Vučić poželeo dobrodošlicu Markusu Zederu: Premijer Bavarske imao poruku u avionu 1foto FoNet/Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera koji boravi u radnoj poseti Republici Srbiji.

„Velika mi je čast da ugostim Markusa Zedera jednog od najuticajnijih ljudi Bavarske i cele Nemačke!

Razgovaraćemo o velikim i zahtevnim projektima koji će snažno pokrenuti Srbiju u narednim godinama, kao i o potencijalima dugoročne saradnje sa Bavarskom, koja po snazi i ekonomskom napretku predstavlja glavni zamajac nemačke privrede i primer razvijenim ekonomijama u mnogim oblastima.

Sa ponosom ćemo predstaviti naše planove razvoja Srbije u narednom periodu, uvereni da će investicije, iskustvo i ogromno znanje Markusa Zedera i njegovog tima imati značajan udeo u ostvarenju ciljeva i vizije naše Srbije“, piše u objavi na Vučićevom Instagram nalogu Budućnostsrbijeav.

Pre sletanja Zeder, koji je poznat po tome što često koristi društvene mreže, objavio je fotografiju iz aviona na kojoj je sa svojim saradnicima.

U slobodnom prevodu sa nemačkog, objava glasi: „Odlazak u državnu posetu Srbiji: Bavarska vodi balkansku strategiju. Mi smo mostobran za Balkan. Uzbudljiv odlazak.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Markus Söder (@markus.soeder)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari