Vučić „promenio ploču“ zbog nezadovoljstva naprednjaka

Predsednik Srbije zaoštrio retoriku prema CG nakon uvida u istraživanje javnog mnjenja

Ostavite komentar


  1. gradonacelnik Subotice otvoreni milogorac,sa milionskim investicijama u Montenegru, dali je to normalno predsednice?

  2. To znaci dakle, da su svi koji su komentarisali njegovu prvu najavu, sa nevericom da ce ici i da je to jeftin politicki blef , kaobajagi podrska vernicima. da su svi oni bili potpuno u pravu.

  3. Danas sa 6 pojava aktuelnog Predsednika Srbije na sajtu Danasa, (ne racunajuci Koraksovu karikaturu) vi urednice prevazilazite sve tabloide u Srbiji u njegovoj agresivnoj predizbornoj kampanji . U koliko vam za praznike nije stigla depesa iz kabineta ili od lakirane bubasvabe (A.Tijanic), ostavite i ne cenzurisite ovaj komentar.

  4. Jos jedan dokaz, da covek vodi politiku, kako istrazivanje javnog mnjenja kaze, po principu sta narod ište.
    Politicar bez ideje ima samo na umu, kako da ostane na vlasti…
    Juce evroskeptik, nacionalista, danas evrofanatik i izdajnik

  5. Da li iko može da poveruje u ovaj naslov? Vučić nekog sluša a taj neko nije Angela Merkel, Pompeo, Soroš, treći sekretar četvrtog zamenika, …? Davno su se već dogovorili don Milo i don Vučić šta treba svako odnjih da radi.

    1. To se zove populizam , veze nema sa demokratijom i uglavnom zadovoljava primitivce…kojih je, na zalost, Srbija prepuna.

  6. Jadno je i tužno da reakcije ozbiljne države kreiraju rzultati istraživanja javnog mnjenja. Želim da verujem da to nije tako.

  7. Kako Dacic misli sprovesti svoju velelepnu zamisao? Kako su stekli u Srbiji imovinu on, Bajatović, Mrkonjić i slični.._? Nekad je pametnije ćutati..

  8. Milogorci su pred jos jednim izazovom: morace da zarate sa Iranom, da bi dokazali lojalnost Americi, kao ranije Rusiji (objava rata Japanu). Znaju oni da je milina biti vecina, pa jos ne loze cpc badnjake nasiroko.

  9. Jel Draža i dalje glavni urednik.Počinje da liči na Informer,Kurir .Koga vi sve za saradnike imate ?Jeste se uz put raspitali dali predsednik neke države može bez odobrenja do.aćina da botavi ?Može li Haradinaj da boravi u Nišu,Brogradu ?

  10. Zašto vas novinar piše jednu notornu laz.Crnogorska Crkva nikada nije bila autokefalna on bi to trebao da zna ali posto njegov teks služi da unosi nemir u Srpski narod tu laz mu je njegov urednik Draža dopustio.Gospodi novinari ne lazite i ne “palite”ovaj narod. Tako su vaše kolege radile devedesetih sada to vi radite. Umesto da smirujete strasti vi ih potpisujete.Ali posto su i novinari verovatno dolazili do diploma kao aktuelni političari to rade ili iz neznanja ili iz neobrazovanja. Treceg nema.

  11. „ostrije saopstenje“, u nlegovom slučaju to znaci pljuvanje i iznosenje lazi i poluistina. Tu je neprevazidjen

  12. Zašto mIlo ne organizuje autobuse iz Bgd-a ?
    Pa njih u Beograd ima mnogo više nego što je ostalo dole…

  13. Ne znam čemu ovolika misterija oko neodlaska vučića kad je stvar zapravo jednostavna..
    Naime on je u dogovoru sa patrijarhom želeo posetu severu CG-e a sve u cilju
    predizborne kampanje po već poznatom Miloševićeviom scenariju u stilu „niko ne sme da vas bije “
    Ali avaj pošto u SPC-u ne postoji vertikalna već horinzotalna subordinacija bilo je neophodno da patrijarha pozove u goste vladika nadležne eparhije.
    E sad taj poziv ne biva upućen usled protivljenja Amfilohija a da sve ne bi bilo baš toliko providno javlja se dekan bogoslovskog fakulteta sa Cetinja s porukom da Včić treba da dodje u zvaničnu a ne privatnu posetu Crnoj Gori
    I onda vodja odustaje.. sve je tako jednostavno

  14. Otkud pravo nekog minstra Vlade Srbije da obavezuje bilo koga državljanina iste države da se izjašnjava o bilo čemu?! Ovo postaje ludenje,šizenje…!

  15. Srpsko državjlanstvo NIKO ne može ne da vam se oduzme ako ste u Srbiji rođeni i ako zbog toga dobrovoljno ne zatražite drugo.Druga je stvar ako neka druga država odobri svoje državljanstvo,bez obzira na ono prethodno.Znači-dvojno.I ja imam takvo i ko može da me proziva zbog toga.Dačić…!

  16. Koliko tajkuni voli da izmišljaju pa to je strašno. Da li svesni u sve Vaše dosadašnje laži. Ovo je više nego sramota.

    1. Higija, napiši na kom je jeziku ovaj tvoj komentar. Da znam koji rečnik da uzmem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.