Vučić o pisanju Danasa: Najodvratniji napadi na mene i moje dete

Ostavite komentar


  1. A da uradis DNA analizu moj Aco. meni ovaj neobicno lep mladic jako lici na nekog drugog…mozda se varam ali….

  2. I moje dete je želelo samo normalan život. Tisi to sprečio pa je morao u potragu za normalnim životom. Svom detetu ispunjavao želje a našu decu rqsteruješ i ubijaš. Živela normalna država.

  3. Dete!? Koje, bre, dete? Ima 24 godine! U njegovo doba ti si već bio u radikalima i vukao gajbe piva i burek Tomi i Šešelju! Momke njegovog doba, i mnogo mlađe, ste ti i tvoja tadašnja ekipa lovili po Srbiji i slali na ratište!!! Treba da te je sramota što od odraslog čoveka praviš kretena samo da bi pokupio još koji poen kod tvojih obožavalaca! Bljak, odvratno!

  4. Ove posete su lične i privatne,zašto on o njima izveštava javnost kao da su državničke?
    Izaziva javnost, krši sve norme i protokole i još se ljuti što ljudi na to reaguju.

  5. Svako ima pravo da se slika sa svojim sinom i da ide gde hoće. Ali kao predsednik jedne države treba to da zadrži za sebe. Takodje izjava da želi sina da nauci da voli svoj narod ostavlja utisak da je nacionalista. Ja sam ubedjen da njegov sin i bez ove izjave voli svoj narod. Za mene lično je Vucicevo ponašanje je čisti narcizam.

  6. Lepo je to sto je detetu ispunjena zelja; koji prevoz je tata obezbedio i o cijem trosku?

  7. Nije posteno udarati na dete.Dete je iz prvog braka.Majka je preminula.Svako ima prava na svoja politicka opredeljenja,ali nema prava da udara na najosetljivija mesta a to su deca.Deca ne biraju roditelje!!!!!

  8. Koje dete, vec mu zubi poceli da ispadaju od starosti. Ako si ga ti vaspitao nece daleko stici, bice lazov, lazni patriota i ratni promoter. „Svaka cast“ na vaspitanju.

  9. Dečko lepo od svojih para kupio autobusku kartu, seo u šarage, pa preko Rače, do Banjaluke. Onda stopirao do Sarajeva… U međuvremenu, opazi ga pilot vladinog aviona, pa da se dete ne muči, poveze ga do Hilandara. A vi mislili on to o našem trošku…

  10. Па људи моји, шта је с вама. Данило Вучић је пунолетан и има право да ради шта он хоће. Шта вам смета близина сина Ратка Младића? Зар он нема права да се слободно креће?

  11. Bravo za Danas. Istina ne može da bude bilokakav „napad“ osim za bolestan um.

  12. Nista vi ne kapirate moj narode.Dete se priprema da nasledi imperiju,jer su nam stranke poput porodicnog biznisa.Uostalom,ako mogu Krkobabici, i ostali, a sto ne mogu Vucici?Tata ce se povuci,a sin ce nastaviti.Samo je glupi Toma izgubio porodicnu firmu,je su prekodrinski srbi u tome puno vestiji.

  13. Pa nemoj da izigravas nevinasca!Ako ti je toliko stalo do tvoje dece,pa nemoj da dajes povoda da o njima pisu.Nikada nisam ni cuo ni video da su neciju decu bivsis predsednika ikada mesali u politiku.Ti si prvi koji mesas svu svoju porodicu od tate,mame,supruge dece i onda vidis i sam rezultat toga.Ti ces uci u istoriju NAJOMRZENIJEG predsednika Srbije.

  14. Од оснивања до данас, руководство и чланство СНС не знају разлику између партијског, личног и државног.

  15. Poraslo „dete“, osamostalilo se, pa se uželelo politike. Pa nije lud da radi u Vinariji, kad taji tako dobro ide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.