Vučić: Tumačenjem zakona nisu štitili banke

Predsednik republike o bankama, advokatima, minimalcu, odnosima u regionu

Ostavite komentar


  1. …kada se spominje minimalac, pošto je to-kada se zanemari tzv. topli obrok i regres, najčešće isplaćivana zarada u Srbiji, a to onda nema nikakve veze sa svrhom njegovog postojanja. U velikom broju firmi radnici svih kvalifikacija dobijaju minimalac, a zarade se povećavaju samo rukovodiocima, tako da postaju višestruko veće od radničkih, čak iako i jedni i drugi imaju iste kvalifikacije. Jasno je da potplaćeni radnici neće dobro raditi bez obzira koliko ih terali preplaćeni šefovi i da je dugoročna šteta po takve firme neizbežna.

  2. Vučiću, ja nisam advokat, već jedna iz ovog naroda, takodje opljačkana od strane banaka. Mi svi podržavamo advokate, oni rade za nas, pa treba i oni da se naplate! Ako bude trebalo, svi ćemo izaći na ulice, jer nećemo dozvoliti da nas banke dva puta opljačkaju, jer ako stanete na stranu banaka, i ako mi budemo morali platiti sudske troškove, to će biti još jedna pljačka, pored uzete naknade za troškove kredita! Narod nije toliko glup kao što misliš! Bar nije kada su pare u pitanju!

  3. ha ha nisu stitili banke. sve se bojim. ovaj vise brine za banke nego za cacu rodjenog, iako su te iste banke detaljno opljackale i privredu i gradjane srbije.

  4. Ma kome više da se klanjamo i dokle?! Najgore od svega je što je za nemire između Srbije i CG zaslužna šačica paćenika na vlasti Crne Gore koja ne bira sredstva. Nema narod ništa s tim!
    Advokati?! Čuj – đavolja rabota! Lešinari! Zajedno sa bankama!

  5. Nas dragi predsednik misli obradovace senilne penzioneri sa 5-6%,smesno sta cemo sa Tim kad je sve poskupelo.Smesno,nisu penzioneri bas Toliko snilni da se obraduju mrvicama!

  6. Vučić: Tumačenjem zakona nisu štitili banke.
    Taman posla da bi neko stitio banke!

  7. Vucicu kad stalno pricas o povecanju plata i prnzija za sve godine tvog vladanja ti meni samo reci koliko su za isti taj period i cene povene

  8. Na zalost uvek su bogati sticali jos vise, a narod sve placao i sigurna sam da ce se to sad menjati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.