Vučić odlučio i o benzinskoj pumpi

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar. A mogu da se kladim da je isti i napravio problem sa tom nesrecnom pumpom i pretakalistem. Jednostavno treba unistiti sve sto je napravila bivsa vlast. Pocetak je bio deciji Pazl Grad na Banjici, a neka se pripremi Most na Adi…

  2. Nevidim u čemu je problem!Ako je vlada dala saglasnost za izgradnju pumpe onda vlada može i da odustane!?

  3. Stanovnici naselja Stepa Stepanović su im samo pomogli da donesu jedinu moguću odluku. Nastavićemo da im pomažemo, sve dok ne izgrade sve što je bilo u projektu naselja kada su prodavali stanove.

  4. Molim Gospodara da ukine i pumpu kod Instituta za majku i dete na Novom Beogradu

  5. Kako je to lepo kad se kiti tuđim perjem… Stanari naselja Stepa Stepanović već mesecima i godinama ukazuju na propuste ove i prethode vlasti. Za sve što imamo u naselju smo se izborili mukotrpnim radom, protestima i građanskim akcijama. Ni jedna vlast nam nije ništa poklonila, sve smo to debelo platili, a oni nam samo uskraćuju ono što je obećano. I sada kad smo protestima izborili jednu pobedu, oni to prikazuju kao njihovu milostinju?! Pa neće moći…

  6. Alo mali konobaru, jeli ti Vlada dala saglasnost da imaš privatno groblje u Komodražu i po Jajincima i koliko love uzimate za grobno mesto po njivama????????????????????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.