Vučić se sastao sa Čepurinom

Ostavite komentar


  1. Svi hrabri,vredni i sposobni,ali nas prestigao i nadmudrio Djukanovic!
    Da smo se okrenuli ka NATO paktu,ne bi nas preslisavali ovi Putinovi cinovnici kao djake prvake,a mi drhtali kao da smo Poljska ili Letonija i da koliko sutra mozemo pasti u macehinski zagrljaj koji nam namesta nas prezident gubernije uz pomoc premijera(cutanje je odobravanje!).

  2. Dvojica sagovornika su zaključila da će predstojeća poseta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova biti prilika da se razmotre teme od zajedničkog interesa, kao i jačanje bilateralnih i mileteralnih odnoa sa svetom. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  3. Ne postoji istinska namera da se Srbija približi zapadu I Evropi.Sve je čista laž i predstava pred ozlojodjenim narodom koji više ne zna ni gde će ni šta želi dok se bori za golo preživljavanje.Političkoj eliti odnosno unistiteljima ove zemlje odgovara ovako stanje višedecenijske čamotinje tapkanja u mestu i propadanja pa se zato i drže kao neke neutralnosti zbog čega će sedeti i na pet stolica samo da se ništa ne promeni…..izbori…isto…isti….izbori…isto…isti…i tako u nedogled

  4. Ђукановић се понео као његови давни претходници Црнојевић Максим и Обреновић Јован, које је у Стамболу "царе једва дочекао, дочекао, оба потурчио, и турска им имена нађео: Јовану су име нађенули – Мамут-беже Обренбеговићу; а Максиму име нађедоше – Скендер-беже Иванбеговићу. … Дворе цара за девет година, издворише девет зијамета, свијех девет даше за пашалук, цар им даде бијеле тугове и везирство на те земље двије без промјене вазда довијека". Да ли је то добро, просудите сами.

  5. Očekujem da Lavrov dogovori i posetu Medvedeva Srbiji na proleće pred predsedničke izbore.

  6. Poseta Ruskog ministra Lavrova može da donese Srbiji mnogo dobrih stvari i ponuda kojima se pariraraju ponude Zapada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.