Vučić: Ogromne šanse da Kosovo bude deo Interpola

Ostavite komentar


  1. Znači da imamo slabe, pogrešne prijatelje. Zbog čega nismo mi ti koje podržavaju USA, Francuska, GB, Nemačka…? Zbog toga što hoćemo rusku „stolicu“.

    1. Ne, ne, nemamo „pogrešne prijatelje“ nego nemamo nikakve i u tome je najveći problem. A da bi došli do odgovora zašto je to tako trebali bi debelo da analiziramo brojna događanja iz bliske prošlosti, tačnije naše poteze od vremena raspada velike nam države, i sa posebnim akcentom na period u proteklih četvrt veka. Ko bude nepristrasan u analizi pomenutih (ključnih) perioda doći će do zaključka u kom grmu leži zeka. A,……..od isčuđavanja, zaprepašćenja, lelekanja, glumatanja žrtve, kukumakanja,……….nema, niti će biti, nikakve vajde i nadam se, da ako nešto drugo nismo razumeli, bar smo to shvatili. Ili bi to morali da shvatimo pod hitno dok još ne bude, dibidus, kasno. Ako već i nije!?

    2. I meni se bas svidjaju nwke devojke ali nece da se zabavljaju samnom. Iz tog razloga imam jednu koja nijw losa ali ima i boljih.Ljubav je dvosmerna ulica, treba i mi njima da se dopadnemo.

  2. Apropo ove vesti i žalopojkanja setih se stihova one narodne pesme……“treba mi rame tvoje da plačem na njemu, treba mi neko ko će da me shvati………..“! Ehhh, davno smo postali mučni i sami sebi. A, vozovi prolaze li prolaze. Jel’ briga nekoga zbog toga? Ma jok.

  3. Надамо се да до тога неће доћи, биће то велика борба за нашег Председника …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.