Vučić se obratio video porukom: Najavio iznošenje dokaza u vezi sa događajem u Banjskoj (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. ti i tvoji dokazi,a dva minuta sa naplatne rampe zagubilo se? Ne poručuj nikome ništa, propadoh od silnog napredka tigra.

  2. Al si dobio PR lekciju od kosovskih vlasti, pravo u glavu. Bravo, ko god da je radio kosovski PR, svaka čast…

  3. ZBOG TAKBOG TVOGA STAVA I PONAŠANJA, A IZA SVEGA ŠTO SE DEŠAVA U OVOJ ZEMLJI STOJIŠ TI I TVOJA NEPRIKOSNOVENA „PAMET“, UPRAVO NAM SE I DEŠAVAJU STVARI KOJE NAM SE DEŠAVAJU. DA, MI SMO TIGAR KOJI IDE OGROMNIM KORAKOM UNAZAD. CITAV SVET JE U ZABLUDI, SAMO TI NISI. BLAGO NAMA S TOBOM.

  4. Svaki dan, ama baš svaki dan on nesto komentarise, vjecno place, cmizdri, i patetiše. I to jos uvijek prolazi u Srbiji. Samo jedan detalj: on ce iznijeti neoborive dokaze da je bar jedan Srbin u Banjskoj hladnokrvno ubijen??? To ce svjedociti ocevidac?? A ko moze biti očevidac??. Pa naravno drugi iz iste grupe, jer tamo nikog drugog nije ni bilo. I to je dokaz i to „neoboriv“??? Djetinjasto i neoziljno ali i jadno da nemoze biti jadnije.

  5. „Ne zna“ ko je rušio zgrade u centru BGa ali zna kako su ubijeni Srbi na Kosovu?! Nema dva minuta snimka sa naplatne rampe ali će sad da napiše roman kako su srpski TERORISTI zverski ubijeni?! DNO DNA!

  6. Hitno hospitalizacija za ovog coveka!Molim zapadne sile da sankcionisu ,i pokazu gde on zivi i kolike pare ima,od plate ne zivi ni on ni zena ni deca.Dosta bre lazi i zamajavanja.Nek kaze odakle Radojicicu one kule i vile i hoteli…borac za srpski narod bajagi.Sramota i bruka na sta nasedamo i sta trpimo 12 g.

  7. Tako je to kada neko ne shvata da mu je najbolje vreme odavno prošlo i hvata se – do sada oprobanim sredstvima – za svaku slamku, i pri tome – kao u živom pesku – svakim trzajem („obraćanje narodu“) sve više tone. I sve više se trza…
    Sad on – koji sa time prvo nije hteo da ima veze pa onda govorio o detaljima i da „nije bilo planirano da se ubije policajac“ (čemu onda svo oružje i municija?) – svetu objašnjava da su ovi ubijeni. Pa naravno da su ih ganjali (i to naizgled neočekivano profesionalno sa zaplenom filmskog materijala raznih kamera) i likvidirali, da li bi nakon slične akcije u Srbiji ovdašnji MUP organizovao boravak u banji za počinioce?

  8. Jadna mu je ta SLUZBA kojoj je potrebno vise od nedelju dana da montira „dokaze“. Dokaze koji to nisu! Verovatno bi nasa policija, kada bi je neko ovako napao i ubio policajca postupala nezno i milostivo! Ovi nasi biju decu, bacaju zene preko ograde, dave protivnike vlasti, pokusavaju da pregaze opozicionare… Postoje NEMONTIRANI snimci. I??? Pa nista, to nije na Kosovu! Tamo protivnike ubijaju i pale im automobile.

  9. Sta ce da dokazujeee, kada se sve vidi, pa i vrapvi znaju, samo je pitanjeee kako ce fa se pravda i toliko se smatra „pametnim“ narocito kod opozicoje, a srljao zastoooo????

  10. Lazi i neistine samo ti iznisis ali izgleda ovima na zapatu a i ovima na istoku se smucilo tvoje laganje i tvoj kriminal.

  11. Lepo je boriti se za KiM, posto Rezolucija 1244 i dalje vazi. Kosovu su priznali oni koji su ga napravili kao nezavisnu drzavu, mi smo im malo pripomogli sa granicom, pasosima, reg. tablicama, povlacenjem policije iz institucija Kosova, i ostalih institucija narocito na severu, dobili su tel. medj. broj, ima toga jos po nesto, oni koji su priznali drzavu Kosovo, su ih naoruzali stvorili vojsku policiju sudstvo imaju svoj parlament, predsednika, premijera, sto bi rekao nas narod sve atribute drzavnosti, e sada je neko napao takvu drzavu koju oni koji su je napravili svesrdno podrzavaju. Pritiskace nas da isporucimo sve one a narocito vodju dok to ne ostvare a mogu to na razne nacine do totalne blokade da ni ptica nece moci preko granice a kamoli avioni, kamioni i tome slicno. Neki se nisu rodili u vreme sankcija ali su poznavaoci tastature stalno ratuju na kompjuteru pa misle to je isto samo treba da se sjurimo dole i vratimo sto nam je oduzeto a NATO ceka. Verujem da je neko zverski ubijen, kako kaze g. Vuci ali prema onima koji su stvorili drzav Kosovo to nije dokaz a jeste dokaz da je neko naoruzan i sa gomilom oruzja uhvacen u pokusaju, kako se kaze stvaranja haosa na KiM, i oni su to krstili terorizam. Hocu da verujem da g. Vucic je bio i sam iznenadjen, ali to nece promeniti mnogo stav onih drzava koje su stvorile Kosovo. Nasa bolja pozicija i svetlost koja se pojavila zbog pritiska na Kurtija odjednom je nestala i sve je izgleda utonulo u sivilo mraka. Blago nama, Ziveli

  12. Citate li ove poruke koje vam salju citaoci ? A znam da citate. Pa cete i dalje da se zaglibljujete pljuvanjem po Danas-u. Je li ?

  13. Trazio vam Blinken da izrucite sve ucensnike krvavog incidenta u Banjskoj ? Hocete li opet da se pravite mrtvi vasim lazima i jeftinim parolama ?

  14. Opa Bato, imamo i sofisticirano oruzje, ma idi bre….pa dokle covece dokle….daj nam posla da radimo, zatvaraj kriminalce odozgo nadole, lovi ove pijane za volanom, daj nam dobre ucitelje i profesore, mani se Putina i ratova, Kosovo je samostalno i tu ne mozes nista, pomozi narodu na Kosovu tako sto ces ih integrisati u tamosnjem drustvu, ne dizi novi srpski ustanak,izgubicemo……..

  15. Al’ se ovaj upetljava… ali, kod većine, i dalje prolazi. Zna Vučko, i njegov tim, da smo skloniji priči da su „svi protiv nas“, nego samokritici.

  16. NAZALOST kao sto sam i pre neki dan izrazio zaljenje sto niko „ne pita moju komsinicu baba Radu“ kako ona vidi sva ova zbivanja na Kosovu, to cinim i danas !
    Ocigledno je da NIKOGA u Srbiji ukljucujuci i „opozicione lidere“ ne zanimaju „sustinske stvari“ koje su se desile u Banjskoj i dozvoljavaju Vuciccu da „izvrdava“ i govori o NEBITNIM stvarima umesto da ga „u’vate za kravatu“ i ne pustaju dok ne objasni ono sto je ovog trenutka „pitanje svih pitanja“ na koja i EU kao i SAD traze odgovor a to sigurno nije „kako je mucki i brutalno ubijen jedan od do zuba naoruzanih terorista“ koji je pre sukoba sa policijom Kosova „ucestvovao u ubistvu kosovskog policajca“ !
    Je li neko cuo od „zapadnih visokih zvanicnika“ da je taj kosovski policajac „ilegalno i protivpravno“ kako to „predstavlja Vucic domacoj javnosti“ obavljao svoju duznost pri cemu je stradao od TERORISTA ili su „zapadni visoki zvanicnici“ osudili taj TERORISTICKI napad i „doveli u vezu Vucica i drzavu Srbiju“ za naoruzavanje te teroristicke grupe „preko svog Adema Jasarija“ tj. Milana Radojcica potpredsednika „njegovog KRIMINALNOG OGRANKA“ na severa Kosova ?
    Njegovo stalno „uporedjivanje“ sa desavanjima u Makedoniji vise nego jasno POTVRDJUJE da su njegova „ocekivanja“ pre nego sto je „poslao svog Adema Jasarija“ na sever Kosova bila da ce svet „reagovati isto kao u Makedoniji“ u cemu se je vise nego jasno „PRERACUNAO“ iz prostog razloga sto je sve to NEUPOREDIVO sa ovim sto se dogodilo u Banjskoj ali je u VELIKOJ MERI za sav civilizovani zapadni deo sveta PRIZNANJE da je upravo on taj a time i drzava Srbija ORGANIZATOR i „NAORUZATOR“ terorista koji se samo „PRERACUNAO“ da ce „njegovi teroristi“ biti „amnestirani“ kao sto se to svojevremeno desilo u Makedoniji i da ce tako ponovo „uci u institucije Kosova iz kojih ih je ON ISTERAO“ !
    NIKOGA u Srbiji ne interesuje u kakvu je situaciju doveo i drzavu Srbiju i Srbe koji zive na Kosovu sto je „sustinska stvar“ nego mu dozvoljavaju da se „povede rasprava“ o tome je li sve bilo „korektno i fer“ od strane kosovske policije u sukobu sa TERORISTIMA ?
    Pa njegova „pitanja“ zasto EULEKS nije bio tamo“ iako je to MILION PUTA OBJASNJENO da je na Kosovu u PRVOM REDU policija Kosova zaduzena za bezbednost i sigurnost za gradjane i sprovodjenje zakonskih mera pa TEK ONDA Euleks PA TEK ONDA Kfor ne vredi, SVI SE PRAVE BUDALE kao da je to „nerazjasnjeno“ i kao da je BITI BUDALA od „nacionalnog interesa“ ?
    Zemlja se nalazi pred Ratom, pred mogucim sankcijama a u Srbiji se „raspravlja“ o „kakvo ce vreme biti nardnih dana“ ?

  17. Jedini relevantan doka odnosi se na njegovo učešće i učešće vojske Srbije i BIA u organizaciji i sprovođenju tog terorističkog napada Srba, po vođstvom radoičića vučićevog bliskog saradnika i čoveka od njegovog poverenja i komande, na kosovsku policiju.
    Sve ostalo je zamena teza i uobičajen vučićev pokušaj zamagljivanje suštine, i izbegavanje nesumnjive komandne odgovornosti.

  18. On niada da kaze nista konkretno , kao ni one veceri nakon oruzanog incidenta u Banjskoj , kada je mucao pravio pauze i uzdahe a nije imao nista da kaze konkretno, vec samo redovno forsira najave iznosenja istine. Istine sa kojom on nema vec 30 godina nikakvog dodira.

  19. Koliko je ovaj naporan da sa istim lazima vadi vec 30 godina.
    Sta je sa Pandom, Savamalim, Njegov kum, naplatna rampa, Oliver Ivanović, Belivuka.

  20. bice to kao i svi prethodni dokazi…ko je ubio decu u kaficu, ko je vozio kola mesto babica u udesu, …….

  21. Taj ocevidac… Sta je Radio on tamo, zasto on je bio tamo… I Kako to da je on jos ziv ako su Albanci Tako ubili coveka a njega ne?

  22. i to sa svim minutima!-A Pink za AV-a upravo montira sa 2 (dva!) minuta pride!

  23. kofa više zanima to što ti imas sa prikazuje koga..samo se sve više ukopava, i našu zemlju dovodi u velike probleme, mozda nam zbog tebe uvedu i sankcije…nego jel si ti to poslao sa tim ,teroristi a, i novinare kamere nekih televizija sa sve snimaju jel si
    ..sve u svemu više re niko ne shvata ozbiljno,..zašto ni jedna tv pod tvojom komandom nije se uključila i prenosila zbivanja ..svaka čast izveštajima i javljanja onim osoblju iz tog manastira..svaka im čast….to ne smeš da pustiš ..ne smeš……

  24. Umoran sam, veteran iz 1999, zašto su skinuli kapuljače u manastiru? Ko je obučavao te ljude? Koliko satelita u ovom trenutku nadgleda Srbiju i njene granice, SVE dežave u okruženju osim BIH su u NATO_u. Šta mislite o umoru nekog naroda. 1 svetski rat 1 240 000 izginulih Srba, 2 svetski rat podela na jedne i druge i masakri nad srpskim narodom, a onda bratstvo i jedinstvo kao neeeema veeeze idemo na more. Kraina i proterivanje preostalih Srba, jame, Jasenovac??? 1999 smo se povukli sa Kosova. Šta sad? Umoran sam, ako hoćete ubi te me, dosta.

  25. Ja mislim da protesti protiv AV u Srbiji nisu dovoljni. Sa njim kao precednik mi smo propali. Ista prica bila sa SM 90-tih.
    I dan danas placamo za nasu naivnost. Treba da se drugacije postupa. Ne znam kako ali ovako ne ide.

  26. Kod nas, na terenu kada pikamo mali fudbal, pa golman primi gol kroz noge onda mu ponudiš suknjicu. Ovom su sašili takvu golčinu da mu ni pancir suknjica ne bi pomogla. Predriblali su ga i izvozali malo drskiji i za**baniji igrači od njega i on to sada vidi al lopta je već u mreži , rezultat na semaforu a delegati su sve potpisali. Nema tog VARa koji će pomoći da se bilo šta od toga dokaže drugačije. Čak naprotiv. Eh kada bi moglo da kamere baš tada nisu radile. Lepo može da se vidi kako izgleda kada je uhvaćen, nespemanna krivoj nozi, bez spremljenih dijagrama, grafikona isl. Upadljivo odsustvo botovske armije je još jedan pokazatelj.

  27. E moj Vucicu tuzno je ovo sve i zalosno, al mnogo su se osilili misevi iz SNS, pa u Obtenivcu uoravnik pijace prestavljajuci se lazno, reketira ljude a jad policija mu trazi da ga legitimise on samo sto ne pljune policajca…

  28. A sta ti mislis kad ti oni gurnu dokaze pod nos.Ove tvoje mozes da pokazes naivnom natodu Srbije.Ako neko zna sta se desavalo to je sigurno
    neko ko ce ili izneti te dokaze pred javnost ili ce da te ucenjuju.Istina je da si visok ali mali i primitivan u glavi.A ovi botovi za sendvic ce ti prvi okrenuti ledja jer ko se prodaje za sitne pare u dusi je veliki bednik,tako da sa takvima neces daleko dogurati.Nacice novog gazdu ocas.

  29. molim acu da nam kaze ko je to hteo da nas pobedi?
    grupa ljudi krenula sa oruzjem na policiju, napravili veliki problem srbiji, i sad izmislja neke koji su hteli da pobede srbiju, da bi na kraju reako zivela srbija, e to je vrlo bitno????

  30. A možda je problem što imamo mnogo domaćih izdajnika i da prvo moramo da to rešimo jer će nam se ponovo desiti 99e. Milošević da nije imao takve iza sebe ne bi izgubio ni glavu ni državu.

  31. Za to obracanje bi trebalo da obuces cistu novu kosulju, belu. Znas, onu sto se snjira na ledjima. I pratnja obavezno, i to strucna.

  32. Treba sačekati 34 hitno najvaznije obracanje pa ce mozda i nesto konkretno reci,sem sto mlati praznu slamu

  33. Oni sto su napali u Sev. Makedoniju svi su dobili dozivotni zatvor u Sev. Makedoniju! A ovi sto su napali sad u Kosovu, sedu pored tebe i tvojih budjovana. To ti je razlika glumacu!

  34. To sto imas nameru da pricas,ucini to u prostorije srs i tvojim partijskim istomisljenicima,jer niko ti i tako ne veruje.Prepuni smo tvojih lazi,zato jos tamo ti je ostalo gde mozes da lazes oni ti barem veruju.

  35. Amerikanci traže TRANSPARENTNU istragu, njih bajke ne interesuju, pak ti Vučiću vidi kako ćeš da se izvučeš! Bojim se da je mrka kapa!

  36. Sve je to ista kuhilja,albanaca,zapadnjaks i vlasti u Beogradu, svima je isti cilj, da isteraju srbe sa Kosmeta. Zasto je veliki covek gen.Delic pobegao iz SNS, pa video kako izdaju srpski narod, pljackaju ovaj naros …

  37. Zastanii, čoveče, ako za Boga znaš. Uništio si ovaj narod. U tri decenije su ti tragovi orošeni kapima krvi i tuge. Kuda god da kreneš. Ima nas mnogo koji nismo članovi partija, niti nam je ijedna bliska. I to s jakim razlogom. Ali, pusti nas da makar malo brinemo o svojim porodicama i svojim životima. Deca ne samo da beže iz zemlje, deca nam umiru jer im nema leka, deca nam umiru jer žive u paklu, njihove duše su smrvljene od beznadežnosti, straha, neizlečive panike pred sutrašnjim danom… Daj nam predah da spašavamo u našim kućama ono malo što još spasiti možemo. Pa, znaš li ti kakav je mrak, kakva tuga, kakav bezglasni jauk je u svima nama običnim beznačajnim, u crve pretvorenim, ljudima? Budi, bre, čovek. Pola veka smrti, tragedije, tuge, straha… Ej!

  38. Isto je Gestapo o izvestio o napadu Poljske na nemačke graničare.I optužila Poljsku da nemčka prava su u Ppljskoj ugrožena i da zato kreću ma Poljsku.Posle slike kako neci se useljavaju u kuće jevreja i poljaka u Poljskoj.Srbija podstiče terorizam kako juče rekoše u stranim mefojima u RS,Crna Gora,Makedonija,Kosovo.Sprema se plan da KFOR bude na severu.

  39. Pobi laude i proglasi dan zalosri napravi od srbije teroristicky drzavu kud ces bolje

  40. E pa sad će sve biti jasno, kad objavi ove dokaze i ona 2 minuta…
    Poznat je on po držanju reči.

  41. E ovaj gde god se pojavi Mrka kapa . Setite se kako prođoše srbi u Kraini, Bosni ,a i na Kosovu sve zahvaljujući ovom „mirotvorcu“. Nemoj više molim te da braniš srbe .

  42. I ko ce u to da poveruje?Pristina?Vasington?Brisel?Berlin?London?Pariz?One nece,al mozda upali kod onog u Kursumliji,koji jede parizer dok gleda Pink.

  43. Sta smo mi Bogu zgrešili? Nedelja, lep oktobarski dan, dolaze nam u goste deca iz Evrope…..A mi slusamo i gledamo ovog coveka koji se „ne sastavlja“. Znam, nije ni njemu lako, ko zna sa kojim se sve svetima proslosti bori, ali njemu niko vise ne moze pomoci, a gradjani Srbije ne zasluzuje ovo i traze spas! Ne gledam ga, ne skidam ga, a on je stalno tu, kao avet nas proganja i mrzi gradjane Srbije! Mrzi nas i prezire svim svojim bićem! Za

  44. Otrezni se covece,ugledaj se na albance.Koga briga kako su poginuli,zasto nisi sprecio tu glupost

  45. Pa evo, ne mora da čeka 24 sata, nek se obrati večeras u emisiji „Utisak nedelje“ ili nek pošalje „brata Andrijaša“. Bila bi to najgledanija emisija u proteklih 11 godina.

  46. Ljudi pa svi mi bicemo topovsko meso i svi cemo stradati zbog Vucica. Kada su nas bombardovali svi su stradali bez obzira da li si za Milisevica ili protiv.

  47. Koga interesuju dokazi(najbolje da kazete da je pogino u lovu)otrezni se i ne uvaljuj ovu zemlju u vecu krizu

  48. Svaki put kad treba nešto da radiš, ti po ko zna koji put izjaviš da ti je to najteži dan u životu i tako u krug,što mnogo govori o tome da ti nikad nisi ni trebao da se baviš politikom već samo Kriminalom,da imaš svoju Mafiju koja hara i pljačka sve živo,da imaš svoj rasadnik Marihuane i da dilujes drogu na svetskom nivou,ko te bio po ušima da uđeš u politiku, kad si antitalenat jer ti se i deca i ptice na grani smeju,daj ostavku i ne moj više da brukas i sebe i ovaj narod koji si satro svojim Ego Manijackim ponašanjem.

  49. Opet pravi maglu, spin doktor. Samo 3 su pitanja koja traže odgovore, sve ostalo je šuplja. 1. Ko ih je naoružao i poslao tamo? 2. Sa kojim ciljem? 3. Da li će biti procesuirani?

  50. Nemam stacda komentarisem sve ste rekli.A nema ni botova da napadajy i oni se zabrinuli

  51. Zamolio bi redakciju Danas-a da svi koji komentarišu budu registrovani. Došao sam juče iz Tirane, komentari u Albaniji su fofti fifti. Mnogo njih tamo kaže sad Srbi rade ono što su pre radili naši na Kosovu. Videli da je dobra takva politika pa kopiraju. Samo treba još dugo da izdrže i ko zna, možda se ovo opet okrene. U Tirani ljudi ne mrze Vučića ko vi ovde a vi ga izabrali, pa ja zaključio da vi možda mrzite i sebe. Srbi dobro čuvajte BG možda vam sa severa neko uđe i šta onda. Poz. Dosta ste vi sami sebi mi vam netrebamo i nećemo ništa.

  52. Njegovo ludilo i uz to teški dilentatizam je dostigao vrhunac,on i dalje bljuje laži u koje ni sam ne veruje ali cilja na krezube i senilne, misleći da još samo oni mogu da mu poveruju, pa će uz njihovu pomoć možda i da sačuva vlast od koje mu,tako poremecenom život zavisi,jer on je zbog vlasti poverovao da je normalan I da mu mozak funkcioniše na normali,u to su ga ubedili krezubi i senilni penzioneri i on je počeo da se ponosi i usrecuje tim mislima evo već 12 godina,u stvarnosti stvari stoje suprotno od njegovog uverenja,80% naroda misli da je on odavno trebao da bude u nekoj specijalistickoj ustanovi Psihijstrijskig tipa i sa belom košuljom, koja se zakopčava na ledjima.Ludi Care, skidaj se sa Trona,postao si Go a Car bez odela ne može da bude Car nego Majmun.

  53. Ajde bre uradi nesto samo se obracas unistio si srbiju cene akcize takse porezi nameti kazne ti si covek zlo za narod

  54. koji dokazi, kome?
    mladih ljudi nema!
    sta cemo novo cuti u ekskluzivnoj cirilici?? nista!

  55. Uostalom, ako AV hoće ponovo da se obraća „narodu svome“, molim ga da to odloži za sutra. „Dosta je svakom danu zla svoga“, što reče neki tamo apostol. A ako Av nije čitao jevanđelja, kao što nije, neka pita svog duhovnog oca, Patrijarha Porfirija, da mu ove reči rastumači.

  56. Balkan, просипате лажне вести, резолуција 1244 СБ УН је престала да важи пре око 11-12 година када је Србија пристала да се надлежност спора Србија -“ Косово “ преда ЕУ администрацији. А Вучић, не мене не занима, живим у слободној и правној држави, уживам плодове мога рада.

  57. Preko trideset godina je zlo sa tobom seseljem dacicem draskovica i svih vas odlazite svi politicari vi ste zlo

  58. Bilo bi bolje da se ne oglašava jer svaki put se ispostavi veliki blam. valjda u ovoj zemlji postoji još neko da kaže nešto pametnije.

  59. Vucicu dali te malo sramota podigo si cene akcize takse poreze namete pdv kazne koliko kosta gradjane srbije jedan tvoj dan koliko miliona a minimalac za septembar 38800 din

  60. Dajte građani Srbije da jednom u životu budemo ljudi. Dosta smo bili ovce. Sklanjajmo ovo zlo. Stvarno ne znam šta nam je. Povraća mi se od nemoći, od nečinjenja, od ponižavanja i ruganja zdravom razumu. Džimi se bre na noge da nam deca imaju gde živeti

  61. U svakom sledećem obraćanju sve više laži i zamene teza kao i uvek, a ma kraju će ispasti da se kosovski policajac sam ubio, a da su goloruki srbi izvedeni na streljanje.

  62. Izadji pred narod i kazi da nisi sposoban da vodis drzavu sposoban si za sebe sta radis narodu dizes akcize takse poreze namete pdv izvrsitelje dosta vise vucicu zaigrao si se mnogo koliko ti treba

  63. Za njega najtrzih ,pali mu prijatelji krimosi na oci cele Evrope ,sad ce place nad svojom sudbinom i da ga zalimo !

  64. Prodao si nas još kad si nam ukinuo naše sudstvo i našu policiju .Prestani da nas zamajavaš snaći ćemo se mi i bez tebe i ostalih političara .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.