Vučić: Moraćemo da se bavimo sankcijama, Vlada do kraja jula

Ostavite komentar


  1. Ti od 2012. unazadjuješ i upropašćavaš Srbiju. Koliko vidim, naoštrio si se da to radiš i dalje.

  2. Za gas i naftu zavisimo od Rusije, za investicije i donacije zavisimo od EU a za kredite od Kine, sva sreca sto smo nezavisni.

  3. Ne videsmo predsednika SANU među zvanicama u Skupštini !??
    Da nije na službenom putu, pa nije mogao biti prisutan?

  4. Nakon izbora u Madjarskoj, u isto vreme kada i u Srbiji, Madjarska Vlada je bila formirana nakon tri dana ! Ovaj covek odlaze formiranje Vlade Srbije do jula ? Da li je to normalno, pitam ?

  5. Pošto se ništa nije ostvarilo do sada nema kredibilitet za bilo kakva obećanja. Sve je ovo populizam za bogove.

  6. Neviđena drskost jednog sa ovokjnog vladara koga stari poslanici kojima je davno istekao mandat promovišu za predsednika. Samovoljno i drsko izbegava formiranje Vlade i Skupštine pre lažne promocije. Nečuveno i bolesno ponašanje diktatora 21.veka.
    .

  7. Iživljavanje nad građanima i Srbijom. Sam odlučuje o svemu, zato i odlaže izbor Vlade. Uživa u patnjama ljudi. Bolesno i pokvareno!!!!!!

  8. O kakvim sankcijama pricas, samo ih uvedi pa onda objasni svima zasto nema grejana za bolnice, skole ,fakultete, industriju i zasto su stanovi hladni, a zarad cega da ce nas jednog dana primiti u eu koji ocigledno propada

  9. @Dragan. Odlaze zato sto je neodlucan i kolebljiv, sasvim suprotno od onoga kako ga mediji predstavljaju.

  10. Mnogo dugo će da se čeka na formiranje vlade. Treba to da bude brže.

  11. Kad god da se formira vlada on se i dalje pita a ovi jadnici sede tamo radi licne koristi.

  12. @Mb

    Propada, propada. Nikad vise Srba na privremenom radu u EU. Kad bi propadali, ne bi trazili strance da im rade, nego bi zaposljavali svoje. A za grejanje se ne sekiraj, nisi placen za to, osim za propagandu.

  13. Preko 2 miliona interesno se opredelilo za ovu individuu. Rasplet događaja ukazuje na to da veći deo njihovih ciljeva-interesa neće biti sačuvan ili ispunjen ali će zato posledice takvog njihovog glasanja biti nesagledive i neotklonjive.

  14. „Vučić je rekao da su se preko Srbije “odvajkada ukrštali interesi” tuđih ambicija.“
    Јел то зато што смо неутрални па може да укршта ко кад хоће?

  15. Cestitke predsednice! idemo dalje u nove pobede. Sada redom se resava stavka po stavka da bi bilo kompletno uredjeno rukovodstvo.

  16. Sve je ovo sto je predsednik Srbije Aleksandar Vucic izneo u svvom govoru prava slika danasnjice,I tesko je i skoro nemoguce braniti tudje interese a pogotovo zapadnih zemalja koji nemaju pravo da silom namecu svoj stav ne samo Srbiji nego I celom svetu.To su oni vodili sve ratove svuda na planeti sa namerom da sve sto je ljepo i vredno pripada njima,kolonijalistima ,ili danasnjeg kapitaliste sa prljavo stampanim dolarom i Euro,bez ikakvog pokrica,nego jednostavno ili verujes nama ili ces glavu izgubiti,to je zapad nazalost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.