Vučić otkazao sastanke sa ambasadorom Rusije i ambasadorkom Kine

Ostavite komentar


  1. Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko je pre dva dana dolaskom na Jarinje potvrdio stav Rusije po pitanju Kosova i Metohije.

  2. Rekli mu – šta mi tu možemo?
    Kako će ruski avion da preleti preko Ukrajine, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Makedonije, Grčke da bi stigao do Srbije? Sve su članice NATO. Kako bi nam rusi vojno pomogli? Jedino iz svemira.

  3. Vidim da „understand“ nije postao ni punoletan jer bi sa nekim godinama spoznao da su Rusi pomogli i nama i još nekima 1945 iako smo i tada kao i danas bili „okruženi“.

  4. Gospodin je rusofil i desnicar koji sanja Srbiju u Rusiji. Neobrazovan, bleda kopija Seselja a zato i opasan jer zivi da jedno zlo bude zamenjeno jos vecim zlom.

  5. Znači, ambasadori Kvinte su ipak glavni poslodavci. Čak ni Vučić ne ume da se folira do kraja.

  6. Nije on otkazao sastanke sa tim ambasadorima nego oni sa njim, jer ih iz dana u dan kao i nas laže a oni ne moraju da slušaju njegova prenemaganja i plač.

  7. Kosovo je davno izgubljeno .Samo se zamlacujemo praznim obećanjima.Ameri su to. davno tvrdili.Vucic nije. kriv

  8. Ne brinite sastanak je zakazan za sutra, mnogo mi zao vas izdajnika mozete samo da kukumavcite . Zivela Rusija , Kina i Srbija .

  9. Kad se ovo otkazivanje sastanaka poveze sa izjavom Sormaza da Rusija deatabilizuje ceo region, jasno je odakle vetar duva…..

  10. Kurir ne objavljuje komentare normalnih gradjana, vec samo botovske.
    Zasto dozvoljavate da botovi svrljaju po nasoj oazi mira, na portalu Danas?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.