Vučić: Ne razumem zašto je Kokeza odbio poligraf

Ostavite komentar


  1. osobe sa visokim pritiskom i srčanim problemima ne pristaju na poligraf.

    1. Šta je to poligraf, neki vrhovni sudija, da se toliko uvažava u okviru SNS propagande. ILi je to prečica policijskim lezilebovićima da dodju do nekih tragova. Ko ima malo soli u glavi treba da odbije poligraf, pa neka se malopre pomenuti puše.

  2. Danas, u vreme digitalne tehnologije, poligraf nije iz Mlečnog puta, tj. naše Galaksije.

  3. Mene samo interesuje kako će se sprovoditi zakon o nelegalno stečenoj imovini što kreće sada…Evo Kokeza nek prvi dokaže svoju.

  4. a deluje kao fini, vaspitani i prefinjen gospodin. Posteno se i obogatio, naplacivao je slikanje sa magarcem na plazama u Herceg Novom

    1. Nemoguce ?! Jer ljudi ne bi mogli prepoznati ko je ko na slici ! Mislili bi da je rec o nekim blizancima .

  5. Pa zna Kokeza,šta Vučićev poligraf pokazuje.Kao što je kod izbora stvar u tome ko broji glasove,kod poligrafa je bitno ko tumači rezultate.

  6. Ne razumem zasto je kokeza i trebao da ide na poligraf jer je postao predsednik fss samo zahvaljujuci vucicu i ne vidim da je on mogao da organizuje ovu grupu i da im omoguci logistiku da se godinama bave kriminalom .Mentore treba traziti na drugoj strani a ne privoditi nekoga sto je nekog poznavao , uostalom videcemo sta kaze istraga

  7. E moj pravnice, kolega, najbolji studentu itd…, pravo svakog gradjanina je da na poligraf ide ili ne ide, a nedobrovoljni poligraf ne moze da bude dokaz u krivicnom postupku. Uz znatnu mogucnost greske i nepouzdanosti, jedino si ga ti proglasio krucijalnim dokaznim sredstvom i uzimas si za pravo da gradjanina od kojeg se pribavljaju obavestenja kao neko ko nije organ krivicnog gonjenja ocenjujes kao osumnjicenog (tvoj izraz – nesto mi je to sumnjivo). Cemu jos drzati skup pravosudni aparat, UKP, SBPOK i slicne trice i kucine, kada to sve mozes lagano da zavrsavas izmedju docekivanja vakcina i podele kolajni?

  8. Pa ako je Kokeza izgubio poverenje Predsednika Vucica, on ne bi trebao vise ni dva minuta da vrsi nikakvu funkciju u ovoj drzavi.

    1. Vršio je Kokeza funkciju mnogo više od dva minuta jer je tako hteo lično Vučić. Sad kad (i ako) je tikva pukla, Vučić treba prvo sebi da zameri!

  9. Dosta bre srceparajucih govora i totalnih gluposti sa poligrafom! Sta je ovo? Enver Hodzina Albanija ili sta? Jos samo fali vidoviti Milojko i gleadanje u pasulj. Popuno ste zanemarili pravnu drzavu i njen (korupirani) aparat, pa i zbog toga se uzdate u priglupi poligraf koji ni jedna demokratska zemlja ne priznaje. I jeli mora Vucic o svemu da da svoje misljenje kao svaki autokrata?

  10. Вечито скретање пажње са главних проблема. Ма какав Кокеза! За кога је ова мафијашка група радила? То сви знају. Од њега треба почети.

  11. Ne razumes ti mnogo toga. Kao pravniku barem bi ti ovo za poligraf trebalo biti jasno.

  12. sad ćemo danima da se igramo ovih gluposti samo da narod ne sazna koji je obim uvezanosti države i mafije.

  13. Mhm… Mislim da je jasno kao dan! Mislim ako ja znam da nisam ništa kriv pristao bih na poligraf.

  14. Ništa mi sad nije jasno, ali ajde da vidimo šta će sad da bude. Malo mi nije jasna situacija.

  15. Kada nisi kriv bitno ti je da se zna istina i da se otkloni sumnja sa tebe. Istina se najbolje dokazuje na poligrafu, a odbijanje istog definitivno stavlja krivicu na Kokeza. Verujem da je Vučiću ovo teško poverovati, pogotovo posle pruženog poverenja.

    1. Nije na onome ko je okrivljen da dokazuje da nije kriv,već na onima koji ga optužuju.I Radoičić i Vučić su „prošli“,poligraf,a jedan je kriminalac a drugi lažovčina.

  16. Ma Vucicu dobro je da je odbio. Da nije, ko zna sta bi sve otkrio?

  17. Kokezaniji,tek sledi karusel sa Kovačem,Zvonkom,kumomNikolom i batom..oko prevare sa nelegalnim „rudarenjem“bitkoina…Šteta je u stotinama miliona $…Ide to redom

  18. Sve je ovo samo dimna zavesa za Helikopter, Savamalu, Beograd na vodi, Krušik, Jovanjicu, kumovu slamu, …

  19. Strašna stvar i sramota. Predsednik Sportskog saveza Srbije odlučuje ko će da radi obezbeđenje prestoničkih lokala. Pa naravno da ima veze sa organizovanim kriminalom. Očigledno je.

  20. Sve što se događa na političkoj sceni u Srbiji u predhodnih desetak godina asocira na scene iz cirkuza ili iz ludnice.
    Glavni DemAVgog igra glavnu ulogu,u svim predstavama.

  21. Samo Kokeza zna zašto je odbio poligraf, mi ostali možemo samo da nagađamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.