Vučić pozvan da poseti Tursku

Ostavite komentar


  1. Očigledno da su Turci prezadovoljni dočekom Srbije,nadam se da će odnosi da se razvijaju.

  2. Kada je Erdogan bio u Beogradu Vučić je velilčao Murata, na uštrb svih srpskih boraca, pogotovo svih onh koji su se borili protiv Osmanlija, tako da možemo očekivati da će u Turskoj, nažalost , Vučić okriviti Srbiju da je bila kriva što su je Oslmanlijje napale i držale pod okupaciom više od 300 godina!

  3. Ja tebi vojvodo, ti meni serdaru a mi u opancima. Samo se setaju i trose nase pare iz budzeta koji su za 3 godine napunili sa 600 miliona € otetih para penzionerima. Tako i moja baba moze da vodi drzavu. Zapisnici zavrsavaju u fiokama i od svega toga bas nista.

  4. Srećan put. Nadam se da će razmeniti mišljenja i o nesvrsishodnosti i kratkotrajnosti diktatura koje obojica upražnjavaju.

  5. nakon sto je Srbija izbomardovala svoju zapadnu bracui neuspesno pokusala da im otme teritoriju sada se okrece najljucem svom neprijatelju sa kojim nema nikakve ni kulturne ni ekonomske interese zajednicke. umesto da se razvijaju odnosi sa francuskom britanijom i drugim evropskim zemljama gde srbija geografski pripada potenciraju se neke udaljene diktature. pod plastom ekonomije.
    Dacicu je bolje bilo da otpeva lili marlen merkelovoj nemackoj. nemackoj koja nikada nije nabijala srbe na kolac kao turci sto su radili nekoliko vekova.

  6. Mnogo je prostora za saradnju. Od poljoprivrede do IT industrije, i to sve za brži ekonomski razvoj Srbije.

  7. @dushan,
    kako mozes reci da nemamo nikakve veze sa Turcim?
    Jelovnik, recnik i odevanje su toliko preuzeti od Turaka da je nemoguce ne primetiti. Pa i nesto gena smo nasledili od njih posle toliko godina zajedno.
    Ajd da kazemo u Vojvidini smo bili pod uticajem Nemaca i Austijanaca i tamo su se skolovali nasi prosvetitelji ali sa Francuzima ama bas nista zajednickog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.