Vučić: Video sam sliku u Danasu, lepo mi stoje krugovi

Ostavite komentar


  1. Vućiću počeli da te zaobilaze Evropljani? Ko nekada Slobu. Od faktora stabilnosti na Balkanu do demokratskih bombi. Dobro, ti imaš modifikovane Ruse i Kineze, mi i oni dve milijarde. Auu Vule čuju se kočijaši, brzo će zora.

  2. Ovaj se toliko pogubio da nema pojma gde i čime udara , lupa li lupa i svakim danom sve više , imali iko da mu kaže da je izgubljen u magli straha da će ostati bez titule , pomozi mu bože da se sabere

  3. Vi u Danasu ste potpuni genijalci i retko svetlo u ovom radikalskom ludilu. Svaka vam čast što istrajavate, divni ljudi.

  4. Mogao bi malo i da pročitaš Danas i NIN a ne samo da gledaš slike,malo veće obrazovanje neće da škodi.

  5. Sudeci po SNS i Kralj Ibi je bio meta… Ako je suditi po kostimu koji je u predstavi nosio Zoran Radmilovic! Love&peace!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.