Vučić poručio na Instagramu: Međusobno priznanje sa Kosovom? Sanjajte! 1Foto: Shutterstock/Golden Brown

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u video snimku objavljenom na njegovoj Instagram stranici da ga njegov koalicioni partneri brani kao predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM Rada Trajković, koju je nazvao zapadnim agentom.

Naveo je da Trajković „laže“ kada kaže da on traži „aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KiM“.

„Laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato narode samo da imate u vidu – moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja“, rekao je Vučić.

Dodao je da se nikoga ne plaši jer „ništa nisu ukrali“ i ocenio da su „krivi jer su branili, brane i braniće Srbiju“.

„Međusobno priznanje sanjajte. Živela Srbija“, poručio je Vučić kog uskoro očekuje sastanak sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom.

Kako su pisali mediji bliski vlasti Vučić je danas na sednici vrha SNS izrazio nezadovoljstvo postupcima SPS, rezimirajući proteklu sednicu Skupštine o KiM, te poručio da su spremni da idu u opoziciju.

Njegova izjava o međusobnom priznanju u vezi se ja onim što izjavom koju je objavio medij „Pavlović Today“ specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara koji je rekao da očekuje međusobno priznanje, a Vučić je na ovu izjavu već reagovao za Novosti.

Takođe, Informer je preko pola sata napisao kako će se Vučić video putem obratiti i izneti stav o koalicionom partneru – Socijalističkoj partiji Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari