Vučić ukrao slogan koalicije NADA za miting 26. maja, tvrdi Vojislav Mihailović 1Društvene mreže

Pokret obnove Kraljevine Srbije tvrdi u saopštenju da je vladajuća koalicija za potrebe mitinga 26. maja plagirala izborni slogan njihove koalicije sa izbora 2022. i najavljuje da će preduzeti pravne korake u vezi s tim.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) izražava čuđenje za nedostatak kreativnosti u redovima SNS i skupo plaćenih konsultantskih marketinških agencija iz Izraela koji su im savetnici, kada su bili prinuđeni da ukradu slogan koalicije NADA sa prošlih izbora.

„Poznato je da naš slogan bio Nada za Srbiju na izborima pre godinu dana i zato smatramo čistom krađom promovisanje novog slogana Aleksandra Vučića, Srbija nade. Svakako mu krađa slogana neće pomoći da pobedi na sledećim izborima, ali pokazuje i dokazuje do kojih razmera ide bahatost režima, manipulacija i krađa svega i svačega u ovoj državi, pa čak i ideja i predizbornih poruka“, izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

„POKS će pokrenuti sve pravne radnje da se spreči zloupotreba ovog slogana od strane SNS na sledećim izborima“, dodao je Mihailović, prenosi se u saopštenju.Vučić ukrao slogan koalicije NADA za miting 26. maja, tvrdi Vojislav Mihailović 2

POKSU saopštenju su priložene i fotografije izbornog plakata iz 2022. koalicije NADA koju su činili POKS, Nova Demokratska stranka Srbije Miloša Jovanovića i pokreta Nema nazad iza je Srbija, Božidara Delića, koji je u međuvremenu, preminuo.

Srbija nade, plakat, dele na mrežama predstavnici najviše vlasti pozivajući na skup 26. maja, koji je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke, najavio kao najbrojniji u istoriji naše zemlje.

Skup je odgovor na masovna okupljanja Srbija protiv nasilja koje u Beogradu i drugim većim gradovima Srbije organizuju predstavnici dela opozicije, a među organizatorima nisu članice koalicije NADA.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari