Vučić: Nećemo postojati kao narod ako ne budemo imali više dece

Ostavite komentar


  1. Nema puno njih koji su spremni da rađaju sirotinju na kojoj će se AV i njegova ekipa iživljavati, pa i po cenu zatiranja porodice.

  2. Zapitaš li se nekada koliko je mladih pobeglo iz zemlje zbog tvoje politike i tebi sličnih, u zadnjih 25 godina koliko truješ po Srbiji.

  3. Podržavali ili ne Aleksandra Vučića, sa ovim se moramo složiti. Naša demografska slika je već decenijama narušena i zaista je krajnje vreme da se dozovemo pameti.

  4. Vrlo ohrabrujuce reci vodje. Tako se dize moral. Ja sa svojom mladom odma u sobicak. Jos samo da nisam cuo da nam novo dete nece imati kud, verovatno bi bile dvojke. Ovako nisam bas siguran.

  5. Surova istina. Zato mi mladi,trgnimo se, ako ne ostavimo za nama poroda, kao da nismo ni postojali!

  6. A kolko juce ugrozio zivot tesko bolesnom detetu zbog promocije svoje bolestine !! JEZIVO !

  7. Dobro jutro , pa sta si ucinio po tom pitanju ? Hostapleri ,deca nam svakim danom odlaze iz zemlje zato sto ovde nema uslova nema pravde nema zivota a ti si zasluzan za to . Tebi odgovara da mladi i pametni ljudi idu da te ne ometaju u daljem opstanku na vlasti a sa penzionerima manipulises lako

  8. Odlazak mladih u inostranstvo i odlaganje odluke mladih parova o rađanju dece su posledica pogubne politike gde se 4 godine smanjenju penzije i plate u Srbiji, a koju su skoro svi ocenili kao uspešnu. Spašavanje države tj. budžeta vrši se na sasvim drugi način, smanjivanjem troškova- gubitaka državnih firmi, većim, ozbiljnim investicijama u privredu, a ne osiromašivanjem građana. Za našu vlast država je Narodna banka, Budžet kao neka fikcija, a ne narod. Sada imate suficit ( koji postoji jer je vlast pogrešno planirala troškove) ali nećete imati ljude koji rade, žive i ovde planiraju budućnost.

  9. ja ne pratim tj izbegavam da cujem sta je rekao ali ako je ovo rekao onda je super, prelazi u komedijante

  10. Zar smo već smo stigli do „seks je naša dužnost prema partiji“ faze?!
    Orvel bi bio ponosan.

  11. Srbi ce se radjati, ali u dijaspori.
    Nema svrhe unesrecivati unapred nerodjenu decu.
    Rad za minimalac i zivot od istog ne zasluzuje niko.
    Neka mu njegovi botovi radjaju nove botove.

  12. prvorodjeni vruću vodu. Da nam on to nije rekao, mi bismo i dalje živeli u neznanju. Nego, prvorodjeni, Djilas te i broju dece nadmašio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.