Vučić: Nasmejao sam se kad sam video da piše da sam Stefanoviću nametnuo Dijanu Hrkalović

Ostavite komentar


  1. Šta je to pseudointelektualna elita? Da li je to ona grupa profesora Beogradskog univerziteta i građani koji su fakultete uredno završili, magistrirali, doktorirali….
    Možda je elita ona grupa koja je pozavršavala Sega mega i Singiduduk…ili neku još emibentniju školu po sistemu „uveče prelistam, ujutru zablistam“….i svoje akademske titule stekla citiranje wikipedije…?

    1. Završio sam jedan od najboljih državnih fakulteta, u Beogradu. Mogu vam reći da nekih 70% studenata, koji su završili taj fakultet, nisu nikakvi intelektualci. Završio sam i Matematičku gimnaziju, tamo je bar 80% pametnih ljudi, pa sam bio izgubio dodira sa realnošću, tj. koliko su ljudi glupi. Fakultet me ponovo podsetio na to…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.