Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali sam dobio naznake

Ostavite komentar


  1. Tražimo kompromisno rešenje za Kosovo i da se uvaže interesi Srba na tom istom Kosovu.

  2. Stice se utisak da ce, kako se priblizava datum kada aktuelni predsednik Srbije morati da ispuni svoju datu obavezu, broj njegovih dnevnih izjava za medije dostici dvocifreni broj.

  3. Da li je iko spominjao u proteklih pedesetak i više godina, Srbe u Albaniji?

  4. Ovog puta Vučiću, moraš samo da kažes,“RAZUMEM“ .
    Za drugo te i neće pitati.

  5. Predsednice Vucicu, sada dolazi na naplatu ono sto ste obecali pre 4 ili 5 godina.Kosovo je nase i nedamo ga .I nije posteno da svaki dan kukate kako je tesko i kako nas pritiskaju svi,,,,1941 je bilo mnogo gore, takodje i nedavno 1999,,,,,niko ne zeli rat ali nemamo ni previse teritorija za poklanjanje

  6. Prvo mislim da ovi botovi nemaju 2 grama mozga(a možda im i ne treba).Drugo niti svet počinje niti, se završava Aleksandrom Vučićem.Svi mi svoju prolaznost treba da podredimo opstanku Srbije.Ko kaže da ne postoji drugi izbor osim priznati nezavisnost Kosova nije dobronameran prema ovom narodu. Aleksandre ako nemaš rešenje onda pitaj narod,ali krajnje časno i pošteno,i narod će ti reći u kom pravcu treba ići.To te onda obavezuje,jer ni Britansko rukovodstvo nije bilo za bregzit,ali mora da poštuje volju svog naroda. Ako sada pogrešiš,završena si priča,još jednom kažem samo volja naroda je rešenje.Narod može da kaže NE (EU,nezavisnost Kosova….) i to ne sme biti ni razočaravajuće niti potrba za strahom.Tačno je to da je bilo mnoooogo gorih trenutaka u istoriji Srpskog naroda,ali vremena se menjaju to je sasvim sigurno.Možda se „nekome“ žuri,nama sasvim sigurno ne.Još jednom pitaj narod časno i pošteno i sigurno nećeš pogrešiti.

  7. Ako mislite da je on nepravazidjena baraba, cekajte da mu upoznate brata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.