Vučić pitao šefa misije OEBS i ODHIR da li im je rečeno da rezultati izbora neće biti priznati

Ostavite komentar


  1. A ko je tebi rekao: da priznas pasose i tablice tkz kosova, da postavis albance na granicu sa srbijom(srbima iza ledja), priznas im carinu, pozivni broj ukines drzavu srbiju na severu kosova…izdajnice nevidjeni u istoriji jednog naroda!

  2. Kako te bre nije sramota da usta otvoriš kad znaš da si pokrao izbore,državu i narod. A obična si kukavica koja se krije iza Kosovara,Bosanaca i čoveka od koga se plašiš kao malo dete,Putina.

  3. Kakvu bujnu mastu ima ovaj covek,to nemaju ni predskolska deca.Eeeee Vucicu odradti vec jednom i budi covek.

  4. Vučić pitao šefa misije OEBS i ODHIR da li im je rečeno da rezultati izbora neće biti priznati
    Komentar: Ovo je dokaz da glupost nema granice. OEBS i ODHIR odgovaraju svojim pretostavljenima a ne Srbskim

  5. Bili…Maratonci trče počasni krug!
    Uh, kad se nisam šlogirao! Deda je spalio Đenku!

  6. Poslao si ti tvoje poznate batinaše da razbijaju skupštinu,a sad to prebacuješ na gradjane.

  7. Menjaj vucicu narod, ocigledno nam ne ide. Nadji neki drugi koji je vise po tvojoj meri i njime vladaj. Srbija zeli slobodu, ne diktaturu, a pogotovo ne fasosticku kakvu si tu stvorio u Srbiji!

  8. Opozicija neće da prizna poraz na izborima, mnogi su znali da će tako biti, ali su ćutali pošto ih podržavaju u tome.

  9. CIA i MOA(Marsovska obaveštajna agencija),stoje iza ovi protesta.Potonjima je cilj da diskredituju dr.Nestorovića,koji je u intergalaktičkim krugovima poznatiji kao Dr.Nestorstelar.A CIA ruši AV,zato što Srpska ekonomija ozbiljno podriva Američku ekonomiju,a naša vojska je razlog za promenu Američke vojne doktrine.

  10. @ Daytona 500
    Evo i ja da ponovim Vaše pitanje:
    AV, smeš li na neki TV duel?
    Sve drugo je čisto foliranje.

  11. Znaci i oni imaju sluzbu koja ima informacije o toku izbora i postupanju posle istih.E sad el nasa bratska sluzba znala da oni nesto znaju i kriju?

  12. Kakav je ovo rečnik i huligansko ponašanje,hajde što ovde nas provlači kroz „toplog zeca“,što bre ljude koje si ti pozvao da prate izbore ponižavaš ,njih je neko delegirao?Nisu oni maloumni da bi im neko nešto mogao da kaže i naredi,kao što ti možeš svojim satrapima.Svadjaš i zavadjaš nas unutar zenlje,svadjaš nas sa svetom?Šta bi od tvog pisma koje si bombasto najavljivao ,gde ćes celom svetu otkriti šta jedna zemlja radi protiv tvoje privatne zemlje,da nije maca pojela jezik?Nas niko nije zvao da budemo članovi Evropske unije,mi smo sami poslali molbu,ako nam se ne svidja kažite ljudima da nećete da ih više ne zamajavate,krenite svojim putem pa dokle stignete.Pogledaj snimke kde policajac udara policajca u civilu,pa taj udareni krvave glave učesvuje u akciji policije ispred Skupštine grada,pa kako leži u bolnici zavijene gave i posećujega ga ministar policije ( koji su to likovi i prevaranti), u istoj garderobi i bradi koju ima.Sram te bilo lažovu.Sreća ti je što Evropa proslavlja Božić,pa neće da prlja ruke.

  13. Zalosno je koliko Vucic svojim ponasanjem i nesmotrenim izjavama kalja ugled Srbije u svetu.Treba da prizna da su izbori po njegovom nalogu neregularni a ne da ruzno govori o posmatracima koji su profesionalno obavili ono zbog cega su dosli u Srbiju i zasluzuju pohvale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.