o prodaji srpskog oružja preko arapa ukrajini kojim su tučeni proruski pobunjenici u donbasu. Bratska ljubav. Zabludeloj srbiji šizofrenik izokreće priču pa će sad danima njegovi mediji da cuclaju žaku da je to oružje prodao zapravo Đilas, Jeremić i Obradović, a kako bi se spasao sovjetske srdžbe i eventualnog asasionog delanja. Nažalost po njega sovjeti su se ovde toliko infiltrirali da veoma dobro znaju šta vlasna banda radi na sve četiri strane sveta.

      1. Plus “ crne “ vesti sa Malte gde inspektori Ev.Centralne Banke proveravaju izvestan broj “ sumnjivih “ bankarskih racuna korisceni za “ pranje “ novca…

      2. Isti dan kada se Minhauzen razboleo su svi mediji po evropi imali skoro udarnu vest sa slikama špijuna iz Srbije. Tako da mogu da se složim sa vama da se možda i jeste razboleo zbog toga.

  2. Biće da je na delu „bolivijski scenario“??? Na prošlim izborima je bio „makedonski scenario“!! Pa da ne bude jednolično.

  3. Znači večeras će nam se predsednik obratiti i objasniti sve vezano za aferu „Krušik“.

    1. nego šta je nego u vezi krušika. priča o špijunima mu je bila uvod da zaključi kako je u toku špijunski napad na krušik i namensku jer velike sile žele da zatvore te dve fabrike, smetaju im. Da nije tužno bilo bi smešno. Ako ovoliko energije ulažu da zataškaju aferu trgovinom oružjem zamislite koliko još stvari novinari nisu otkrili ?

  4. Odnosi Srbije i Rusije mnogima su trn u oku, te je neophodno razmotriti i detaljno analizirati sve, kako bi se izveli ispravni zakljucci i povukli pravi potezi. Nase sluzbe do sada su odlicno radile svoj posao, pa ne sumnjam da ce tako biti i ovog puta.

      1. Sluzbe odlicno odradile svoj posao ??? Godinama pratile i dokumentovale spijunsku aktivnost i pustile glavnog aktera da ode iz zemlje ? A ovaj samo sto im se jos ne izvinjava . Sada su glavni krivci oni koji su snimili prljavu rabotu , ma dajte vise dosta ovog cirkusa .

    1. Šta kaže Biba Struja, jel to znači da nećemo nikada biti ruska gubernija? Zar nam to nije onomad obećao Toma Grobar?

    2. Koje službe? Ona kojom upravlja Vulin, ili ona kojom upravlja Gašić? Jer obojica rade samo i jedino za Vučića. Jedan ponižava vojsku do kraja, a drugi uništava službu koja je pre devedesetih bila izuzetno jaka, a sada služi samo zadovoljenju svojih i interesa Vučića lično. Lično, ne kao predsednika

  5. Objasnjenje, zapadnjaci su ga ulovili u aferi Krusik, i sad traze da napada Ruse ako misli da ostane na vlasti.

    1. samo se pitam: uhapsili Alesadndra Obradovica, a Z.K. koji je snimljen sa ruskim obavestajcem, gde je on?

  6. Zašto je objavljeno sada je pravo pitanje, a odgovor je: zato što sa ovom aferom pokušavaju prikriti afere za koje se već zna ko je odgovoran.

  7. Ova pretstava je novi pravac filozifske misli. Pretsednik dovlaci ceo vrh vojske i bezbednosnih struktura da im pokaze snimke koje je snimila neka druga spijunska agencija nekad „davno“. Uzgred morao je da pomene; ubistvo Ivanovica, uzbunjivaca iz Krusika ali specijalno njegovu mamu i sve ono sto je procurelo u javnost a nema odgovora. Ostavio je za sledeca dva dana da se ponovo obrati javnosti jer ga mozda nisu culi oni koji slave svetog Arandjela.Sve te tz. afere su samo povod da „veliki brat“ ima razloga da se svecano obrati naciji i proba da zataska stvarne afere koje tresu ovu zemlju, od vredjanja gospodje Fajon i EU parlamentaraca pa do afera sa policajcima koji cuvaju zasade marihuane. Ova zemlja je zatrpana aferama koje zbunjuju i naj bistrije umove. Od kupovine diploma i pada helikoptera, rusenja Sava male, pa do danas ni jedna afera sto se tice SNS nema epilog. Porazavajuce je sto nemamo pet zivota pa da mozemo da gubimo vreme sa ovakvima, jer treba misliti i na nasu decu.

  8. RASTROJSTVO SRBIJE
    Vučiću, Ustav kaže: KiM je Srbija!

    Vučić je uz kolaboraciju srpskih medija i podanika prvog poglavara SPC-e, doveo Srbiju do potpunog rasula, rastrojstva i do prosjačkog štapa. A cilj Evrope je, da nas potlače, da nam uzmu Kosovo i da ga predaju Albancima. Na tom putu im se našao Vučić, koga su odmah prepoznali kao velikog srpskog izdajnika i sa njim su sklopili tajni Briselski sporazum. Narod još nezna da je Vučić potpisao predaju Kosova dana: 30. juna 2015. god. u 22h i 54 minuta. Ali zbog uzurpacije medija i sudstva u Srbiji, njega nažalost niko ne može ni da prozove kao izdajnika, pljačkaša ili obmanjivača, a kamoli da ga spreči u tome. Vučić je predvodio i izdaju i pljačku ove zemlje. On je stvorio i najbogatiju vlast i najniži standard u Evropi. A da živimo u pravnoj državi Vučić bi odavno bio na robiji. I gle apsurda! Vučić koji uništava istoriju najstarijeg naroda u Evropi, koji je uništio Srbiju i izdao Kosovo, prima orden od SPC-e za „očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije“. To je taj podanički i izdajnički deo SPC-e koji toleriše Vučićevo kršenje Ustava i predaju naše teritorije i naših svetinja Albancima. I oni poput Vučića ne pominju rezoluciju 1244 sa kojom bi se spasilo Kosovo. A svoje izdajstvo Kosova Vučić je potvrdio rečima: „Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“. Ali Albanci su znali šta rade, slavili su tu noć po celoj Evropi i na Kosovu. Slavili su svoju novu državu. Sutradan su opet u znak slavlja posekli sve borove (sa kosovske strane) do Pančićevog vrha na Kopaoniku. Vučić se nije oglasio tim povodom, ćutao je kao zaliven. Ali se obratio zbunjenim Srbima u Sev. Mitrovici uz poklik: „Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“!. Dodelio je i poseban pozivni tel. broj 383, priznao njihove zakone, pasoše, diplome i indekse. Povukao je sa Kosova i policiju i upravu Srbije, i predao Gazivode, Trepču i Obilić. Ovo je mogao da uradi samo veliki srpski izdajnik. Pitajte ga! O čemu danas pregovara sa Albancima ako nije njihova nezavisnost? A kad javno prizna Kosovo on je obećanje ispunio, ali Kosova nema. Posle toga mu preostaje samo diktatura ili bekstvo iz Srbije… Videćemo…

    Mene lično impresionira Vučićev entuzijazam sa kojim on ispunjava data obećanja u Briselu, a to je (ponavljam) javno priznanje Kosova kao države. To će da uradi ne mareći za robiju koja ga čeka!?
    Da se potsetimo! Vučić je od samog dolaska na vlast bio predvodnik i izdaje i pljačke Srbije, i tome mora da se stane na kraj. Dovoljno je samo dozvoliti istraživačko novinarstvo, koje će lako otkriti i kako je izdao Kosovo, i kako je pljačkao Srbiju. Tada ćemo saznati i gde su pare od rasprodaje Srbije, a znamo da je i pitka voda prodata. Sa istim ciljem, hoću da podsetim protestante da promovišu svoj „Sporazum sa narodom“, koji jedino garantuje kažnjavanje svih lopova u Srbiji…

    Na kraju to je taj nasmejani Vučić, naša dika, koji voli da se slika? čim mu se ukaže prilika. Izdajnik bio izdajnik i ostao. Ko ovo ne vidi nikad neće ni videti. Kome je ovo sumorno i teško najbolje je da nastavi spavanje…
    Pazite na cipele, granica je otvorena…

    P.Sajdžo 2019.

    1. Kosovo je nezavisna drzava od 1999, ako nisi znao. Ovi sto su sada na vlasti su ga izgubili u ratu i potpisali kapitulaciju, ako nisi znao. Pametnom coveku ne treba crtati, Kosovo je drzava, Vucic nema sta da preda albancima, oni su vec uzeli ono sto zele i ostavili zaludnim ljudima da se zabavljaju sa pitanjem „Kako resiti Kosovski problem i klauzulu u Ustavu Srbije da je Kosovo deo Srbije?“. To je jedino sto mozete da razvlacite po novinama, forumima, politickim diskusijama i zaludjinim pojedincima.

      1. ‘Nezavisna Drzava’?!?
        Probaj tu recenicu da prevedes na; Hebrejski, Spanski, Ruski, Kineski, Rumunski … i malo manje lupetas.
        (PS: Kosovo je u stvari Tursko. Tu ‘kapitulaciju’ smo potpisali jos 1389te!, … znam, bolece, ali ukljuci mozak kad i tastaturu, barem povremeno.)

      2. Srpski KiM je Srpski, po svim zakonima i Srbija i SPC imaju tapiju na teritoriju KiM i zato zapad i podrzava vucica da bi ga se Srbija (koju on nazalost predstavlja) odrekla. Dokle god ne dobiju taj potpis, nema nista od siptarske nezavisnosti i otimanja teritorije. Pametnome dovoljno a botu ne vredi ni crtati !

        1. @test(ero), piše i na tarabi ali ako poveruješ hitna ti ne gine.
          A što se tapije tiče, imaš li tapiju i na kuću koji si prodao?
          Pitam iz čistog koristoljublja, da znam da li da isteram strica iz kuće koju mu je moj (pokojni) otac davno prodao.
          P. S.
          Tapiju na glupost ti niko ne može osporiti, mirno spavaj.

      3. Kada si toliko pametan što ne reče žašto traže od Srbije da ga prizna i što im je do toga toliko stalo.? Što ga ne prime u sve medjunarodne organizacije kada je to po tebi legalna država?…………………..Možes u beskonaćnost nabrajati ova pitanja, na koje ti nemaš odgovora ili nećeš da imaš.

    2. Ko se zalaže za Kosovo u Srbiji taj je najveći izdajnik,jer bi povratak Kosova u sastav Srbije značio potpuni slim Srbije.Vučić je kriv za sve drugo,samo ne za Kosovo,jer ono nije u Srbiji i neće nikada više biti.

      1. Kosmet je u Srbiji po svim važećim medjunarodnim dokumentima i R1244 Ujedinjenih Nacija
        Kim je deo Srbije u statusu protektorata,
        što će reći, pod medjunarodnom kontrolom.

  9. Nemoj više poligraf, ko boga te molim!. Pa moroni bez grama mozga su shvatili da je to spin. Daj nešto drugo, ovo sa poligrafom je dosadilo i ispijačima piva ispred seoskih prodavnica.

  10. ,,Pitao sam Hrascenka ,,zasto,,, a on odgovorio za interese Rusije! to ne kaze AV. U politici nema zasto, nego radim za drzavni interes moje drzave, Zto, postoje drzave i njene institucije, Jedna ozbilljna drzava, posljala bi protestnu notu doticnoj drzavi koja spijunira, ali zbog ,,bratskih,, odnosa!?

    1. Nije nego mu Hrascenko rekao pa da ti pomognemo da zataskas aferu KRUSIK. Dodje mi da se smejem kada vidim snimak i oni su napravili aferu oko toga. Sama cinjenica da su svi rezimski tabloidi puni tekstova o ovoj manipulaciji je dovolja da se shvati kako vucic zeli da se zaboravi KRUSIK ali nece moci !!! Kriminalnoj bandi treba stati na put!

  11. Ovaj je totalno odlepio!!! Predsedniče, ima u Srbiji još uvek pametnog sveta! Nismo svi otišli! Ne vredjajte nam više inteligenciju! Sve je deja vu… mnogo puta do sada!

  12. Pravo pitanje je zašto udara u sva zvona na bajati snimak sa jutjuba kanala koji drži poznati britanski antirusista?
    Ah da treba zataškati Krušik, Malog, Slinu, predstojeće referendumsko prelagivanje naroda, uskladjivanje sa antiruskom politikom Brisela. Ma more razloga a samo jedan mandat da sve odradi.
    Nije čudo da je završio na VMA.

  13. Slušah,gledah ali ne videh ,niti čuh ko je snimio sastanak žbirova.Kao naši pratli našeg ali neki Rusi pratli Rusa , a treći pratili i snimali sve.Ko su ti treći koji su našem nabudžili kameru u opel? Penzionisani potpukovnik danas,a juče beše visoki državni funkcioner? Vojne tajne su odavno postale samo mrtvo slovo na papiru u svim banano-vazalnim državama kao što smo mi , ali zato su državne tajne postali novčanici političara i njihovog okruženja.Baš me briga kome prodajemo granate ako su cene realne i nisu na štetu građana Srbije.K je snimao i gde su novci?

  14. Putin te odlikovao ordenom -Alexandrom Nevskim- , sad zbog tvoje sujete i ega ispašta celi narod. Kako je samo BIA-š sa VBA-ašem sve fino prilagodio izjavama sa mog timelinea/sinkronizovao.Da niste malo previše prolivni?Obe struje u obaveštajnim strukturama su pro -Putinovski nastrojene i dokle mislite da ćete uspevati da manipulišete narod pošto službe demokratski zemalja više ne možete. Pa taj agresivni multitasking sa spinom i distrakcijom i iskonstrusanim opravdanjima delovanja GRU i FSB-a .***DA LI VI SHAVATATE DA TO VIŠE NE PROLAZI⁉️ Ako ste Vi slepci to ne znači da su i ostali ❗️ Kakvi lotovi sa Poljskom?DA LI VI MORONSKI PANDURI ZAISTA VERUJETE DA NAKON OVOLIKO FALSIFIKATA IMATE BILO KAKAV LEGITIMET.***U.S.A Vam više ne priznaje ni lične karte zbog idolopoklonstva i sranja koje ste napravili na celoj planeti.Tvoje obraćanje i delovanje Vojske Srbije i BIA govori upravo suprotno,svrstali ste se na staranu ZLA.Osim toga, u večnoj borbi dobra i zla ne postoje neutralni ❗️ Onaj ko je neutralan / *ne čini* posmatra zločinjenje bez otpora / svrstao se na stranu zla i to je axiom❗️

  15. Sramota bas Rusi neznaju neke tajne pa im treba neki srbin postar da odaje.Ovo je ponizavanje za svakog srbina sramota.

  16. Stavite sve u kontekst. Neoradikalska kuca se rusi, nervozni naprednjacki pacovi i lopine izlaze na povrsinu i otimaju, uvredjeni Gazda odjednom dobija ‘srcku’, menja se iznenada zakon o referendumu, i sada, ‘Rusi?!
    Temelji se ljujaju, Vucic se sprema da izvrsi obecano o Kosovu, za to Ruse treba malo ‘udaljiti’ (do juce je trcao u Moskvu da ‘mase repom’ pred svojim prijateljem Putinom …) iz te price … ocekujte interesantno Prolece. Gazdi vreme upravo istice.

  17. Rusija rusija rusija evo vaša rusija svi srbi radi po evropu a vi rusuja rusija rusija ljudi moj krenite ka evropu nema ništa od rusije

  18. Špijuna je uvek bilo i biće,
    i mi valjda špijuniramo.

    I baš danas špijunska afera kad je proglašen plagijat doktorata Siniše Malog,
    i baš danas SM u Skupštini brani budžet,
    i baš u vreme 360 stepeni o doktoratu SM na N1 tvoja konferencija za štampu?
    Kakvo pokrivanje.
    Ne bruji možda Srbija jer se bavi špijunskom aferom od pre ko zna koliko godina,
    brine što su svi svetski mediji objavili skandal srpskog ministra.

  19. Ovo je u skladu sa AV podvalama i lažima SNS, govnari nam vode državu, direktor BIA keramičar Gasic-bahati neznalica i amater.

  20. Zasto , to treba da pitas domaeg oficira , a ne sluzbenika GRU , NJEMU JE TO POSAO . Rusija malo spijunira koliko to cini CIA !

  21. Dokle laži i spinovanja, kontra veštačke afere na tvoje afere Pinokio Minhauzene? Ma saberi se, leči se, oslobodi normalni deo Srbistana gluposti i diktature. Pozdravi malog, jer mali je paradigma vaše bolje, brše, jače u zlatnom dobu srbistana. Imaš li ti ogledalo vodjo? Ako imaš, pogledaj se bilesniče

  22. Ovo je sigurno jos jedna izrezirana afera onih koji po svaku cenu zele da sruse jako dobro prijateljstvo Srbije i Rusije…

  23. Tarmi Rićmi:
    „Špijuni su merđu namaa,
    kvare našu iidealnu vezu,
    al’ neka ih neka budu
    sada na oprezu,
    jer mii smo na pootezuuu!“

  24. Kako to da je tek danas pitao Bocan Harčenka, ZASTO?, ako kaže da je snimak od pre godinu dana i da je VBA sve vreme znala za to? Kontradiktorno.

  25. Kako zasto? E pa bolesnice onda: zasto Savamala; zasto helihopter; zasto Bor bez tendera; zasto Smederevo bez tendera; zasto Beograd na vodi i PKB bez tendera; zasto Branko i slina u Krusiku; zasto u Brankovom rancu 300.000€… zasto, zasto. Nemoj da se „pravis blesav“, kazi kukavice.

  26. Ljubavnom randevuu je dosao kraj. Poceli su da mu kreiraju dogadjaj za dogadjajem na koje vise ne moze da parira svojim besmislenim montiranim aferama po strokavoj zutackoj stampi. Ovo je njegov strmopizd, kako bi rekao njegov novootkriveni ljubitelj Basara.

  27. Isfoliran, patetican, jadan, kenjkav, … uvek isti!
    Bio to Bil Klinton, Putin, Merkelova, Taçi, … uvek isto.

  28. -Jel si i ti muzičar ?
    -Ne, nisam muzičar.
    -Nisi?
    -Jesam.
    -A jesi?
    -U stvari jesam.
    -A jesi, a?
    -Pa ne, kažem nisam… samo tetki da odnesem lek.

  29. Sta se ovo desava , , Kako mislis Vucicu da treba da vodis spoljnu politiku Srbije, to sto radis je NAJOBICNIJI RIJALITI, koji ti sluzi da ti narod u Srbiji slepo veruje, nazalost jos uvek veliki broj. Nisi u stanju da obezbedis da albanci ulaze u Srbiju i seku nase sume, kao imamo snaznu vojsku i policiju sa deset aviona i deset helikoptera. A sednicu koji si drzao samo je sluzila za tvoju promociju i bacanje prasine u oci narodu u vezi KRUSIKA , SAVA MNALE , KOPAONIKA, PLAGIJATA, pa kad si sve znao sta ce ti sednica saveta, tvoja spoljna politika se svela na to da stranim drzavnicima objasnjavas kako je Srbija dobar domacin i voli da ugosti sve koji dodju, kako si molio kineskog predsednika da UZMI ZELJEZARU, kako je zahvaljujici TEBI i prijateljstvu sa Markelovom doslo mnogo investitora koji su otvorili SRAFCIGER FABRIKE, sa jeftinom radnom snagom, ja vise nemam pojma ko moze vise da trpi ovoliko LAGANJE NARODA, niko nema pojma kolike si subvencije dao.
    E sad sto se tice kojekavih tajni, svetske sile DOBRO ZAJU NASU SNAGU I MOC, I NASU PROIZVODNJU NAORUZANJA I VOJNE OPREME U KOMAD i nemoj vise da glumatas i lazes ovaj narod i izigravas da smo mi neka mocna sila u regionu, SPOLJNU POLITIKU NEVODIS TI I NIKOM SE NE TRESU GACE OD TEBE, a to sto imas TESKE PREGOVORE SA ALBANCIMA L A Z E S, samo koristis svoju navijacku retoriku koju si naucio na fudbalskim utakmicama, da se pohvalis neznam kome u Srbiji kako se ti snazno boris za Srbiju, zar mislis da te neko u svetu ceni kad svi vide sa kim imaju posla.
    Mislim da ce hrabrost univerziteta biti pocetak kraja tvoje tiranje prema sopstvenom narodu, zato sto si priteran u cosak, nemas kud, zato slepo cuvas svoje poslusnike, zato sto vidis da je to pocetak kraja, zato sto vise neces drzati konferencije za stampu na kojima ce biti moguce postavljati prava pitanja, zato sto umesto LEKARA O TVOM ZDRAVLJU BRINE VASILJEVICKA,( bice nemoguce da ti se postavi pravo pitanje) zato sto ce i Pink i Hepi zestoko do poslednjeg momenta BRANITI I VELICATI TEBE I TVOJE DELO , zato ce nastati nevidjena hajka na N-1 i Danas, zato sto ocekujem montirane procese, Samo se nadam da ce MLADOST I SNAGA STUDENATA POBEDITI

    1. E moj Gaga Vuče-znaš onaj film kad Dragan Jovanović drži skup 1995 i masi govori „Nije Milošević kriv-mi smo krivi“.Vidim spominjemš Pink i Happy TV.Sećam se posle petog oktobra-na Pink TV kad je gospodin Čanak-veliki pobornik lustracije-često gostovao u emisijama spomenute TV-gde je neukom puku demonstrirao svoje umeće sviranja klavira.I Milan St.Protić je često bio na ružičastoj,pa Đelić pa tko još ne od onih koji su skinuli SPS-JUL-SRS?A svi znamo gde je sedeo vlasnik te TV dok je baba devojka predsedavala sednicama JULa.I sad bi bilo isto.Pink bi opet preživeo-ne samo Pink-i Happy i Milšped i Kostić i Mišković………Svaka vlast -da bi mogla da vrši vlast potrebna su joj ogromna financijska sredstva i sredstva propagande-svi ovi navedeni su s druge strane medju najvećim puniteljima budžeta ove države-pa samim tim svaka vlast mora i da vodi računa o istim.I nije to samo kod nas-tako je u celom svetu.Razlika je u nečemo drugom-zapadne zemlje a i Rusija su gore spomenute uokvirili u okvir zakona-a zakon je zasnovan na pravdi a pravda-oni se bar dobrano trude-se vrši na što časniji i moralnoiji način.Poenta moje replike tebi-je da vlast je slast-vlast je slatka-vlast ljude kvari-ako čovek nije moralno dobro potkovan-on će biti isti kao i onaj pre njega-zbog toga i nemamo pri smenama vlasti odgovornost onih prethodnih za učinjena krivična dela(i uvek svi imaju opravdanje zbog čega to ne može biti učinjeno)-jer ovi što dolaze posle njih isti su u moralnom smislu kao i njihovi prethodnici-samo jedni su za plavo a drugi za crveno-da bi s tim bacili narodu kosku da se glodju-a iz tog glodjanja naroda ovi ili oni došli na vlast.Narod ima vlast kakvu zaslužuje-narodne vodje proizilaze iz naroda-a Srpski narod je moralno srozan narod-jer samo jedan moral je ispravan i moralan-moral vere.Pogledaj sve te razvijene zemlje-Nemačka,Italija,Engleska,Austrija.Tamo vlada -šta god mi mislili-moral vere-kakva god da ta njihova vera bila.Veruju u nešto.Da-dali su prava-LGBTu,raznim manjinama-ali tamo pravo većine nije ugroženo na uštrb manjine njima su samo data prava-za razliku kod nas gde pripadati nekoj organizaciji kao LGBTu ili nekoj sličnoj organizaciji imaš prednost nad svim i svakim.Kod nas je to dignuto na pijadestal nekakve posebnosti.Zakone koje mi prepisujemo od ovih sa zapada-nisu za nas-jer im nismo dorasli.Šta misliš-zbog čega je nekada u Srbiji bio zakon-tko ukrade seče mu se ruka-zbog toga što su Srbi bili pošteni????Zakon je donet zbog toga što se mnogo kralo-tako bi trebalo i danas-zakoni da se pišu da bi se sprečilo nečasno i nemoralno ponašanje-vidiš de curi-odmah krpi-kad vidiš da je netko zaobišo zakon-odmah dopunjuj-i tako ćemo doći do zakona koji nama odgovara,nešem društvu-a ne prepisivanje zakona bogatih zemalja-oni su te zakone sebi pisali da zakrpe svoje rupe.

  30. Zašto? Zato što ti ni Volođa ne vjeruje.
    Opet se brani zamjenom teza. Kao da su Bugari krivi za otkrivanje kriminala u Krušiku. Ne postoji normalan način razgovora s ovim čovjrekom. To je čista patologija. Cijreli ovaj cirkus koristi za napad na neistomišljenike iz opozicije. Strašno je kako ovaj čovjek cepa državu. Mrne uopštre ne interesuje ova afrera s špijuniranjem. To se rješava za jedan dan. Krušik, bato! I Obradović Aleksandar, a ne prekrivanje i skrivanje.

  31. Zašto bolan u plastičnoj kesi, zašto za šaku kopejki,
    za nemate neki USD pa da turite lepo i kako dolikuje
    u „koferčić“?

  32. 1. Kakvi su to nosači uniforme i šefovi „službi“ koji dođu na poziv poremećene budale, statiraju i ćute?
    2. Sa ovakvim protivnicima poremećene budale budućnost ovdašnjih podanika je pakao!

  33. Koliko je Rusima trebalo da posalju avion za gasenje pozara?Cemu sluzi Ruski satro humanitarni centar?Shvaticemo,mozda jednom,da smo moneta za potkusurivanje.

  34. Ponavljam već pet godina i više. PSIHO vodi državu. Toliko ne zna a u sve se meša. SVI ga rade. Od njegovih glupandera iz stranke do stranih predstavnika i ambasadora. A o Merkelovoj i da ne govorimo. Kada neko sa toliko udvorništva, ulizivanja, poltronstva, isceniranih prijateljstva, lažnih odnosa i braće sa Arapima, Rusima, Kinezima, Zapadnjacima, koji svi dijametralno vode svoju politiku, udje u medjunarodnu politiku, normalno je da ga niko neće ceniti i poštovati. Samo je pitanje vremena kada će se stolice izmaći. Mislim da sam bio jasan i za obožavaoce velikog vodje. Pozdrav.

  35. Glumatanje vodje je za oskara, on kao nešto iznenadjen, pa zar naši obaveštajci to isto ne rade u Rusiji ili bilo gde. Užas, od svega pravi pozorište i sebe velikog mučenika.

  36. Sve me ovo puno podseca na Erdogana dragana „brata Turcina“ kako je onomad Vucic izjavio.

  37. „Snimak je napravljen – nije ga sačinila naša VBA, ali je VBA upoznata sa događajem – 24. decembra 2018. godine, rekao je Vučić i…“
    Zašto je predsednik čekao godinu dana, ako je zemlja ugrožena?

  38. ZASTO z a t o sto lazes gradjane Srbije da je ugrozena bezbednost Srbije, zato sto stalno tvrdis da smo NEZAVISNI, a avioni i helikopteri i ostalo naoruzanje je PROIZVEDENO U SRBIJI, najjaca smo ekonomska sila u svetu, zasto imamo najbolje obavestajne sluzbe, zasto mases papirima posle godinu dana, zasto vodis razgovore sa Putinom u cetiri oka a nisi mu to rekao, zasto glumatas pred gradjanima Srbije kako se boris za interese Srbije, zasto si okruzen nemoralnim ministrima, zato sto tako mozes da vladas, samo napravio si UZASAN P R E V ID, kao dobro igras sah, MORAO SI KAO TITO DA KAZES DA SU STUDENTI U PRAVU, DA SE ODREKNES MALOG-VELIKOG, I STEFANOVICA I DA NEKAKO PRIVOLIS STUDENTE DA ODUSTANU, tako bi produzio svoj teror nad gradjanima Srbije, a ti izabrao Vasiljevicku , Pink i Hepi umesto VMA, i normalno sad ce biti NEVIDJENI TEROR NA N- 1 I DANAS samo neznam koji ce biti scenario, jer su i Djilas i tzv opozija mnogo istroseni, a onaj sa kesom na glavi ne uliva bas poverenje, A SKUPSTINA TI PRAZNA, samo te velicaju i pricaju o nepostojecoj opoziciji. STUDENTI SAMO NASTAVITE, JEDINA STE SANSA GRADJANIMA SRBIJE

    1. Hvala Danasu al me cudi sto nema nikakvih komentara, pa ja sam obican citalac i penzioner, kome je Vucic oteo preko dvesto hiljada dinara i jos mi kaze da sam trpeljiv, niti sdam trpeljiv niti me interesuje tvoj lopovluk, samo znam da mladi odoseeeeee, e to ti je rezultat tvoje vladavine, sad glumatas bolesnika i pacenika, i namestio si da Vasiljevicka brine o tvom zdravlju, kao VMA nije dovoljno strucan i kompetentan, vazan je Pink i Hepi

  39. Poceli ste da pucate po savovima i to je taaaaaako ocigledno! Krusik necete uspeti da zataskate. Narod nije glup. Vidi, pamti i oseca da se odnos snaga u drustvu menja… Mozda su ljudi bili prethodnih godina bezvoljni, demotivisani, umorni, ali ponistavanje one sramne DR diplome nam je dalo vetar u ledja, narocito mladima, Beogradjani vam NIKADA nece zaboraviti poruznjavanje centra grada, a uzbunjivac je znak da nisu ni ljudi u unutrasnjosti sisali vesla kao sto vi mislite.

  40. Brinem za zdravlje ovog coveka, ne samo fizicko vec i mentalno! Sve ovo sto je rekao i kako je rekao je za duboku analizu vrhunskog tima lekara, medju njima pre svega psihijatara! Ili bi bilo bolje da mi kao narod dobijemo psihijatre da nas lece besplatno, jer ovo sto trpimo moze samo lud narod! Pitam se damo dokle vise?

  41. Netko nekog ovde pravi ludim.Snimak je od prošle godine od decembra meseca.Zašto se sad od jednom naprasto pušta u javnost.Mogu biti dva razloga-prvi-da se pažnja javnosti skrene sa nečega drugoga,drugi-da se sve ovo radi s nekim skrivenim ciljom(moguće da se ide na to da se netko degradira).I ptice na grani znaju a i predsednik je sam rekao da mnoge zemlje imaju obaveštajne agente u Srbiji.Sigurno je da ovakvih operacija ima na desetine puta više od strane Američkih,Engleskih,Nemačkih…..Hrvatskih tajnih službi.Zbog čega ti(na desetine puta više)snimci se ne puštaju u javnost???Da li smeju to da puste???Da li je ili nije bio akt špijunaže-u ovom slučaju to je nedokazano-jer ne znamo sve činjenice-to što je netko slikan izdaleka-konkretno može da se opravda raznim opravdanjima.Prava profesionalna služba bi to isterala na čistac.Ovako s ovim izlaziti u javnost-za cilj može da ima samo izazivanje medijske pažnje da bi se nešto drugo sakrilo.Da li se na ovaj način Srbija dodvorava ovima sa zapada,da li na ovaj način Srbija šalje signale ovima sa zapada da je u određenom momentu Srbija spremna da ispuni jedan od uslova za ulazak u EU-prekid saradnje sa Rusijom-što bi u prevedenom značaenje značilo-nezainteresovanost za podršku Rusije-ponajpre po pitanju suvereniteta Srbije-odnosno spremnost Srbije da u dogledno vreme prizna tzv.Kosovo Republiku.Jer ako se odričemo podrške Rusije-znači da odustajemo od svojih interesa.Na kraju-znajući naš mentalitet-nama kojima je uvek i isključivo za sve drugi kriv-na kraju će opet biti-Rusija nas opet izdala.

  42. Nas niko ne smatra za kredibilnog partnera, jer stalno nastojimo da, kao u Titovo vreme, sedimo na dve stolice. I Rusi i NATO dobro znaju da smo prevrtljivi, da naša reč ne vredi mnogo, tako da moraju, i na ovaj način, da nas drže pod kontrolom. Drugo, ovo je dokaz da se BIA više razume u keramičke pločice nego u svoj posao, da nije bilo snimka sa Youtube-a, ne bi ni znali šta se radi po Srbiji. A treće, moguće da će kvazi špijunska afera biti iskorišćena da se Ruskom humanitarnom centru ne da diplomatski status, odnosno za dalje približavanje NATO do konačnog punopravnog članstva

  43. New York Times i Washington Post pišu o pozivima javnosti za ostavku Siniše Malog nakon konačne potvrde da je plagirao doktorsku disertaciju. Ovo bacanje prašine u oči građanima može da prođe samo kod onih koji još uvek kliču „Aco Srbine“.

  44. Vučić: imao sam samo jedno pitanje za zatvorskog stražara. zašto? Stražar: znaš ti radikalu zašto.

  45. Uveren sam da predsednik (Rusije Vladimir) Putin o ovakvim stvarima nije bio obavešten, rekao je Vučić.
    Pa ne obaveštavaju oni predsednika (Putina) kad neko urinira kao mi ovde.

  46. LAŽNA AFERA NE MOŽE DISKREDITOVATI STVARNU AFERU: Dakle, da zaključimo, ova afera „Pijun Š“, zbog koje je navodno sazvana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, nije spinovana prvenstveno zbog afere „Slučaj za doktorata“ nego prvenstveno zbog afere „Krušik“, tako da pokušaju da ovom insceniranom aferom „Pijun Š“ diskredituju navode bugarskih novinara u vezi sa aferom „Krušik“, koju su takođe bugarski novinari otkrili, dakle, koriste lažnu aferu „Pijun Š“ da bi pokušali da diskredituju stvarnu aferu „Krušik“, misleći da mogu da nas zavaraju jer i jedna i druga afera potiču iz Bugarske.

  47. Predsednice Vučiću ,mnogi te pitaju zašto živimo u Srbiji koja je stigla do dna svih kriterijuma .?

  48. Vučiću ,pitanje Hrčenku:“Zašto“,
    Nije na nivou Predsednika države , nije politički ali ni diplomatski kvalitetno , umesno.
    No to je bilo pitanje jednog političkog djacica.

  49. Ajme … pa i ovi VBA – ovci su dovezeni autobusom …da nisu i oni “ sendvicari “ za malu dnevnicu i slikani ako pokusaju da odu ranije pre zavrsetka Acine liturgije …ajme …

  50. Na tvoje „zašto“, sumnjam da si dobio ikakav odgovor.
    Možda je usledilo pitanje tebi „A zašto to pitate“?

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.