Vučić: Istorijska poseta; Abe: Nećemo zaboraviti pomoć

Stigao premijer Japana u posetu Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nevidljiva premijerka Brnabic sprovodi svog kolegu premijera Abea od aviona do Vucica, koji nema nikakva ustavna ovlscenja. Koliki je nivo blama koji moze da podnese kurirka Brnabic?

  2. Opet poseta premijera velike drzave. Ovo je istorijska poseta za nasu zemlju, posle toliko godina, Velika zahvalnost predsedniku Vucicu koji je za kratko vreme u posetu nasoj zemlji doveo veliki broj drzavnika i veliki broj investitora u nasu zemlju, sto ce predstavljati veliku pomoc za nas.

  3. Ono malo koliko smo bili u mogucnosti da pomognemo Japanu kada ih je zadesila katastrofa cini mi se ima presudnu ulogu da Japan danas ulaze u Srbiju i da idemo ka pravom putu razvoja zbog cega je ukazana cast da posle 31 godinu premijer dolazi u posetu!

  4. Japan je jedna od najjacih zemalja sveta u svakom smislu, koja se po svojoj razvijenosti i savrsenom funkcionisanju svih sistema narocito izdvaja. Za nsu zemlju je cast i sama poseta, a kamo li unapredjenje odlicnih odnosa i saradnje sa takvom silom.

  5. Zasto se Vucic zahvaljuje strancima na evropskoj podrsci a da ne upita svoj narod na referendumu i uveri se da vecina nije za EU koja nam otima Kosovo i Metohiju? Ima li mesta naprednom autizmu u takvoj prirucnoj diplomatiji. Zaista jadno.

  6. A donaciju sa autobusima MAN,zute boje,smo izarcili…? Tukli smo se oko donacija japanskih tresanja,na Trgu Republike…?? Favorizujemo Kineze ali preziremo zute stranke,koje su poslale pomoc,mocnom Japanu…? Harakiri Srbijo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.