Vučić uoči sednice SB UN: U Misiji Srbije u Njujorku formiran štab, susreti sa 120 zvaničnika

Ostavite komentar


  1. Srpski predsednik Vucic vec 12 godina je u nekoj predizbornoj kampanji , i cak kad je situacija stvarno ozbiljna , on se ponasa i prica ko da su sutra izbori , i to svaki dan. Ne bi bio iznenadjen ako se on javi iz UN sa nekom tablom i da vam javi i nacrta kako ce sledeca godina biti bolja u Srbiji

  2. Vučić uoči sednice SB UN: U Misiji Srbije u Njujorku formiran štab, susreti sa 120 zvaničnika

    E ako i pored tolikih susreta sa 120 zvaničnika ne uspe da „preokrene situaciju u nasu korist“, onda je stvarno NESPOSOBAN, onda je problem „do njega“ a ne do „Burundija, Bangladesa“ i ko zna kojih jos drzava koje ionako nemaju nikakav razlog „da menjaju udzbenike“ i „unose novo gradivo“ o nekakvom GENOCIGU koji se desio „negde daleko na evropskom kontinentu“ !

  3. Srebrenica nije posao za predsednika Srbije. Za predsednika je potrebno licno postenje, principijelnost u sprovodjenju zakona, ocuvanje institucija drzave, unistavanje korupcije, demokratski izborni procesi… a sve to nas predsednik nema pa je nasao da se bavi Srebrenicom. Da li stvarno misli da ce tamo samo svojom retorikom nadoknaditi sve sto nema kao predsednik?

  4. stvarno prodaje Maglu, kao da smo mi Guske!
    Zamisli, susret sa 120 zvaničnika! Čim uđe naša Delegacija, u sali će već biti više od 120 zvaničnika! To je automatski susret, zar ne??? Jel i u našoj Ambasadi u USA ima Vinski podrum?

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.