Vučić pozvan na otvaranje turskog aerodroma

Ostavite komentar


  1. Još jedan dokaz koliko je veliko poštovanje prema našem predsedniku, još jedna vrata otvorena za prijateljske odnose, saradnju. A bitnainjenica je to sto je predsednik Turske pružio podršku Vučiću u vezi donošenja odluke oko KiM. Nije nikog vređao, ništa loše nije rekao samo je pružio reči podrške i poštovanje prema tome šta god mi rešili oko našeg problema s Albancima.

    1. Poludeli ste skroz, a i mi pored vas. Turska je valda prva ili među prvima, priznala Kosovo , kakva podrška??? Zauzmite jasan stav i isti odnos prema svim državama u vezi Kosova, a ne zasebno za svaku zemlju i za svakog svetskog političara zasebno. Niko od nas ne zna šta mi zastupamo – NIKO.

    2. Erdogan Vučiću: Podržavam svaki dogovor Srba i Albanaca – čitaj: Vučića-Tačija. Zato Vučić traži i dobija podršku od SAD, EU, Turske (Kosovo-sdž je Turska – Turska je Kosovo)… da se nametne zaključak da svetske sile donose rešenje za Kosovo a ne Vučić, iako je ON glavni akter i realizator Briselskog sporazuma-BS kojim je Kosovo teritorijalno dobilo sve atribute Albanske muslimanske države. Sada se traži „opcija“ za normalizaciju da Kosovo udje u UN i dalje…, da se ohrabri Vučić za finalizaciju BS – albanske tapije na Kosovo – kojim će Kosovo za na vek vekova biti albansko-muslimansko! Vučiću se žuri da to okonča sada, iako kaže da će to narod potvrditi, doneti rešenje referendumom – da aminuje SVRŠEN ČIN? Pod hitno zaustaviti Briselsku veleizdaju – pola srpske teritorije KiM mora da pripadne Srbiji, pola Albancima u okviru integriteta Srbije? Zato je potrebno zamrzavanje Bfiselskog sporazuma?

  2. Danas u medjunarodnim odnosima vladaju samo goli interesi ,nema tu ni emocija ni simpatije.Turska i Srbija su nasle zajednicke interese ali i svako svoje i ti interesi danas upravljaju odnosima dve drzave.Danas je ovako a sutra vise ne mora da bude.

    1. Turska i Srbija nisu, ali Erdogan i Vučić jesu… Zato sada turska kompanija gradi autoput Pojate – Preljina koji je bio procenjen na 550 miliona evra, a potpisan je Memorandum na 800 miliona evra… Nije bilo baš teško uočiti interese izmedju dva Predsednika…

  3. Бошњаци живе у Рашком и Златиборском округу , господо из кабинета па ви не знате политичку и административно-територијалну организацију Србије.Ако је ово писао председник Србије тим горе.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 10

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.