Vučič za Rojters: Srbija spremna za razgovore sa Kosovom ali nema bele zastave

Ostavite komentar


  1. Dijaloga može da bude, priznanja i bele zastave nikada! To je jasno!

  2. Lepo kaže predsednik, „Mi imamo sopstvenu agendu, jedna stolica, ne dve“

  3. Mozemo da razgovaramo ali cisto sumnjam da ce oni to hteti bez provokacija

  4. Priznanje nezavisnog KiM ne dolazi u obzir ni u kom slucaju za Srbiju.

  5. Pregovori, pregovori i samo pregovori!? Još tajni, skriveni pregovori. Mi još uvek neznamo šta se i o čemu pregovara. Ali znamo da pregovori mogu da znače samo javno priznanje kosovske nezavisnosti. To ustvari znače ti pregovori…
    Nije tajna da je Vučić u Briselu potpisao: 30.juna 2015.god. u 22h i 54m predaju Kosova Albancima. Sam reče: „Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“. Albanci su znali šta rade, slavili su tu noć po celoj Evropi i na Kosovu… Mnogo je zaboravan taj Vučić…
    P.Sajdžo 2020

  6. Na strani Srbije su cinjenice i istina. To je nasa zemlja, trenutno okupirana.

  7. Predsednik je uvek bio spreman za pregovore, ali naravno da neće da dozvoli da se predamo. Predaja nikada nije bila opcija.

  8. Srbija je uvek bila za dijalog i kompromisno resenje, ali ne dozvoljava da je ucenjuju i nikada nece odustati od onoga sto joj pripada, od KiM-e!

  9. Srbija nikada ne odustaje, uvek se jako i hrabro bori za svoj narod, za svoju drzavu, za svoje interese! Srbija je jaka zemlja koja se bori za ono sto joj pripada!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.