Vučić o sastanku sa Dačićem: Kad god pomislite da sam glup, razmislite dvaput jesam li ili nisam 1Foto: Print screen Pink

Aleksandar Vuči, predsednik SNS rekao je da je sa Ivicom Dačićem, liderom SPS, proveo sat i po vremena u pristojnom razgovoru“, ali je saradnju njavavio za još šest meseci ili godinu dana.

„Razgovarali smo o ciljevima, šta je naš posao da uradimo u narednom periodu kao država. Država je važnija od svih ličnih odnosa. Nije Dačić predlagao da me hapse, već ovaj Đilasov kum, a i nije on kriv što mu je kum, to je čovek neki koji se lažno predstavlja. Nek oni svoj posao. Znate, kad vam neko želi Gadafijevu sudbinu, vama i vašoj deci i vašoj porodici, šta onda posle toga očekujete od takvih ljudi“, rekao je Vučić.

Kako je dodao, što se tiče napada, „da mi objašnjava Dačić što mene svi tuku, a njega ne napada niko“.

„Šta sam ja, idiot, pa treba on da mi objašnjava ili treba da mu tražim objašnjenje? Kad god pomislite da sam glup, razmislite dvaput jesam li ili nisam. Nisu meni potrebna objašnjenja za to. Ja znam objašnjenje, kao i za mnoge druge stvari. Naše je da vodimo državu, da vodimo na pristojan način, dokle god to može da ide i kako može da ide. Nema tu filozofije. Država mora da bude ispred naših ličnih, partikularnih, partijskih i političkih interesa i svag drugog. To je ono oko čega se jesmo dogovorili za narednih 6 meseci, godinu dana i to je to“, rekao je Vučić.

Podsetimo, juče su se Vučić i Dačić sreli nakon što je Vučić izjavo da u Dačića i SPS više nam poverenje.

Komentarišući akciju Novog DSS, Dveri i Zavetnika koji su krenuli u kampanju „Nema predaje“, kaže da su krenuli po Srbiji da ubeđuju narod da je dao dva miliona dolara Hilari Klinton i da su izvučeni podaci o svim davanjima vlade i svih organizacija i institucija u inostranstvu iod 2014. i da toga nema.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari