Novosti: Vučić sazvao lidere vladajuće koalicije, večeras odluka o lokalnim izborima 1Foto FoNet Zoran Mrđa

Predsednika Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za večeras u 18 sati sastanak sa liderima stranaka vladajuće koalicije koji će se održati na Andrićevom vencu, prenose „Novosti“.

Prema njihovim informacijama, tema razgovora biće organizovanje lokalnih izbora, funkcionisanje Narodne skupštine i buduće izvršne vlasti.

Očekuje se, kako piše portal Novosti,  da u zgradu Predsedništva dođu lideri koalicije SPS-JS Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, zatim prvi čovek SDPS Rasim Ljajić, ispred PUPSa biće prisutan Milan Krkobabić, kao i šef „Zdrave Srbije“ Milan Stamatović.

Takođe, pozivnica je upućena i Aleksandru Vulinu, doskorašnjem direktoru BIA i osnivaču Pokreta socijalista. Podsetimo, lokalni izbori trebalo bi da se održe u više od 40 gradova i opština, a među njima su Novi Sad i Niš.

Vučić je podsetimo, juče rekao da novi izbori u Beogradu mogu da budu održani samo 28. aprila ili 5. maja kada je Uskrs. Međutim, ta račinica nije najtačnija jer beogradski izbori mogu da budu održani najkasnije do 2. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari