Vučić: Sednica skupštine verovatno 27. ili 28. aprila

Ostavite komentar


  1. Da li će sednici skupštine da predsedava Vučić, kad je već saziva…

    1. Ako ne bude zauzet izradom vakcine,jer on,CIM SE NASPAVA,napravice vakcinu ocas posla,nego ne stize jadnik da se naspava jer radi za nas nezahvalnike 25 sati dnevno…

    2. Samo ako tog dana nema već zakazanu neku dostavu respiratora. Jer kao što znamo, Vučiću je zdravlje uvek na prvom mestu!

  2. Nije mi jasno kako onu Brnabicku i Maju Gojkovic nije sramota od samih sebe, od nas znam da nije.A mozda, potajno u mraku svojih soba, ipak pate od ovolike nipodastavajuce blamaze?

    1. Pa u mraku sobe bi im mozda smetalo, ali kontam dok mi sedimo u svojim sobama, oni zive u vilama i karantin provode na svojim bazenima sunjajuci se, tako da kontam da ima gorih sudbina.

  3. Sednice Skupštine saziva predsednik Skupštine a ne Predsednik Države i potrebno je obaviti i pripremne radnje, za one sa 65+ treba i posebne dozvole, pa onda dezinfekcija i uređenje prostora sa prilagođavanjem novonastaloj situaciji, a uz sve to i manje prisutnih osim nužno obaveznih.

  4. Stvari se dovode u normalu i Parlament će moći da se sastane ali su problem oni sa 65+ godina?

  5. Samo me živo interesuje da li će sada na sednicu da dođu i ovi poslanici koji su u bojkotu, pošto su do sada verovatno pokupili dovoljno materijala, ili samo dolaze do blagajne?

    1. Slobo_dan-e, nemoj fekalisati kad se već nisi informisao oko „dolaženja do blagajne“.

  6. Zarazena zadruga,onih koji rade od kod kuce -u parlamentu, najvisem domu Srbije, koji ceo mandat aplaudiraju…??

  7. Vučić odlučuje i o održavanju skupštine Srbije. Posle neko kaže nije diktator.

  8. Trla baba lan. A koliko je maski, rukavica i respiratora kupljeno za nase pare. Ko ih je kupio, po kojoj ceni i po kojoj seni su prodati? Pusti ti truckanje, ajmo malo cinjenice!

    1. Vrlo mi je interesantna cinjenica kako svugde bas posle Uskrsa imamo zabelezen pad novoobolelih…

    1. Seljaci neotesani, vi ste bruka ovog naroda, cime se dicite? Bulumento nepismena.

  9. Iskoristi tu priliku i zahvali gradjanima na poverenju. I ti i klovnovi u vladi koje si sam postavio. Desavanja od februara naovamo pokazala su da ste kompletno nekompetentni da vodite cak i jednu skoro-propalu drzavu kao sto je ova. Sa vama na vlasti gradjani ne mogu da se nadaju nikakvom boljitku.

  10. Sednica skupštine daće jasan znak da smo na izlasku iz epidemije i da nam sleduje mirniji zdravstveni period i turbulentni politički koji će nastupiti po ukidanju vanrednog stanja i povratkom u izbornu trku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.