Vučić o incidentu u Predsedništvu: Izvinjavam se, kriv sam, izletelo mi je  

Predsednik Srbije o upadu u zgradu Predsedništva i puštanju snimka o tome šta se desilo u petak

Ostavite komentar


  1. Mnogo pričaš kao i uvek, bez reda, plana i kontrole, svašta ti pada na pamet.
    Imaš ti savetnika?
    Daj mu otkaz.

    Dobro je da si se izvinio.

    1. Da li iko vidi sta ovaj priča…bez teme, bez reda i poretka, bez zakljucka. Salata od reči…Polako ali sigurno gubi kontrolu. Sada vidno ubrzava..

  2. Nemoj da čuvaš moj dom.Sve što si ti čuvao ostade prazno , popaljeno ,izgubljeno .Nema više Srba u mojoj Dalmaciji ,koju si ti čuvao.Lici, Baniji ,Kordunu ,Zapadnoj Slavoniji,Drvaru, Glamoču , Grahovu i da ne nabrajam dalje.Zato nemoj da čuvaš moj dom .

    1. Pa sada možeš da se vratiš.i sve ono što tražite u Srbiji,već imaš i croatiji

    2. Da nisi odmah pobjegao i da su tvoje vodje Martic i Babic prihvatili plan Z4 ti bo jos zivio i Srpskoj Krajini. Ne moze Beograd u tvoje ime potpisati mir.

    3. Aj’ što Bosanac nije sačuvao „tvoju Dalmaciju“, al’ što je ti nisi sačuvao?

  3. … rekavši: „Izvinjavam se devojčicama što sam ove pi*kice nazvao devoj*icama“

  4. Мислим да немате зашто да се извињавате.

  5. A što se izvinjavaš predsedniče tim neradnicima , purgerima i njihovim saradncima , zna narod ko su i kakvi su , mogu samo da te poljube u …….. i to ako im dozvoliš.Živ ti bio nama a ovi samo mogu da pocrkaju od muke , umrite purgeri i ostala bagro

  6. Predsedniče nemoj da radiš stvari zbog kojih moraš da se izvinjavaš !
    Ima još toga zbog čega treba da se izvinjavaš, liste su dugačke..Nauči nešto imaš dovoljno godina i imaš dovoljno na računima da možeš da prestaneš da radiš stvari koje ti ne idu nikako na čast..Čast…znaš li šta je to ?

  7. Prica o mrtvoj bebi na rukama, je toliko bolesna i strasna, da sam sada vec ozbiljno zabrinut za sve nas. Predsenik ima otklon od realnosti a drzi prst na obaracu.

  8. Све његове навике, наступи и иступи вуку корене из навијачких дана……до дана данашњег. Шансу да се култивише је неповратно пропустио. Лек је оставка!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.