Vučić: Najveći problem je nezaposlenost

Ostavite komentar


  1. Radost i sreća na licima, kako Vučića, tako i Srba. Veliki događaj za sve. Založiće se Vučić za svoj narod, i učiniće sve što je u njegovoj moći da reši Kosovski problem najbolje što može.

    1. Ако је ово „најбоље што може“ да од „банкрота“ који је сам изазвао повећавши јавни дуг од 2012-2014 за 6.1 милијарду евра а да би нас „спасао“ повећао је јавни дуг за још 5 милијарди евра. Нека хвала на „спашавању“. А при томе дао будзашто, ЈАТ, Аеродром, Железару, ИМТ, наставио са ФИАТом, још је и продао Галенику да морамо да купујемо лекове са Кубе. Немој Вучићу више да нас „спасаваш“. Пропадосмо

    2. Ako govorimo o licima ovih na slici, rekao bih da su uplašeni. Ako su sve to njegovi batinaši koji će dati život za njega, onda je ok da deluju uplašeno. Za njegov izraz lica bih rekao da govori da će odlagati sve što može, koliko god se može, da što duže potraje, pa da sa batom troši, ako pretekne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.