Vučić odgovorio Pompeu: Srbija nastavlja borbu protiv svih pretnji miru

Ostavite komentar


    1. Predaje nikad neće biti sve dok nas ima. Mi smo naučeni da se samo borimo slažem se apsolutno.

      1. Dva isprana morga izbacuju parole bez ikakvog smisla. Kao da vas je vaspitala Partija. Prazne parole dolaze iz praznih glava.

      2. Tako je! Borićemo se dok diktatora Vučića, faktor nestabilnosti, ratnog huškača i profitera, ne skinemo sa vlasti i pošaljemo na dugu robiju!

      3. Kako završiše ratovi devedesetih?
        Ako će pobede biti, kao ona protiv NATO, onda bolje da malo odmorite i prekinete sa hvalisanjem.

    2. A protiv koga se borimo „za mir i stabilnost“?
      Jel to „borbu“ predvodi ovaj što je devedesetih huškao na rat, što je sa šešeljem iseljavao Hrvate iz Hrtkovaca, što je organizovao miting podrške karadžiću i mladiću i prelepljivao tablu sa nazivom ulice Zorana Đinđića u bulevar ratka mladića…
      A drugo, nesrećni konstantine, mi smo se odavno predali. Još 1999. kada je milošević zaključio Kumanovski sporazum, a u miloševićevoj bčladi je bio tada i aleksandar vučić, današnji „borac“!

  1. 1) Pompeo je samo ministar i njegov nivo je ministarski. Iznad njega je potpredsednik, pa predsednik drzave.
    2) komunikacija izmedju predsednika jedne drzave i ministra druge je vrlo neprimerena
    3) ulazenje u probleme sa Hezbolahom je nepotrebno, kratkovido i glupo. Uzgred, Hezbolah je pobedio na izborima u Libanu.
    4) sada nastaje i nova briga sa Iranom, a to je opasno

    1. „Pompeo je samo ministar i njegov nivo je ministarski.“
      Jedna stvar je argumentovana kritika na račun vlasti a nešto sasvim drugo ostrašćeno pljuvanje zarad omalovažavanja političkog protivnika. Vaš post mi liči na one „tvrdolinijaše“ iz 90-tih kojima je bilo ispod časti da se Sloba sreće sa „nekakvim“ Holbrukom, ili „ministarskom“ Olbrajt.
      Iran nije priznao Kosovo, ali ne zbog ljubavi prema Srbima. Tu „ljubav“ su Iranci i Hezbolah pokazali 90-tih slanjem oružja i dobrovoljaca u BiH i na Kosovo. Protive se nezavisnosti Kosova samo zato jer je to deo politike SAD. Da sutra SAD a pogotovo Izrael kažu da se Kosovo vraća Srbiji, u Teheranu bi Tačiju dali najveću palatu za ambasadu.

    2. Hezbolah nije pobedio na izborima u Libanu, već je osvojio najviše glasova.I Hezbolah jeste pro Iranska partija, ali mi sa njima nemamo nikakvih dodirnih tačaka, i ovo stavljanje njih na crnu listu je samo nominalno, ali ne i praktično.

    1. Kome smo to mi objavili rat?Koga smo bombardovali, i koga smo to napali?Pravi se problem tamo gde ga nema.

        1. Više puta si pobrkao lončiće, lupetate svašta što je protiv Srbije pa vam je kriv svako ko je na vlasti

  2. Kome miru? Ko ugrožava taj tvoj mir? Reci otvoreno sve a ne u celofanu a unutra istopljena čokolada koja nema ni ukus čokolade.

  3. Pretnja miru je kada nekoga terorises da ne moze svoje prozvode da prodaje na SLOBODNOM TRIZSTU . SAMO DA SE NE ZABORAVI TEROR STVARA TEROR i otud terorisitcke organizacije , jedino mi gledamo sve mirnim putem da resimo svoj problem sa KiM ,ali mi nas problem mozda sada resavamo na ustrb , ako ga resavamo uopste, drugih , zasto da mi zavijamo nekoga u nesrecu da bi smo resili nas problem , ako ga uopste resavamo . AKO GA UOPSTE RESAVAMO , pa i da ga resavamo , dzaba resenje na taj nacin , zna se sve kako je bilo i sta je bilo nas problem mora biti resen bez ucena i treba da odgovara onaj koji ga je napravio .

  4. Iran im je sledca meta , da li cemo mi ratovati sa Iranom, odmah da kazem ja necu kao glasac . A da sada imam novca , odmah bih otisla da kupim sve od Huaveja i lap top i mobilni ionako mi je sve na izdisaju a i ruski gas bih uvela smesta da ga ima . Taj Huavej pa oni im samo lupaju reklamu , oni mora da vrede mnogo . A i Ruski gas je najcistiji gas od svih ostalih smrdljivih gasova pa i od Norveskog .

  5. Iskreno se nadam da na prostoru Balkana vise nikada nece biti ratnih sukoba i da ce se bilo kakva nesuglasica resavati dijalogom i diplomatijom.

  6. Verujete li da Pompeo ume da čita ćirilicu? Dakle, kome je upućen ovaj trećerazredni tvit? Tačno tako, onima koji nisu daleko odmakli od trećeg razreda…

  7. Trebs da se borimo za mir i stabilnost jer to treba da je svakoj drzavi na prvom mestu. Podrska za predsednika

  8. Mir bi zauvek trebao da ostane prioritet svim drzavama pogotovo Srbiji,dosta smo ratovali. Sva podrska predsedniku

    1. Ko kaze da ga ne podrzavamo, podrzavamo ga , ali protiv koga cemo da se borimo , kada oni nameste i smeste drugima da je mir ugrozen , kao sto su smestili Huaveju , smestili su Gasu iz Rusije , i sta kao se zarati koga da podrzavamo , referendumom cemo da odlucimo da li s anasih aerodroma smeju da lete avioni njihovi, tako su iz Avijana iako su Italijani znali d acine krivicno delo , bombardovali su nas nezakonito preko Baza koje su im morale biti date , bolje je da smo NEUTRALNI U SVAKOM POGLEDU . Briga nas za MIR uostalom sta je danas MIR i kako se do MIRA dolazi , samo ako ne ugrozavas druge sto danas nije na delu . Izokola se drugi ugrozavaju pa sada ko koliko ima zivaca dotle ce da traje mir a sta cemo mi onda ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.