Vučić saopštava ime mandatara vlade u 20 časova 1Foto: Instagram/Budućnost Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić će u danas, nakon sastanka Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) saopštiti ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije. Vučić će odluku saopštiti u 20 sati u Palati Srbija, rečeno je FoNetu u kabinetu predsednika Srbije.

Premijerka Ana Brnabić sinoć je izjavila da je „na organima Srpske napredne stranke“ da se donesu odluke o sastavu buduće Vlade Srbije, ali da predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić „nema problem da ponudi više“ nego što je neko osvojio na izborima, aludirajući na manje partije koje su ušle u Skupštinu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

41 reagovanja na “Vučić saopštava ime mandatara vlade u 20 časova”

  • Interesantan sam znati, koga polupismenog lika sa kupljenom diplomom ce proglasiti za “ premijera“

   • Da li je dokazano za bilo kog bivseg clana vlade ili funkcionera SNS da je kupio diplomu ili samo ponavljas pausalne tvrdnje nekih opozicionara koji svaki dan drze neki KZŠ?!

    • Da na primer Dr. Nebojse, dokazano,Dr. Šapica dokazano, Dr. Martinovića dokazano da su plagijatori. Dovoljno ili hoćeš još?

    • Hoces dokaze? Molim, na usluzi. Izvol’te:
     DOKAZANO: za Sinisu Malija da je plagirao doktorat.
     DOKAZANO za Tomu Diplomu da NIKAD nije ni usao na fakultet na kom je stekao titulu mastera, samo ne moze da se seti cega.
     DOKAZANO da Radomir Nikolic (sin na preCednika Tomu) nije video taj isti fakultet koji je navodno zavrsio.
     (Uzgred, taj fakultet je u medjuvremenu ukiniut).
     DOKAZANO da je Nebojsa Stefanovic plagirao doktorat.
     DOKAZANO da Nebojsa Stefanovic NEMA NI zavrsen fakultet.
     DOKAZANO da Jorgovanja Tabakovic nema doktorat iz Pristine.
     DOKAZANO da Aleksandar Vulin ne zna gde se u Kragujevcu nalazi Pravni fakultet koji je navodno zavrsio devedesetih.
     Jel’ ti dosta, botino?
     Ima jos, ali da ne gnjavim komentatore.

     • jeste, mazali su , lagali , zavšavali vikend studije u sava centru , većina i ne zna (se) gde , doktorirali …ali, sve to što ste nabrojali kompenzovao je svojim uspehom, on, najpošteniji, koji je za samo šest godina marljivog učenja uspeo da završi pravni , i da uz malu pomoć prijatelja kojima je u to vreme donosio burek postane najbolji student u novijoj istoriji .

    • G. Borise, još je gore plagirati doktorske ili magistarske radove jer to je OTIMANJE intelektualne svojine. Da li želite imena ne samo članova vlade nego svih lezilebovića koji bi da se kite tudjim perjem i tako zamaskiraju svoju „učenost“ ? Kada je nemačkom ex ministru inostranih poslova dokazano da je plagirao doktorsku tezu od stida se sakrio u mišiju rupu i pobegao u SAD a naši plagijatori se kriju iza floskule da je to napad na Srbiju! Znate gospodine, neko je pametniji kad ćuti i ponovi ili nauči lekcije iz srpske gramatike.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.