Vučić: Najvažnije je da se smire tenzije posle referenduma

Ostavite komentar


  1. Значи, косовскометохијски сценарио на територији целе Србије. Како се могло и претпостављати. После Вучића неће бити ни Срба ни Србије.

  2. Premijer mudrom politikom vodi Srbiju i na svaku provokaciju izadje kao pobednik jer izbegava incidente i ulazenjeu ostru polemiku.

  3. Država je mnogo puta do sada pokazala da želi da ulaže novac u nove investicije, ali je neophodno da građani pokažu svoju zainteresovanost da se nešto menja, gradi i radi u njihovim sredinama i da obezbede projekte.

  4. Situacija u regionu pod kontrolom. Najvažnije da Srbija bude jaka i stabilna i da sarađuje sa državama bivše SFRJ. Srbija je na pravom putu miru i stabilnosti zahvaljujući najhrabrijem premijeru u regionu.

  5. Sve probleme moraju resavati mirnim putem.I ovo pitanje ce resiti na taj nacin kako se stvari odvijaju i jos jednom se pokazalo da diplomatija mora pobediti i pobedjuje.

  6. Sukobi sigurno nisu rešenje ni za šta. Napetost u regionu se mora smanjiti i u tome doprinos moraju da daju svi politički faktori na ovim prostorima.

  7. Referendum je prošao, sve je proteklo u miru i bez incidenata, ali nam ostaje da vidimo kakve će reakcije spolja biti nakon njega. Skeptik sam da će se na to gledati blagonaklono i da neće bito posledica za lidere u RS.

  8. Ne vidim neki vidljivi rezultat referenduma, ništa se nije promenilo, i dalje je BIH BIh i RS u BIH, i dalje će RS slaviti 9 januar u Svetog Stefana, naravno, ko hoće, ko neće neka slavi šta hoće ali samo bez oružja, tenzija i pretnji.

  9. Svi smo mi mali ljudi sa malim željama, samo želimo bolji život, bar malo bolji sutra od današnjeg, zato nam ne trebaju nikakve tenzije, strašenja i pogromi, referendum je bio i nije nas poremetio.

  10. Mere i reforme koje se sprovode od 2012. godine urodile su plodom, tako da su konačno stvoreni uslovi da se povećaju plate u javnom sektoru i penzije.

  11. Mir i stabilnost kako u zemlji tako i u regionu u velikoj meri se odražavaju i kreiraju privredni i ekonomski razvoj i međudržavnu saradnju. Zbog svega toga Srbiji je bilo dosta ratova, i ona čini i učiniće sve da se sačuva mir i stabilnost u regionu ma koliko to nekima nije po volji.

  12. Referendum je održan bez ikakvih incidenata,nadam se iskreno da će se strasti smiriti i da će region ostati stabilan.

  13. Sigurno je da je najvažnije da se strasti smire i tenzije prestanu,najvažnije je takođe da je referendum prošao bez ikakvih incidenata.

  14. Samo odgovornim politicarima je jasno da se drzava/drzave ne mogu/moze razvijati uz prisustvo sukoba ili rata.Sta vise takvo nesto bi nam ukralo bar jos 20 godina , ne mozemo dva puta biti blesavi.

  15. Moramo prestati ziveti u proslosti. Prastati znaci ciniti i sebi bolje. To je poruka koju nosi Vucic.

  16. Bio je referendum i u miru prosao , demokratsko pravo obezbedjeno ali i bez pompe objavljeni rezultati a i to je u duhu demokratije.

  17. Referendum je gotov,zaista bi sada trebalo smiriti tenzije i sigurno je da nas posle ovoga ocekuje apsolutna stabilnost regiona na kojoj zaista nasa Vlada mnogo radi.

  18. Država je mnogo puta do sada pokazala da želi da ulaže novac u nove investicije i ravnomerno razvija sve krajeve srbije, ali je neophodno da građani i lokalne samouprave pokažu svoju zainteresovanost da se nešto menja, gradi i radi u njihovim sredinama i da obezbedi materijala egistencija,i zaustavi migracija stanovnistva

  19. Da nema mira svi do sada postignuti rezultati ne bi nam ništa značili. Zato je jako bitno da se smire tenzije i da se očuva mir, kako bi mogli da nastavimo da napredujemo i da ostvarujemo još bolje rezultate.

  20. Sam referendum je dobro prosao, samo da se jos stisaju reakcije jer to nije dobro za nikoga.

  21. Za dobro svih nas, tenzije moraju da se smire, a mrznja i netrpeljivost nestane. Samo tako ceo region ide napred u bolju i lepsu buducnost!

  22. Na žalost onima koji su priželjivali da referendum u RS destabilizuje region ,nije se desilo. Referendum je protekao u miru biz ikakvog incidenta.

  23. Gradjani su na referendumu iskazali svoju volju i to u velikom broju, pa zasto im oduzimati pravo na nesto sto jako zele.

  24. Moramo se boriti za mir i stabilnost u regionu. Referendum je na svu srecu prosao mirno. Nadam se da ce takva atmosfera da se odrzi i ubuduce.

  25. Posle referenduma je sve proteklo u najboljem redu, narod je toliko pametan da zna da boj i bitka nista ne resavaju.

  26. Referendum u RS je prosao mirno into je dokaz da se tenzije u regionu smiruju sto je veoma bitno za sve dezave u regionu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.