Vučić sa Selakovićem o upućivanju pisama svetskim liderima povodom snabdevanja Srbije nedostajućim energentima 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, pre odlaska u Brisel na nastavak dijaloga sa Prištinom i razgovora sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, imao niz sastanaka sa ministrima i saradnicima o obezbeđivanju sigurnog snabdevanja zemlje energentima, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

Vučić je na Instagram profilu buducnostsrbijeav objavio da se jutros sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, sa kojim je razgovarao o upućivanju pisama svetskim liderima povodom snabdevanja Srbije nedostajućim energentima.

Usledio je zatim sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i delom tima iz oblasti energetike, povodom snabdevanja tokom jeseni i zime.

Sastanak sa ministrom finansija Sinišom Malim i šefom kabineta Ivicom Kojićem – zadaci za svu trojicu za naredna tri dana, napisao je Vučić, uz video snimak.

Nakon tih sastanaka, Vučić je otputovao za Brisel i na Instagramu napisao: „Poletanje za Brisel i razgovor sa šefom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari