Vučić: Izjave Izetbegovića sa dalekosežnim posledicama

Ostavite komentar


  1. Ne treba da se zaboravi ovakva izjava, ali i dalje mora da se razgovara. Pa uvek morate računati sa ovakvim izjavama neodgovornih političara koji više vole svađu nego dobrosusedske odnose. Srbija mora da nauči da ne zaboravlja i u umirujućem tonu da razgovara. Izetbegović je plaćen verovatno za ovo, ali dobit će osetiti samo njegovi džepovi.

  2. U trenutku kada su odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine na nikad visem nivou, Izetbegovic daje ovakvu izjavu i sve sto smo do sad gradili, rusi!

  3. Изјава Бабе 2.је злата вредна за нашу болументу.Чак шта,вреди више од Пашалука на води,где ће убрзо бити избори као и ванредно,ванредни парламентарни.Наши Инаугуранти и дежурни јањичари ће поново добити шансу да "одбране"Народ.Имају подршку и од два важна стуба у региону.Имају Бабу 2. и Хараденаја-париског ђака!Зато је ова изјава озбиљнија него што може било ко у Србији у овом тренутку да је сагледа!?!?

  4. Ako je istina da TANJUG nije verodostojno preneo deo Izedbegovićevog intervjua datom DV-u,onda je očigledno da Vučića muči neka velika nižda i da poseže za stvaranjem "napetosti" i skretanje pažnje javnosti . Glumataranje se nastavlje a mi sve losije živimo,i postajemo zona očaja i bede.

  5. Ova izjava ne samo da ce imati kao posledicu, poljuljan odnos Srbije i BiH, vec ce i unutar same BiH dovesce do velike bure!

  6. Srbija nece dozvoliti da ista poremeti stabilnost, koji odgovornom i ozbiljnom politikom gradi u regionu.

  7. Koliko se da primetiti nakon ove sramne izjave Bakira Izetbegovic svi cute pre svega tu mislim na EU, ono sto je jos porazavajuce da ovi politicari u pokusaju koji bi da dodju na vlast ga cak podrzavaju sramno da sramnije ne moze biti. Mogu samo da zamislim sta bi se dogodilo da je neki srpski predstavnik nesto tako izjavio za Republiku Srpsku, pa svi bi se digli protiv nas, dokle vise dvostrukim standardi gospodo.

  8. Кад би се само Изедбеговић питао ,одавно би он признао независност КиМ

  9. Србија мора да предузима потезе и мимо договора са Међународном заједницом по питању КиМ,као и по питању Р.Српске.

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 9

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.