Biće još mnogo teških stvari i teških odluka: Vučić najavio važne razgovore sa Ursulom fon der Lajen

Ostavite komentar


  1. ON stvarno nema du
    še…Svaki dan po dva
    sata na režimskim te
    levizijama…Pa,ostani
    normalan…

  2. Spasoje promeni kanal i nema ga. Ja ga odavno i ne slusam i ne gledam. Koga briga sta on trabunja.

  3. Nema teških odluka. Ima samo teških ljudi, a on je najteži od svih.

    Ovo njegovo nemušto trabunjanje u prevodu glasi: tobože radi mira u Regionu on će morati da potpiše sveobuhvatni dogovor … itd (čitaj defnitivno priznanje Kosova).
    Tako je to kad se nekadašnji ratni huškač transformiše u goluba mira.
    A sve zarad osvajanja i očuvanja gole vlasti…

  4. Mora biti da je vecera vrlo vazna kad je pomenuta. Nije pomenuo sta ce biti za pice. Zasto?

  5. Opet drama?! A on heroj Feketića, ljubljeni preCednik, prvorođeni, najveći znalac, univerzalni genije… to će da reši.

  6. Sto je više „teških stvari i teških odluka“ time je i Vučićev „ponos veci“ kada „prevazidje sve te teške stvari i donošenje tih teških odluka“ a sve to u „interesu Srbije i njenih gradjana“ !
    Da ovde imate „onu njegovu tablu“ mogao bih da vam „napišem da gradjani vide“ koliko puta su i do sada „pred Vučićem postojale teške stvari i donošenje tih teških odluka“ ali da je on uvek sve to „uspeo da prevazidje i uradi na jedan ozbiljan i odgovoran način“ sto gradjani Srbije „mogu samo da posvedoće“ !
    Mogao bih „da imate onu njegovu tablu“ da vam „ako bih sitno pisao da sve stane“, nabrojim sve ono sto je Vučić za samo tih nekoliko godina koliko je na vlasti „sacuvao od Kosova“ da to gradjani mogu da vide !
    Da gradjani mogu da vide da na severu Kosova jos uvek postoje neki koji „do sada nisu uspeli da preregistruju svoja vozila na RKS tablice“ i da traze od „tzv. privremenih institucija samouprave iz tzv. Pristine da im to omoguci“ !
    Steta sto nemate onu „njegovu tablu“, mogao bih jos mnogo toga sto je vazno da gradjani vide da nabrojim, ovako „nema svrhe“ !

  7. O cemu ti pricas covece. Ljudi nam kazu da moramo priznati to kosovo, to znamo oduvek. Mozemo to raditi ili da idemo put Rusije.

  8. Вучић годинама неовлашћено преузима надлежности и онда редовно кукумавчи како мује тешко??? Истовремено се буса у груди, али и говори о томе шта сме и не сме да чини?

  9. Ima li neko ideju kako zaustaviti ovog čoveka koji od početka izlazi iz okvira svojih nadležnosti i kršenja Ustava Srbije. Ko je njega ovlastio da bilo šta pregovara!? Niko o tome ništa ne govori!

  10. Nisi nikada otkrio koliko drzavu kosta tvojea popularnost koju si dobio hapsenjem Miskovica, i steta drzave za nadiknadu stete Miskovicu.

  11. Srbijanje stala, pre svega, u treutku pojave SPS-a. Vučić i kompanija su učinili sve da je dokusure na svim nivoima, osim po putevima i gradjevi i gde su razvalili i gradove i ,ulturno jasledje. Pri tome stalno govore da Srbija ide napred a decu nam ubijaju deca, nikada gore stanje u druŝtvu za koje je on lično najodgovorniji svojim bahatim ponaŝanjem koje poltroni samo imitiraju. Sankcije su nam opet za vratom, glumi državnika a niko mu normalan ni ovce nebi dao da čuva. Puna mu usta Srbije a uniŝtio ju je. Ostali smo, zbog takvih, sa ov3 strane ograde, u rezervatu glupaka i zatucanih. On se ponosi time ŝto narod razume samo proste rečenice. Bedno i opasno.

  12. Jedan papagaj iz zooloskog vrta moze da se nauci da stalno ponavlja „nikad necu da priznam Kosovo“ i time je sav Vucicev posao zavrsen. Nece vise biti potreban, ako je uopste nekome do sada bio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.