Vučić dočekao decu sa Kosova u Beogradu i pomenuo Banjsku: Draga deco, vi ste svoj na svome na našem Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kad Šešeljev mrzilacki radikal truje malodobnu decu sa svojim mrzilackim lažljivim floskulama. BRUKA I SRAMOTA.

  2. Srbija nikada neće napustiti svoj narod na KiM, današnji prijem ove dece potvrđuje da su ista kao i sva deca na teritoriji Republike Srbije.

  3. Da li ste svesni koliko je u srbiji prisutan fašizam?
    Srbija: draga deco… (podrazumevaju se samo srpska deca),
    Vojvodina: draga deco, misli se na svu decu i albansku…

  4. Onom Kosovu kojem si predao valutu, tablice, telefonski kod, elektroenergetski sistem, napravio granicu, priznao pasose….. I to ti, bez dozvole Parlamenta.

  5. Da sam roditelj deteta sa Kosova i Metohije moje dete ne bi videlo vučića ni na televiziji a kamoli uživo.

  6. Sramota dok se civek ne suoci sa zlom u sebi nema pravo da prica o tudjem zlu.

  7. Flagrantna zloupotreba dece u političko propagandne svrhe od strane nečoveka čija apsolutna vlast pokazuje sve osobine diktature.

  8. Pogleda li OVAJ nekada svoj nastup , posluša li nekada šta je izgovorio ??
    Blagi Bože , spasi nas kada sami nismo u stanju to da uradimo !

  9. Draga deco, ne slušajte ovog čiku, to nije dobar čika. Od takvih treba da se čuvate i da bežite kada ga vidite, to su one zle čike o kojima vam je govorila mama da ih se čuvate.

  10. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zloupotreblava djeca „hranivsi ih“ dezinfomacijama. Ako djeca su sa Kosova, drzavljani Kosova,. su svoje na svome ali da im se kaze da je Kosovo JSP drzave SRB nije istina, jeste notorna laz: Kosovo od 1999 nije nikad i u nijednom trenutku nije bio deo ove drzave Srbije (koja je model 2006).

  11. Kako je samo hrabar naš preCEdnik, deci je počeo držati govore i prodavati prazne priče. Je li im obećao doći u posetu možda? Naravno da nije.

  12. Sramota od čoveka, koji je kao političar uništio bezbroj dečijih detinjstava.

  13. ‘Oćel oni što su nas bombardovali sad da zidaju na zgradama Generalštaba ( zaštićene zakonom ) ili su to neki drugi , neki drugi zapad ?

  14. Šta je sa decom iz Srbije koja nisu izašla iz svog dvorišta ili stana.

  15. Nema mesta poredjenju pogroma iz 2004 i ovog „koji i dalje traje“. Cizma ROSU nije mogla krociti na Kosovo do prepotpisivanja briselskog sporazuma. Potom je Vucic raspustio civilnu zastitu i policiju na severu Kosova. Bojkotom izbora predao opstine. Veoma licemeran nastup. Uz zloupotrebu dece, da se vodi politicka kampanja. U kojoj je on i dalje zastitnik Srba sa severa Kosova.

  16. Vojska je ovog lažnog predsednika trebala odavno da uhapsi. Ali ne postoji ni vojska.

  17. A koja je dalabu ovaj vučić to je jezivo, i za gledati i za slušati…

  18. A kako bi bilo da vi snsovci svoju decu pošaljete na Kosovo,a decu sa Kosova smestite u Jovankinu vilu!?

  19. Ne prolaze bajke kod dece,ne shvatam roditelje te dece, zašto su ih pustili da idu kod najvećeg izdajnika, čemu to, zašto mu dajete prostor, da vam isti truje decu lažima?

  20. Kako reče pok. Lane: „Bog te ne kažnjava, on te samo napusti.“ Ovo što se nama dešava je školski primer!

  21. A da li im je objasnio zašto su njihovi roditelji demonstrativno izašli iz opštinskih uprava na severu, iz sudova i iz policije i zašto su ostavljeni i prepušteni sami sebi?

  22. SNS + Kosovo = perfektan poslovni model za neciji solidnu zaradu i izvor novca. Naravno da bi se taj izvor prihoda i taj biznis odrzao i u buducnosti, potrebno je nesto i investirati u podmladak i buducnost tog lepog prihoda. Deca su buducnost i zbog toga se nikako ne mogu i nesmeju ispustiti viz vida i mora ih se obavezno vaspitavati u duhu Kosovo je srbija jer samo to je garant vlasti za prvog coveka SNS & Co.

  23. Pre 13-14 godina je Vučić rekao – parafraziram – kada god vidite nekog političara sa decom, znajte da je u pitanju neka prevara ili korupcija.
    Ima on sličnih izjava bezbroj, vise mu kamenje o vratu.

  24. Svašta i kod dece hvata političke poene,“svoj na svome“ a svojom politikom polako predaje Kosovo albancima….

  25. Демагог и лажов…лаже децу…а њихови родитељи и ђедови су проблем што гласају за овог Султана из Чипурића…

  26. Ajde ne balavi više dosado , tebe smo čekali da nam ti oči otvoriš….

  27. Nije mi jasno zasto dovlacili decu u BGD. Zasto on nije otisao tamo da.deci i narodi da podrsku i izgovori iste ove reci?

  28. Zloupotreba djece u političke svrhe. Sramno.
    Trebao im je ispričati , jer on sve zna, kako su Čubrilović, Pašić i bulumenta otimali zemlju i davali doseljenicima Srbima i Crnogorcima. Da u preko 3000 g istoriji Kosova njim su vkadali:
    – Dardani 6 vijekova,
    – Rimljani 6 vijekova,
    – Vizantijci
    – Bugari 4 vijeka sa prekidima,
    – Srbi 2 vijeka sa prekidima,
    – Turci 5 vijekova .
    Zato ne obmanjujte djecu.

  29. Samo vi deco zhivite na Kosovu, a mi ccemo u (u ostatku) Srbiji da radimo poslicce. Mi mislimo i podrzhavamo vas.
    Vashi neoradikali

  30. Pozvao decu u Srbiju a zar Kosovo nije Srbija. Što ne ode na Kosovo da vidi svoj narod tamo. Čitanje je ako je Kosovo Srbija kako to nemože da ode tamo. Laži me laži živećemo u laži.

  31. Draga deco…ova vas vara I laze…njegov cilj je da ovim da prikrije sve njegove varke I lopovluke koje je pocinio po Srbiji…zato drama deco znajte da on nema bas nista sa Kosovom..nemojte skusari njegove laI I prevare

  32. @mama
    Vucic moze da nam se ne svidja,ali nista sto je rekao nisu niti floskule, niti lazi.

  33. Priča deci, sa osmehom, o pogromu, bombardovanju, o tome da neko ko je njihov komšija, sa kim ideu u školu, je „niko“! Ovo je stvarno tipičan primer sejanja i negovanja mržnje. Trovanja dece ovakvim rečima je besprimerno, nedopustivo i odvratno.

  34. Druze Vucicu, Kosovo jeste bila oko sto godina okupirana od Srbieje ali to ne da vam za pravo da proglasite kao svoju! Vi citate puno, citajte malo i istoriju Balkana!

  35. Nemanja
    17. mart 2024. u 10.35
    Srbija nikada neće napustiti svoj narod na KiM, današnji prijem ove dece potvrđuje da su ista kao i sva deca na teritoriji Republike Srbije.

    Kako to “neće napustiti”??? Šta to Srbija “radi za njih”??
    Njima je ionako bolje nego da žive u Srbiji.

  36. Nije rekao deci da je nagovorio(naredio)njihove roditelje da ne izađu na izbore pa susad u većinski srpskim gradovima na vlasti Albanci,a srpskim policajcima naredio da izađu iz kosovske policije pa im sad u njihovim mestima bezbednost garantiju albanski policajci,a ostalo što je predao albancima da ne spominjem.Praktično je zaslužniji za sadašnj status Kosova od Kurtija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.