Vučić: Ne štitimo zločince, tražimo da ni drugi to ne čine

Ostavite komentar


  1. Haradinaj je zlocinc koji ne oseca ni mrvicu kajanja, on se ponosi svojim zlodelima koja opisuje u knjizi, kao da se hvali. Sramota. Jos veca sramota je sto postoje ljudi koji ga brane i opravdavaju u tome.

  2. Ajde da poverujemo, ali znamo da štiti fantome. U to smo vrlo uvereni, i mi i njegovi.

  3. Potpuno je u pravu,naši zločinci odgovaraju pred licem pravde pa bi tako trebalo da bude i sa njihovima

  4. Kako bi reagovala Francuska da je u Srbiji uhapšen terorista koji je u Francuskoj u terorističim aktima ubio na desetine ljudi, žena i dece a da neće da ga isporuči Francuskoj?

  5. Terorista Haradinaj je 1998 i 1999 u terorističkim aktima ubio ili naredio da s e ubije na desetine ljudi, žena i dece, državljanin je Srbije i učinio je te zločline na teritoriji Srbije.

  6. Čitav svet zna da je Haradinaj obučeni NATO terorista, iz interesa je ubijao po Srbiji i treba u njoj da odgovara za svoje zločine.

  7. Ima li ko misli da će Francuska pustiti Haradinaja koji je obučeni NATO terorista?

  8. Terorista Haradinaj nije politička ličnist već zločinac nad ljudima, ženama i decom.

  9. Pa i Srbi su u svetu dobro povezani – cim se objavi neka vest o kriminalu, ocekuj da ces sutra saznati da je rec o Srbima (ili bar o onima koji svojataju Srbiju nicim zasluzeno). Ja mislim da moji sunarodnici iz Srbije nisu takav narod, malo brljivi ali ne suvise coporativni, ali mnooogo naivni da ih neko prevede zedne preko vode. Albancima kapa dole, (metafora sto rece kusturica), najpovezaniji su u svemu i u kriminalu, uvek bili i ostali.

  10. Srbija nikada nece da stiti zlocince i to treba svima da bude jasno. Uvek cemo se maksimalno boriti protiv terorizma i kriminala i to treba svima da bude jasno. Haradinaj ce biti isporucen Srbiji i bice mu sudjeno po nasem Zakonu i pravilima.

  11. Ma kakvo štićenje zločinaca. Mi takve stvari ne radimo. Mi samo kriminalce. Rušitelje po Hercegovačkoj. Tri radikala pred Hagom, i tako neku sitnu boraniju. Da, ima par još nekih mučitelja iz logora, i par ubica koji su napravili ordinacije po Novom sadu, ali i to sitno nešto. Ove što su palili ambasade i džamije i ubili Bitiće, ma to rešeno. A hladnjače ? Ma hladnjače nisu postojale. To je urbana legenda.

  12. Eu mora da izruci Haradinaja srpskim institucijama. Ako to ne ucine, znaci da im nisu bitni interesi srpskog naroda i Srbije. Pametnom dovoljno.

  13. dakle "dragi" Albanci mozete da protestvujete do sutra jer onaj ko je pocinio zlocin mora i da ga plati!!!!

  14. dosta je svet cutao i gledao kroz prste zlocinima nad nasim ljudima vreme je da I oni plate za sve sto su nam uradili!!!!

  15. Ако дозволе ови са Запада можда ћемо да судимо Харадинју. У затвору ћемо да га служимо да лепо проведе коју годину и одмори се од напорног рада на слободи. А за све то пашће још неколико српских живота. Јер српски политичари не умеју да воде политику без улагања живота својих грађана. Једино кнез Милоша Обреновић. Он је улагао самог себе да буде вређан од Турака, а зато је имао батинаше који су мочугама смиривали оне Србе који би да се к.р.е. А богами Црногорца Грегорија Петровића (како се звао пре него је Црногорац, Вука Караџић, а по жељи Пеште променио српки језик) да га смање за главу. А да су успели Милошеви батинаши на време да ухвате Вука, не би имали овкаве проблеме. Јер је за врема Немањића Призрен је био духовни Центар српства. А да је остао неби смо променили језик. Уместо старословенског којима смо се слиужли 800. година прихватили смо западану варијанту језика којим су говорили Хрвати и у БиХ. Тако смо се удаљили од своје сабраће по вери и језику – Бугара и Македонаца, што је била намера и велика жеља Аустроугарске Монархије. Неби се сада у Призрену шепурили Албанци, а на радост Турчина Ердогана. Кнез Милош је спасавао животе Срба који не "знају да раде, али знају да се бију". Како то рече још један Црногорац, Слободна Милошевић, a посла у Смрт стотине хиљада, а отера из својих станишта пола милиона Срба. Нека му је алал његова луда глава коју и сам изгуби. Милош беше Шумадинац. А Вучић из Босне. Опет ће страдати Срби.

  16. Zar nije, dragi, preposteni i PRAVDOLJUBIVI botovi, nas predsednik juce pio kafu sa covekom OSUDJENIM na 20 god. zbog etnickog ciscenja? Zar nije Vlada poslala Vulina i avion da doceka jednog drugog, koji je iz istih razloga kaznjen na 15 godina? Da li je na celu odbora za bezbednost u proslom sazivu Skupstine sedeo covek za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog ratnih zlocina? Da li je "drzavnom tajnom" zasticen general koji je komandovao jedinicama odgovornim za neverovatne zlocine pocinjene na Kosovu? Ima li ovde i malo osecanja pravde?

  17. Ne samo fantome nego i Gurija i mnoge druge zlikovce koji bi mogli da se takmice sa Haradinajem.
    Ali,naravno,mi smo idealni a drugi ne valjaju.Vec vidjeno u ratovima pre cetvrt veka kad se nista nije naucilo jer su ginula nasa deca a ne sumanuti ideolozi zla.

  18. Terorista Haradinaj nije politička ličnist već zločinac nad ljudima, ženama i decom.

  19. Neka svaka zemlja stavi sebe u položaj Srbije, Haradinaj je terorista dokazani ubica sa dokumentima i živim svedocima, kako bi bilo da njihov terorista uhvaćen u Srbiji ne bude im isporučen?

  20. "Za Hašima Tačija postoji i pravosudna odluka za krivično delo terorizma, sada i proširenja optužnice za krivično delo genocida. U Srbiji je i dalje na snazi postoji ta poternica, za razliku od drugih zemalja gde je Interpol stopirao tu poternicu, koja se trenutno ne vidi u sistemu. Haradinaja štite Nemci i oni su profitirali za vreme ratova na prostoru SFRJ. Jasno kao dan da su Nemačka i SAD imao veliku uticaja na Balkan, da razore sve što je dobro bilo u SFRJ.Pa šta vredi kada su ih doveli da razore sve što je bilo dobro za naš narod i u bivšoj SFRJ.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.