Vučić i Godfri međusobno izrazili žaljenje zbog žrtava korona virusa u SAD i Srbiji

Ostavite komentar


  1. Imamo sve konstruktivniji odnos sa SAD na svim poljima, politickom, ekonomskom a i pokazali smo dobru saradnju i u vezi pandemije korona virusa. Nadam se nastavku dobre saradnje, a ovakvi susreti svakako tome doprinose.

  2. Pošast ogromnih razmera, protutnjala je svetom, i za sobom ostavila veliki broj mrtvih. U SAD-eu, posebno u državi Njujork, od ove stravične bolesti, život je izgubilo na desetine hiljada ljudi. Posledice su katastrofalne u svim segmentima života. Nadajmo se, da ćemo zajedno uspeti da pobedimo virus.

  3. Ceo svet se bori sa virusom Korona. Lepo je videti podršku između država.

  4. Prijatelji se uvek nađu da pomognu jedni drugima u ovakvim situacijama kao što je epidemija virusa. Srbija i SAD vode zajedničku borbu protiv COVID-a 19 pri tom nastavljajući ekonomsku saradnju ib gradeći još bolje odnose.

  5. Citav svet je pretrpeo velike gubitke u ljudskim zivotima, u ekonomskom smislu, i sada je zaista vreme da se ujedinimo, da ojacaju medjunarodna prijateljstva i humanost stupi na scenu jer dosta je bilo ratova borbi oko prevlasti i trzista , samo sa solidarnosti cemo uspeti da opstanemo

  6. Svet bi bio mnogo lepse mesto za zivot da svi shvate da ljudski zivoti nemaju cenu i da materijalno ne predstavlja nista, sto je sada ovaj virus i dokazao

  7. Gubitak ljudskih života je nenadokanadiv i to nas opominje da nema opuštanja po pitanju korona virusa.

  8. Ambasador Godfri čak nije otišao na sahranu svome ocu koji je umro od korone. Još jedan je u nizu američkih ambasadora koji izvanredno govore srpski. Pokazuje veliko poštovanje prema srpskoj kulturi i religiji i na kraju ostaje uvek skroman i neposredan. Siguran sam da jedva čeka dan kada će moći opet da krstari Srbijom upočnsjući se sa ljudima, kulturom i običajima a i gastronomskim specijalitetima što da ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.