Vučić protiv svojih fotografija

Ostavite komentar


  1. Pa bre hoces da odbijes prvi i jedini predlog predsednika vlade. Dobro, napravi kompromis gde da kacimo a gde da nekacimo sliku. Jedna onako u marsalskoj crnoj uniformi kao Vulinova.

  2. Видимо овде да Вулин,Дачић.Стефановић и остали ундеркоманданти,којима је Тито главни српски бренд,још нису схватили да наш драги Инаугурант не пати од идеолатрије и других фетишизама.Он хоће једноставно да уместо његове слике они поставе продуктивног и "пристојног комплет идиота".Који је више учинио за Вучићеву фамилију него цела Србија!!!

  3. Njemu fotografije na zidu nista ne znace,one sluze kad nekog predsednika strani politicari ne prepoznaju.. svaki stranac zna ko je Vucic!

  4. pa da bi skupili po neki poen zato se i guraju kod napacenog naroda koji strajkuje i trazi svoja prava.

  5. Da je ozivela ta incijativa oko slika narod bi kritikovao Vucica, a ne Vulina, iako je to Vulinova zelja bila i Vucic nema veze sa tim

  6. Vide cemo da ce slike na kraju visiti i ambasadama i u kasarnama. Narod hoce a ne ja. Narod me hoce za predsednika a ja i nemislim dase kandiduem. Ljudi, mora se ceniti volja naroda. I sad narod hoce moje slike.i sta ja tu mogu. Obrazac je survo jeftin i bezobrazan kao da smo nedaj boze svi lobotomirani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.