Vučić: Nemam o čemu da razgovaram sa predstavnicima Prištine

Ostavite komentar


  1. Ja nemam šta da ponudim građanima Srbije, jer nemam o čemu ni da razgovoram sa ljudima koji svakoga dana samo donose nove mere protiv Srbije. Vreme je da UN zaista više spreče bilo kakve mere protiv Srbije i srpskog naroda na KiM.

  2. „Za nas je važno da držimo svoju poziciju čvrsto, da tražimo kompromis, “
    1. I da čvrsto držimo poziciju, i da tražimo kompromis.. I to u istoj rečenici..??
    2. Šta je inače naša pozicija?
    Au, brate, koji rastur..

  3. Хм, а зашто је таква позиција? Где је оно „5:0“ за нас? Где су „дијалози“ о Косовском питању? Ко је одлучивао, ко нас је обавештавао шта се „договарало“ у Бриселу? Да ли је Резолуција 1244 КАПИТУЛАЦИЈА, или је нешто друго? Где смо могли да сазнамо релевантне чињенице о проблему Косово? Много питања а само један капитулантски одговор; Ми немемо тамо ни м2 ???? Да ли смо ми сада сви криви? Или онај који је ЛАГАО све то? Мој преЦедник ниси, не заслужујеш ни „титулу“ преЦедника улице, мада си ту био најбољу уличар, и сада желиш да ми СВИ поделимо твој, и само твој, пораз? Какви „Бранковићи“ ти си оличење издајице и неспособњаковића који упорно даказујеш да ниси крив! И то у свом монологу.

    1. Млађа:Pa nije nikakva tajna šta je dogovoreno u Briselu. Sve što je dogoovoreno određeno je Briselskim sporazom, a taj akt je svakom dostupan i ako želi može se informisati.

      1. Ko čita između redova, sve mu je jasno.

        Za „neupućene“ stvari stoje ovako:
        AV je u dijalogu sa predstavnicima Prištine i Zapada, usmeno pristao da Srbija prizna nezavisno Kosovo, ali da Srbi na KIM imaju ista prava, koja imaju i Srbi u BiH, pa i svoj entitet – Zajednicu srpskih opština.

        „Neko“ je odlučio da prekrši načelni dogovor i rekao da od ZSO nema ništa….

        Sada smo opet na početku priče.

        Igranka bez prestanka….

  4. Šiptari drže pat poziciju po nalogu zapada dok oni ne spreme novi udar na državu Srbiju. Najverovatniji izvođači tog udara na terenu, će biti upravo šiptari na Kosmetu i opozicija na protestima u BG. Srbija mora dobro da razmisli o sledećim potezima i morala bi da traži pomoć od Rusije, kako bi anulirala pretnje u pripremi.

      1. Naravno da mu nije dobro cim je clan sekte. Normalnim ljudima tamo nije mesto. Mozda mu Hardinaj i Taci, Vucicevi drugari i koaliconi partneri mogu pomoci da progleda ali cisto sumnjam jer kako kaze nas narod nije slep onaj koji ne vidi nego onaj ko nece da vidi.

          1. Ha,ha,ha… Sta ja to ne vidim? Da je Vucic izdajnik i diktator. Cekaj kada bude priznao Kosovo pa ces mozda tek tada progledati mada cisto sumnjam, botovska glava je bez mozga.

    1. Ko ce nas braniti iz vazduha…? Obratite paznju na sat, tzv. sah-sat,dok grickate Plazma keks i razmisljate…Inace 100 % ste, u pravu,kao i Predsednik 1/4 Srbije..

  5. Naravno. Prištinske vlasti rade i nemoguće da sabotiraju bilo kakve pregovore sa Srbijom. Žele da Srbija uvede kontramere kako bi nas svet prozvao teroristima kao pre dvadesetak godina. Sreća pa imamo danas normalne ljude koji vode politiku mira i stabilnosti.

  6. Srbija je zelela mirne i civilizovane pregovore,i to smo vise puta dokazali.Nazalost,druga strana,Albanska ne zeli isto sto i mi,nego provokacijama hoce da nas zastrasi i pokoleba.Nase je da ostanemo na nasem putu i da tezimo ka svom cilju.

  7. Boze, kako je naoko uvjerljiv,kad nebi mislio covek bi ga na leb mazao. Cuj ovo dvojica izdajnika pustili iz nasih cvrstih ruku Kosovo 2008.Ko su ta dvojica. Ovi sto strajkuju tj .setaju orobili Srbiju. Covece mi svi nismo studirali pravo ali dobro znamo slagati ciglu na ciglu. Morao bi konacno da se malo postidis.Prestani nas slati na F odelenje. Nismo za tamo, ako se naljutimo otici ces ti i poligraf tamo.

  8. Kada Pristina ukine sve bespravno donete odluke ,dijalog moze biti nastavljen. Do tada, Srbija ima svoj stav koga se cvrsto drzi. Sta su mislili da ce moci sa tim da nas ucenjuju i da ce Srbija pristati i pokleknuti pred njihovim pritiskom?! Mi smo hrabar i borben narod, narocito kada su nasa ognjista i svetinje u pitanju! Borili smo se mirnim putem i nastavicemo da se borimo!

    1. A sta je vojskom Kosovo, botino nepismena? Samo su takse su problem a vojska Kosova nista? Jel to deo dogovora Vucic-Taci pa zato nije uslov za nastavak dijaloga?

      1. Pa @miki, sine, brate, druže i sestro slatka, vojska Kosova postoji već dvadeset godina, samo je par puta menjala ime.
        Dobro, ponešto se i razvijala i, da tako kažem, upristojila.
        A takse?
        Pa njihov efekat na građanstvo i seljaštvo Kosova je otprilike jednak efektu koji je postigao mladoženja iz jedne anegdote.
        A koja kaže da je čova sebi odsekao muškost ne bi li kaznio nevernu mladu.
        Jasno ti je, naravno, da su seoski đilkoši krokodilske suze lili zbog njega.
        Živeo!

        1. Ha,ha,ha… Nasmeja me, samo bas ne mogu provalim da li si Tacijeva ili Vuciceva botina, mada je to u principu svejedno, vi ste sada jedno.

          1. Provalio si me u sekundi, alal vera.
            Radim za Vučića a Tači me plaća.
            Znaš, on je bolji s kintom, ima se, može se. Malo belo, malo tozla, malo bubrezi, jetra, srca, tanka i debela creva. Ide ko ‘alva.

  9. Srbija ostaje na svom putu, imamo svoj eciljeve za koje se borimo i ka kojim tezimo, tako cemo i nastaviti. Razgovor sa Pristinom nastavice se tek kada budu povukli svoje bespravno donete odluke. A do tada Srbija ce se truditi da koliko god je u mogucnosti obezbedi njenim gradjanima na KiM hranu, opremu za bolnice i sve sto im je potrebno. Kompromisno resenje je jedino koje je prihvatljivo.

  10. oVO JE JEDNA PODMUKLA SHIZOFRENA BUDALA KOJOJ JE STALO DA ODRZI VLAST PO SVAKU CENU. pA POTPISAO SI BRISELSKI SPORAZUM KOJI JE VELIKOIZDAJA! a SAD OCES DA SE OPERES PREKO REFERENDUMA!? smradino ljudska provalili su te odavno!

  11. Ako gospodin nema o cemu da razgovara sa predstavnicima iz Pristine neka se povuce i da sansu nekom pametnijem i sposobnijem koji ce imati ideju o cemu ce da razgovara sa predstavnicima iz Pristine.I u politici je pametno primenjivati izreku“Cutanje je zlato“sto mnogi na politickoj sceni Srbije to ne primenjuju nego se skoro svi redom utrkuju, pomenucu navedenog, gospodu ,Dacica i Vulina, da sto vise uvreda upute..Nije preporucljivo da cesto lecis koplekse tako sto stalno vredjas one sa kojima zelis da pregovaras jer su oni sujetni i osetljivi na uvrede.Gospodina Djurica treba zameniti osobom koja ce se bolje snalaziti kada je problem KiM u pitanju jer je svima jasno da se navedeni gospodin ne snalazi onako kako bi trebalo.Mudrija politika kad je navedeni problem u pitanju je politicarima na politickoj sceni potrebnija od stalnog vredjanja jer smo svi osetljivi na vredjanje.Ako je u interesu a svi znamo da jeste onda bi iako nam se uvek ne svidja izreka „Cutanje je zlato“ trebala biti primenjivana od gore navedenih politicara ako je u interesu naseg naroda bez obzira gde on zivi.

  12. Pregovora će biti kad se povuku mere koje je uvela Priština, a koje prete da na Kosovu izazovu humanitarnu katastrofu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.