Vučić: Neću da okačim LGBT zastavu na Predsedništvo

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta je ovde sporno, pa na srpskim institucijama samo i jedino treba da stoji srpska zastava.

  2. Prisustvo Tamare je bitno bilo i za Srbiju. Tamara nije sebe predstavljala nego drzavu Srbiju. Tu nesmeju da se mesaju licni stavovi. I ako je moj stav da sam na strani Rusije, apsolutno bravo za prisustvo Tamare tom samitu.

  3. Zašto bi to uradio . Poštuje sve i svaciji izbor ali ne mora da kači zastave pogotovo na Predsedništvo da bi smo nešto dokazao.

  4. I bolje da ne kači. Zastava bi posle skidanja sa zgrade predsedništva morala na ozbiljno hemijsko čišćenje.

  5. Na zgradi Predsedništva nalazi se i treba da ostane, zastava Srbije. Gospodo i dame iz LGBT populacije to je i vaša zastava, kao i nas koji vašoj zajednici ne pripadamo. Zar to nije dovoljno za sve nas kao građane.

    Željko Vujotić, pravnik iz Beograda

  6. Reci nam Faraonu, ko je taj normalan čovek tražio da se zgradi vlade okači prajd zastava. Ti samo izmišlja neke gluposti.I gej parada, kome se ide, taj će ići. Ja ću ići jer nema ništa protiv tih ljudi.Meni smeta Čale.Uvalio Čale guzu na Jovankinu kanabe i uživa. Podržavam paradu ponosa.

  7. Svaki državnik mora i treba da poštuje mišljenje velike većine naroda , naravno sa uvažavanjem manjine

  8. А и што би, ионако сте сви из те приче?! Вероватно би ти било тешко да то „објасниш“ народу да разуме…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.