Vućić reagovao na Đilasov tekst u Danasu

Ostavite komentar


  1. Tako je predsedniče. Ostanite u zemlji i gledajte šta su Vaša nedela učinila od Srbije i njenih građana.

  2. Uskoro će doći dan kad će ovaj lažni predsednik,samoproglašeni „najbolji student prava“ u istoriji vasione,svakodnevno davati iskaze pred istražnim organima slobodne Srbije. Nema broja najtežim krivičnim i korupcionim delima koje ljubitelj punjenih liganja svakodnevno čini već punih 6 godina. O najgrubljem, najbahatijem,najbrutalnijim i najbesomučnijim gaženju Ustava,od ujutro kad ustane pa do uveče dok ne zaspi,nema potrebe ni pričati. To ne vidi i ne zna samo taj navodni „najbolji student“. Ali,osvestiće se uskoro taj samovoljni diktator (u pokušaju) iz Čipuljića,jer nije normalno da ovo ružičasto pokvarenjaštvo i ludilo,ovaj njegov kanalizacioni imaginarijum još dugo potraje.

  3. Eto, u pokušaju da bude du’ovit, uspeo je da se izlane da ima više tetki. Svi smo mi njegove tetke. I sve tetke imaju isto ime: tetka Srpka.

  4. Daj apsi više onda ako je neko krao ili uradio neko krivično delo. Djilas nema neki imunitet kao pola SNS-a. Njegove izjave nisu utemeljene u stvarnosti ali kreiraju jednu novu u koju nažalost mnogi poveruju, a bude li Djilas disao na vlast i ne obavi li lustraciju i donese zakon o poreklu imovine onda stvarno treba da nam se uvede feudalni ili robovski sistem pa nek nas zvanično jašu

  5. Posto nas je Vucic za ovih sedam godina svojim baronisanjem navikao da njegove izjave poput „ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika“ i slicne, citamo u kontraspiglu i tako razumemo njihovuo pravo znavenje, ova izjava da sa njim nece biti slucaj Gruevski, da ce ostati u zemlji, znaci upravo obrnuto. poodjimo od toga koliko je puta prekrsio Ustav i koliko krsenja zakona i lazi stoji iza njega. O bratu kumovima i saradnicima da ne govorimo. I on ce ostati? Da mu se sudi ? Hoce, kad bi se salili.

  6. Nema potrebe da bude slučaj Gruevski oni koji moraju da odgovaraju za svoju postupke su vlasti u Prištini.

    1. Aha,shvatio sam! Po botovskoj logici vlasti u Prištini treba da odgovaraju zbog : afere kriminalno-terorističkog rušnja Savamale,tragedije vojnog helikoptera gde je poginulo 7 osoba,zbog tajnih ugovora (zbog čega su tajni ako su pošteni i ako su u interesu građana i države?) za BG na vodi,aerodrom Nikola Tesla,Fiat,RTB Bor,PKB,Telekomovu kupovinu Kopernikusa,itd. Vlasti u Prištini treba,po botovskoj logici,da odgovaraju i za protivzakonito,banditsko otimanje penzija,krađu i mnogobrojne manipulacije prilikom izbornih procesa,svakodnevno najgrublje gaženje Ustava od strane tzv. predsednika države,za cenzuru i gušenje medija,za progon opozicije i neistomišljenika,za rušenje brda u Grdelici i za pogibiju radnika na nelegalnim gradilištima. Trebaju vlasti u Prištini da odgovaraju i zbog toga što otac lažnog doktora nebojše stefanovića zgrće milione evra izvozeći naoružanje. Takođe,treba da odgovaraju i zbog vulinove „tetke iz Kanade“,kao i zbog bahate i divlje izgradnje nelegalnog hotela na Pančićevom vrhu. Krive su vlasti u Prištini i zbog toga što decu lečimo SMS porukama,a istovremeno se arče milioni evra na fontane,jarbole i novogodišnje rasvete,…,itd.,itd… Nema kraja !

  7. Ja sam jedan od tetaka, jer mi je uzeo de penzije. Zao mi ga je, izdrzava troje dece i dve zene sa 100 000 hiljada dinara, a bori se za Srbiju kao lav. Pa, gde je tu pravda? Vrati Vucicu ono sto si mi uzeo.

Ostavite komentar


Politika

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot 10

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u večerašnjem "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore. Predstavnici dela opozicije okupljene u koaliciji "Biram borbu" i koji će učestvovati na izborima 2. juna, Radomir Lazović i Miroslav Aleksić, tvrde da izborni uslovi nisu gori nego 17. decembra, dok Miloš Jovanović iz Nove Demokratske stranke Srbije smatra da su se mnoge stvari pogoršale od decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.