Vučić nakon sastanka sa Mogerini: Čudna dešavanja između Tirane i Prištine

Ostavite komentar


  1. Srbi najveci narod na Balkanu? Pa albanaci??? Ovo je najnovija „bomba“ eksperta za sve i svasta,sveznadara , jednog i jedinog , prvorodjenog Aleka .Bravo

  2. Nismo najveci narod na Balkanu , niti su albanci odmah iza nas . Po razini gluposti i primitivizmu mozda smo zaista na celu,ruku pod ruku sa dragim nam komsijama . Prvorodjeni mora pod hitno na terapiju .

  3. „Aleksandar Vučić je, u izjavi za novinare, naveo da nema običaj da kuka i da se žali na nešto što drugi rade, … “
    :)))))) :))))))))) :))))))))))))))))) :))))))))))
    :))))))))))))))))))))) :)))))) :))))))) :)))))))
    ‘Ludara’, odmah!

  4. Ovom AVavavav ludilu,izgleda nema kraja ???? Ajnstajn je bio u pravu za svemir i glupost,al’ ja dodajem i LUDILO !!!

  5. AV ne kuka nego izrazava zabrinutost, analizira situaciju sa F. Morgerini kojoj uskoro istice mandat (gubjenje vremena), nece dozvoliti mini sengen izmedju Albanije i Kosova (neko pita njega), govori o vladavini prava u Srbiji (gde su prava rezervisana za SNS-ovce i rodbinu)… Da je tako govirio kod psihijatra da bi dobio vozacku dozvolu bio bi odbijen, ali to mu ne smeta da bude na celo drzave.

  6. Kako to izgleda na Staroj planini, domicilno stanovništvo je protiv izgradnje derivacionih MHE, a policija izigrava privatno obezbeđenje investitoru. Da li je to posao policije? Kako je moguće da neko dobije dozvolu, a da ne postoji saglasnost javnosti, nije li to muljanje? ORSP-grupa Odbranimo reke Stare planine ima preko 70000 članova i svi su protiv ucevljavanja reka. Odgovorni ljudi se okupili, čistili obalu, a organizatori dobili prekršajne prijave i kaznu od po 20000rsd. Je li to vladavina prava predsedniče Vučiću? Spavaš li mirno, jer kao pravnik, čak i da ti je uticajna stranka obezbedila diplomu, možda i nije, moraš da znaš kada kršite zakone? Kako to da su uzbunjaviči niškog javnog preduzeća proglašeni za uznemiravače javnosti i našli se na meti niškog tužioca? Ne treba li isti taj tužilac da ispita gde nestaje novac koji se iz gradse kase prebacuje toj firmi, a na šta ukazuju uzbunjivači? Mnogo je primera kršenja zakona od strane javnih službenika i čudnog rada sudova. Interesuje me kada će biti smenjena ministarka i kada će se uraditi reforma pravosuđa i skloniti tužioci i sudije koji su svesno kršili zakone i maltretirali nedužne ljude?

  7. Bože moj kakve lažove imamo na vlasti. Nadam se da će se za ovog pakao biti raj na zemlji.

    1. Zamislite kako je bilo Albancima u vreme Milosevica i kakve lazi se plasirali-ju. Srpska masinerija lazi je nezustavljiva.

  8. Oni i jesu neki čudaci. Zašto zabrinjavaju njihovi čudni postupci?!

    1. Spavao si otkriven pa te obuzela temperatura, antipiretik pod hitno inace prelazi u ludilo koje izaziva buncanje I baljezganje gluposti?

  9. Tači i Haradinaj koriste svaku moguću situaciju da izazovu nove provokacije a samim tim stvore i nemir među ljudima-ništa novo!

    1. Radoznalosti radi
      Sta tebi smeta da ja iz gnjilana putujem za tiranu a da nemam pasosku kontrolu
      Kao sto bi voleo da putujem u beograd a da nemam pasosku kontrolu i dosadna cekanja po granici!

  10. Albanci su jako su uporni i bahati. Nadamo se da ce im Evropa stati na put!

  11. Cela Evropa zna sta bi se desilo da im dozvoli sve sto zele!

    1. Tanja, Jela, Sara, Mira za vase neznanje i zalost, Albanci imaju svoj cilj za razliku od nasu dilentansku, podanicku, povrsnu i nakardnu politiku bez cilja i strategije? Teska je to materija za vase umne sposobnosti? Batalite se besmislenih i glupih komentara, vas nivo su „farme“, „zadruge“, Pinkove zvezde i eventualno autobus-kampanja-cirkus uz sendvic i sokic?…….

  12. Ne mogu da verujem sta se odigrava pred ocima javnosti a da AV ne smogne snage da kaze istinu. Albancima nije potrebno priznanje jer vec imaju stolicu u UN. Albansku. Ko im je ministar spoljnih poslova. Covek sa KIM. Vremenom kad poniste granicu samo treba da raspisu izbore na celoj teritoriji i objedine institucije kao; spoljnu politiku, sudstvo skolstvo im je vec objedinjeno upotrebom udzbenika iz Albanije. To je taj zakulisni rad koji ne sme da se diskutuje u Parlamenti i da se javno obelodani. Ko ce da kontrolise granicne prelaze, tokove novca, trgovinsku razmenu i sve sto se desava u jednoj drzavi.
    Sva ova glumatanja od strane diktatora su za domacu upotrebu. Daj Boze da nisam u pravu.

  13. Ako svi zelimo dobrobit i stabilnost u regionu sami moramo da resimo problem i da se svi ukljuce i organizuju sto bolje mozemo.

  14. Moramo biti spremni na razne događaje koji su u prošlosti bili samo priča, a danas sve to realnost postaje.

  15. EU mora da dozvoli da Srbija i Kosovo sami resavaju svoje nesuglasice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.