Vučić o rušenju u Savamali: Žao mi je što nisam lično upravljao bagerom

Predsednik Srbije govorio o aferama koje prate njegovu vlast

Ostavite komentar


  1. Vucicu, ti jesi upravljao bagerom, 12 nije vise prepodne, panamski papiri postoje bez obzira sta ti mislis (inace bi Zemlja morala da bude ravna ploca jer tako misle ljudi), a tebi se polako blizi kraj karijere u politici. Ako taj kraj nije blizu, bice blizu kraj svih ostalih.

  2. Jasno nam je, ne moraš nas ubedjivati. Takvi kao ti bi uživali da rade lično sva nepočinstva koja smisle, al’ ih je u tvom slučaju toliko da ne možeš sam postići, pa onda narediš…šta ćeš…

  3. U Zabeli ćeš ti da voziš buldožer, kada te upregnu u plug da oreš ono blato tamo.

  4. Savamala je jedan veliki užas, čovek bio maltretiran, vezan, kasnije je umro. Policija odbila da izađe na lice mesta, nemam reči, ne znam šta bih rekao, prosto bi bilo šta bilo suvišno. Ako nam je ovo normalno, isto kao obavezno primanje eksperimentalnog leka, onda smo možda isti ko stoka pa i treba da pocrkamo.

  5. „..Žao mi je što nisam lično upravljao bagerom..“
    Kurta to moze ladno da kaze jer Murta koji ga kritikuje i ne zna sta je stvarno bitno a kriminalno (ili bi bar trebalo biti nezakonito) u slucaju ‘Savamala’.

  6. Zao mi je sto licno nisam:

    1) doktorirao umesto Sinise Malog
    2) vozio Zorana Babica do naplatne rampe u Doljevcu
    3) posetio Jovanjicu i pomogao uzgoj
    4) vozio vojni helikopter koji cekali Loncar i ekipa
    5) resio slucajeve Olivera Ivanovica, V. Cvijana, kantrimen-Divac, Jelene Marjanovic, Mitrovicevog sina
    6) vodio menadzment EPS, Krusika, GIM, Asomakum…
    7) usao u Kurtijevu vladu za potpredsednika umesto Gorana Rakica iz Srpske liste
    8) glasao u UN protiv Rusije

  7. srušio je on ne samo Savamalu nego i svu srpsku poljoprivredu , stočarstvo itd itd….

  8. daće bog posle izbora da ide malo na građevini da radi ili u nekoj fabrici koju je doveo da radnik radi za 300 eura.Od rođenja živi na buđžetu Srbije , nezna šta je radnik

  9. Gotov si na izborima nadam se da ce se pravda sprovesti na savestan nacin i da ces krivicno odgovarati za sva tvoja nedela

  10. Ti si i upravljao,iz mraka…zato sada stalno to i vices ! Ali odgovaravete svi

  11. Konačno je radikal pokazao svoje pravo lice. Samo destrukcija i propaganda

  12. Pa unistio si beograd unistio srbiju pa sta bi jos da nas gazis bagerom. Imas iskustvo s mosta u sabcu da bageristi ne prolaze bas dobro.

  13. Ja govorio za muslimane lose stvari? Ne, to nije tacno, nije dokazano na sudu! Savamala nije jos uvek zastareo slucaj, ima vremena posle 3. aprila da se pokrene jedna prava istraga i vodi krivicni postupak za trgovinu uticajem, zloupotrebu sluzbenog polozaja…

  14. Ipak gajim još nade da će u ovoj zemlji biti dovoljno tužilaca da sude ovakvim zlotvorima i dovoljno zatvora da ih prime.

  15. Jedna komletna budala koja zali sto nije krsio zakone ove drzave a pri tom je predsednik iste, koji bi trebao da bude garant postovanja zakona! No, narod ima vlast kakvu zasluzuje!

  16. Значи, он би волео да буде комплетан идуот. Ја сам мислио да није комплетан, али сад сам сигуран дљ је комплетан.
    А шта смо ми ако га поново изгласамо за председника трећег априла?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.