Vučić: Smenjena predsednica suda u Mitrovici, ujutru smena svih komandira i policajaca koji su bili na sednici u Beogradu

Ostavite komentar


  1. potpuno ispravan postupak kosovskih institucija. kako neko ko je na funkciji u jednoj drzavi moze prisustvovati sednici za bezbednost druge drzave gledano s aspekta kosovskog drzavljanina. gledano s aspekta srpskog drzavljana ako je kosovo kvazi drzava sta ce oni na tim radnim mestima. prema tome ?

  2. A Radojičića oće da smeni ili ne? Realno i on je bio na sednici, odmah do vučića koji ga ne poznaje…

  3. To je opet deo već viđenog igrokaza! Uvek pred izbore. I jedne i druge strane! Sada će odlazeći predsednik opet imati razlog za dramatično pojavljivanje na medijima i izigravanjem čvrstoće i odlučnosti. Sve će se to promeniti posle 3. Aprila! Zato svi na izbore i na glasanje! Gotov je!!!!

  4. Pa , kako su smeli da ih otpuste a tebe nisu pitali ? Zar je moguće da se oni tebe ne boje ? Verovatno znaju da si ti za mir I stabilnost I da ga nećeš ugroziti ni po koju cenu.

  5. Da je Srbija pravna država ovog bi odmah trebalo uhapsiti zbog širenja lažnih vesti, ko napada srbe, logično je da svako ko od službenika radi u institucijama Kosova i od njih prima platu, sudije, tužioci, komandiri policijskih stanica i policajci nemaju šta da traže na sastanku saveta za nacionalnu bezbednost u Beogradu, u protivnom sami daju otkaz, a ovako će svi biti suspendovani.

  6. Srbija pod Vucicevom njegovom vlascu sve vise lici na Titanik sa koga su nestali camci za spasavanje.

  7. Naravno da ce biti razresena, jer sudije ne treba da se bave politikom, nego pravom. I svaki sudija koji se bavi politikom, treba odmah biti razresen sudijske funkcije. Nek ide u advokate, ako mu i to ne zabrane za odredjeno vreme, kao sto je nekada srpska vlast zabranila albanskim sudijama, koje je suprotno svim vazecim zakonma, bez ikakvog razloga i postupka razresila duznosti.

  8. Pa logično da će biti smenjeni. Plate im daje Priština a po zadatke idu u Beograd. To se zove peta kolona.

  9. Nije smenjena nego suspendovana, pa sledeći put opet zovi Srbe iz Kosovskih institucija.

  10. Sve si ti to potpisao Briselskim sporazumima tako da ne drami vise. Priznao si Kosovo i dao im mogucnost da rade ovo. Ostavi narod na miru da zivi idi radi nesto kod kuce, cuvaj decu, vodi ih u bioskop…

  11. Ona je trebalo da zna kao sudija da ne sme da ucestvuje takvim sastancima u drugoj drzavi!

  12. Kurti imitira Vučica. Ne misliš kao ja Smenjen si. Neka se spremi neko ko misli kao ja.

  13. Грешка у називу, госпођа је судија који полаже заклетву пред Куртијем-то је истина. да није тако не би Курти могао и било ко од шиптара да је семњује (читај отера са места судије). Дакле, онај пред ким полаже заклетву је главни. До 2012. године судије су полагале заклетву у нашој скупштини Народној скупштини Републике Србије у Београду. То сте дозволили шта сада кукате.

  14. Za sve što se sada dešava Srbima na Kosovu, privatno, javno i službeno, isključivi krivac je Aleksandar Vučić i njegovi ruski naredbodavci.

  15. Aljbin Kurti je ponovo pogazio Briselski sporazum i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite Briselski sporazum više ne postoji. Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na Kosovu i Metohiji, da otera srbe.

  16. Samo se vi sprdajte braco i sestre i terajte segu sa vucketom. Bice nama veselo ako je rat na km dogovoren agendom 2030. Onda nam nece biti smesan ni vucic ni kurti, koji su inace samo izvrsioci po nalogu iste sile. Pozdrav svim Srbima

  17. A panduri 100% nisu dosli sami od sebe na sastanak, valjda ih je neko pozvao na sastanak zar ne? Sve mi se cini da nije ovo slucajnost, neko ih je izigrao…

  18. Znači li to da nema više pregovora, ili ćete i dalje trčati na njih kad vas pozovu?

  19. Pametno. On je smenio ljude koji su izdali drzavnu tajnu. Vucicu ti nisi predsednik Kosova, nego Srbije. A na Kosovu se pita Aljbin Kurti unutar granica Kosova, bez obzia sto zivi srpski narod i oni su gradjani Kosova. Dok presevska dolina je u najboljem polozaju. Tebe za taj deo bas te briga. Aljbin Kurti i da hoce ne moze da se mesa u tudjoj drzavi i ako zivi albanski narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.