Vučić ponovo prozivao nezavisne medije: Laž je srednje ime Danasa i Nove, nek mi daju ugovor kad na meni zarađuju

Ostavite komentar


  1. Meni se već toliko smučio od svakodnevnog pojavljivanja na TV i vestima da čak ni mimove a ni klipove s njim više ne gledam. Predložila bih nerežimskim portalima da otvore posebnu stranicu samo za njega pa nek klikće i nek čita ko hoće a da probaju da objavljuju neke druge vesti valjda se još nešto dešava u ovoj zemlji a ne svaka druga vest on pa odgovor na njega pa opet on i tako u nedogled…

  2. E nesreco ti pricas o lazima bruko jedna,ovamo u srbiji junak najveci au gdesi u EU i Svetu, mamji od makova zrna sapuces samo sto ne places skupis se ko petoparac. Zaduzis novorofkence za 5933 evra roditelje isto dake i bake dug umrlih prebacis na zive ,svake god. 8000 manje stanovnika puta 10 god uvozis radnu snagu ,sve si prodao strancima. E jado jadni. Imam resenje idi u kosarkaske trenere .

  3. Draga redakcijo, učinite čoveku (a i svima nama koji vas pratimo), i prestanite da ga uopšte više i pominjete, ionako ga ima previše i gde treba i gde ne treba. Jedino što još zaslužuje posle svih ovih godina uzurpacije javnog prostora je „damnatio memoriae“, a verovatno bi ga to pogodilo mnogo više nego bilo kakav negativni marketing, jer, kao što kažu teoretičari, negativni marketing ne postoji.

  4. Ja cu da vas i dalje citam. Mozda bi zaista trebalo samo sedam dana da ga nema u vasim novinama pa da vidimo sta ce onda da klepece.On je jako srecan sto ga pominjete , a kao zao mu. Da , malosutra.

  5. O LAŽOVIMA,
    Ja AV u sarajevu sam nosio pivu a u glini nikad nisam bio niti sam bio u slobinoj stranci

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.