Vučić: Ne damo ni mi rektorku, opoziciji nije stalo do Ustava

Ostavite komentar


  1. Nem tebi pomoći, koliko god pametovao i pokušavao svima da držiš lekcije. Ostaćeš ti bez Malog, a onda kreće bežanija iz sekte. A možda i tebe i vojvodu priupitaju kada si završio školu , pre ili posle učlanjenja u „vadikale“! Ili, kako ono bi sa pokojnim Ćuruvijom??!!! Ili sa poginulim radnicima RTS-a!!! Ili, – pa ima toga poprilično. Demagogiji i izvrtanju činjenica dolazi kraj. Prpa , bato!!!

  2. Vucicu je potrebna promena Ustava da bi ozakonio izdaju i prodaju zemlje.Narodu je potrebniji Zakon o ispitivanju porekla imovine kako bi se konacno stalo na put pljacki zemlje biblijskih razmera.

    1. Bojim se da u toj promeni Ustava ne osvane član po kome će on biti doživotni predsednik. Ko je za? Maja Gojković pritisne zvono i eto nama drugog doživotnog.

    2. Stidi se, postavio si „ti“ ministre koi su falsifikovali diplome i time se ponosiš. Dokle više nadobudni čoveče???

  3. „Najveći zaštitnik zakonitosti i ustavnosti“ Aleksandar Vučić…… Zašto ova rečenica zvuči smešno svim funkcionalno pismenim čitaocima?

  4. Zar onoliko procitanih knjiga od ,,Manipulacije ljudskim umom,, do Vebera ,Orvela nije ovog coveka intelektualno osposobilo da koristi recnik intelektualca a ne prostackog navijaca.Dzabe si krecio,majstore.

  5. … – oni bi, kaže, da udju u vladu, ali neće da ih postavi niko (u Vladu Srbije, ni neki Gonzales, Mekalister), jer mandatara moram da postavim ja .
    A neću dok sam živ. Moraju da me ubiju da bi se to dogodilo…

    ?

  6. Kako te nije sramota da spominješ Ustav, ti koji ga prekršiš bezbroj puta dnevno? Ovo su izjave su predsednika SNS-a, koji je o trošku države otišao u UN.

  7. Oprem dobro pravnici…!!! I ekonomisti…itd. npr. gradjevinci smera-niskogradnja…!!!

  8. O kakvom ustavu pricas Aleksandre ? Pa jesi li me tu ustavno proterivao iz Srbije ? Sudjenje u odsustvu , sudjenje bez advokata po slubenoj duznosti , sud koji optuzenog nepoziva na sudjenje ,sud koji optuzenog kome se sudi u odsustvu ne daje naredbu policiji da otuzenog pronadju i dovedu nasudjenje , optuzni koga u odsustvu vestacu tvoj clan SNS , dok njegova zena iz Tuzilastva nosi optuznucu kolegama ! i ,,optueni ,, izvestacen u odstustvu lud je sto nepodrzava ovaj rezim i jop bas mora u zatvorsku ludnicu CZ …..a 3 meseca pred sudnjena Jagodinac svima poznat kao ,,SVRRAKA ,, ulazi u kazino Favorit gde kaze ,, stavicemo te u bolnicu dobices inekciju i vise neces znati kako se zoves ,, jel to sve ustavno ? TI DRUZE Aleksandar samo kad tebi odgovara pozivas se na ustav ,a kada ti juris disidente da ih BIA poubija tad te briga za ustav , reci mi molim te jesi li me sad pre mesec dana ,,USTAVNO ,,proterao iz Kosovske Mitrovice ? Da BIA trazi vlasnika stana ,da mu nude sitne privilegije da pravi probleme , jer BIA u skladu sa ustavom pobacala hemikalije po stanu pa ste sami rekli kad sam otisao ,,trebace nam 5000 erua za dekontamnicaiju stana ,, NEMA sta da ste prica zlocinci ste bez presedana .Jos treba da te ustavno smenjujemo , vidim kako taj sistem funkcionise 30 godina od 1990 ….za Seselja nevazi ustav on moze da kao sudjen za ratne zlocine i necovecno postupanje da vodi i partiju i da bude poslanik ……….a meni kad se kandidujem za poslanika trazite overen POTVRDU SUDA ,,DA nikad nisam krivicno osudjivan ,, …………. znaci za mene vazi drugi zakon , a za Seselja taj zakon nepostoji ……………..verovatno sto ova zemlja voli osudjene za ratne zlocine da moze njima da se pohvali u svetu kako su Poslanici lica kaja su osudjena da su pocinila ratni zlocin …to samo ima u Srbiji . nadji mi jos jednu zemlju u svetu gde je poslanik lice osdjeno da je pocinilo ratni zlocin ……..TOLIKO POVODA ZA DEMONSTRACIJE ZA TOTALNI OPOZIV OVE POLITICKE MAFIJE

  9. I,jel’slag’o Karapandža? Lupetanje,lupetanje i lupetanje
    bez kraja i konca. AV je kao neka zla,dokona svekrva. U sve se meša,o svemu ima mišljenje i to takvo da je bolje da ga zadrži za sebe.

  10. Opet on nekog ne da?! Daces, daces, doci ce djavo po tebe, daces i sto ne trazimo, ali ce ti biti vruca KLUPICA.

  11. strašno je kad ovakav čovek dospe do glavnog čoveka u nekoj državi. teško nama sa ovim diktatorom koji živi u nekom svom svetu a u stvari će biti upamćen kao težak autokrata i lopov.

  12. Ima jedno nepisano pravilo u sahu gosp. velemajstore: “ Kada pocne pacer da te pobedjuje nemoj se previse nervirati jer ce do kraja partije on sam sebe pobediti.“

  13. Lepo reče onaj profesor, „… nismo mi doktori za to…“ misleći na AV i njegove izjave

  14. Ama covece jesi li ti zato iisao u Njujork da bi pricao o Djilasu Obradovicu, Rektorki, , da nisi dobio neku fobiju, kad vise o nima pricas nego o Kosovu, avise i ne spominjes trpeljive opljackane penzinere, kako ces im vratiti opljackano, kao TI DAJES PET HILJADA SVIMA , ama dosta je tvog JA JA SAMO JA I OPET JA

  15. Kojim ti pravom govoris da opoziciji nije stalo do ustava?
    Pa ti Vucicu svakodnevno krsi ustav i zakone Srbije.
    Ti si sramota za Srbiju.
    Da imas trunku morala u sebi i poštenja podneo bi ostavku.

  16. Kako čovek kome je kršenje Ustava redovna praksa ima obraza da pominje Ustav?! Licemer i demagog.

  17. Kakve su ludosti i gluposti i dokle više zamana teza? Čoveče ima li tome kraja? Smeješ nam se u lice, ponižavaš i omalovažavaš, pa dokle više čoveče???

  18. Vucic je izabrani presednik. Sirbije po volju vecinskog naroda sa skromnim obrazovanjem uclanjeni u kod Radikali ( Pardon tzv“ narodnjaka “ koja u velikij majiritetu sa 60 i vise% a to znaci da Vucic moze mirno spavati dugo ce jos biti Presednik da ‘ bi vukao drzavu sa neobrazovanima u ponor uz bezanje intelektuala iz zemlje!

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 10

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.