Vučić zbog Kosova otkazao posetu južnom Banatu, ali ide na miting u Pančevo

Ostavite komentar


  1. Evo svi juznobanacani pate zbog njegovog nedolazenja kod njih. Daleko mu bila kuca, nema ovde sta da radi.

  2. U Pancevu ce verovatno govoriti o trenutnoj situaciji na Kosovu i ishodima danasnjih sastanaka.

  3. Pitanje KiM je najvaznije . Vucic ce uraditi sve sto je u njegovoj moci da pomogne Srbima koji zive na KiM

  4. Sigurno da je sada KiM prioritet i da se treba raditi na rešavanju situacije!!! Potrebni smo našem narodu koji je tamo i nadamo se da će situacija koliko toliko biti bolja!

  5. Povremeni napadi Kurtija na pripadnike manjinskih grupa izazivaju strah.

  6. Situaicja nije naivna a medjuanrodna zajednica glumi neuku stranu i prećutno odobrava.

  7. Ne sme se dozvoliti da se na KiM dogodi nešto što nije u interesu Srbije i srpskog naroda!

  8. Priština i Kurti svojom politikom i provokacijama pokušavaju na sve načine da izazovu sukobe pogotovo na Severu KiM.

  9. Traktori su na oba ulaza u Pančevo moglo da se prodje samo pored luke Pančevo malo okolo i pretrpano nije mogao da prodje .Traktor spašava Srbiju.

  10. Na mitinge stiže…
    A na Kosovu nikad gore
    Od zso nema ništa a više naših nema ni u opštini ni u miliciji.
    Bolje da nisu radili ništa.

  11. Zna se šta je prioritet. Situacija na KIM ne sme da eskalira a Vučić će sigurno naći vreme da obiđe južnobanatski okrug drugi dan. Neće sigurno nikoga da ostavi na cedilu.

  12. Organizacija velikog narodnog mitinga u Pančevu sa prisustvom predsednika pokazuje da se lokalne zajednice cenjene i da se njihovi glasovi uzimaju u obzir u važnim političkim odlukama.

  13. On je na žalost srpskog naroda prodao KiM! Konačno i nepovratno, de jure priznao je nezavisnost KiM prihvatanjem nemačko-grancuskog Sporazuma. Neka mu je „večna slava“, ali ne i hvala!

  14. Vučić neće dozvoliti da Kurti uradi nešto na KiM što nije u interesu naše države i našeg naroda!

  15. Upravo to pokazuje da Predsednik ima prioritete koje treba rešavati! Zato poljoprivrednici i ostali moraju biti razumni i razumeti da je i Vučić čovek, i da ne može biti u istom trenutku na više mesta!

  16. Narod na KiM nije sam! Vucic nikada nece dozvoliti da se bilo sta lose desi!

  17. Pa ne moze da ide u juzni Banar kada su tamo blokirani putevi traktorima. Za pocetak. Medjutim ako nemamo nikakvih vesti o slozenoj bezbednosnoj situaciju na KIM-u, da li to gospodin Predsednik najavljuje nesto sto niko ne zna u ovoj zemlji.

  18. Srbija će uvek, na čelu sa Vučićem, biti podrška za naš narod na KiM. Predanost predsednika tome je očigledna. Nadam se da će i ovaj put potrebnim razgovorima sa međunarodnim institucijama, na miran način smiriti situaciju.

  19. I vama botovima će se jednom smrknuti. Džaba ide u Pančevo svi putevi ka Pančevu su blokirani od strane poljoprivrednika. Cvrc !

  20. Kako baš sad da otkaže kada je sve blokirano pa nemože proći..?

  21. Cudi da predsednik Vucic nece da otputuje na Kosovo i Metohiju da resi problem bezbednosti naseg naroda .

  22. Ovo nije pravi razlog.Da bi došao do Barande mora da prodje kroz moje selo koje je blokiralo put

  23. Vučiću,ti prvo moraš da pišeš molbu Kurtiju da te „pušti“na Kosovo,po onoj staroj prvo skoči,pa reci HOP.

  24. Ne smemo dozvoliti da se naša situacija na KIM ne završi u našu korist

  25. „Otkazao“??? Video da nije dobrodošao pa otkazao. Kakvo KiM… Njega interesuje samo rejting. A vi iz opozicije ste još i gori od prvorodjenog.

  26. Ljudi moji, Srbi moji, nemojte toliko mržnje imati u sebi, ako Boga znate!

  27. Pa,što onda ne ide na Kosovo nego u Pančevo? Kad je već takva situacija…

  28. Ti njegovi mitinzi su iz licnog interesa i stranackog . To je za njega uvijek prioritet koji on zakaze, a stranka organizuje autobuse i potrebnu kvotu gradjana iz svih gradova i firmi . On kad dnevno ne bi drzao samopromociju bar sat vremena, njemu bi to bio propali dan.

  29. Vi iz lista Danas… OBRATITE PAZNJU na vaseg administratora. NEMOGUCE je da ne prepoznaje komentare rezimskih botova. I ne razumem potrebu da se objavljuju LAZNI KOMENTARI sa njihove strane??? Imaju oni prostora KOLIKO ZELE, na svojim tabloidima. NE PUSTATE DA TRUJU NAROD I PREKO VAS. Molim vas. Osim ako i vi to ne radite NAMERNO.

  30. Vali,kad nije dobrodosao kod vas,onda nemojte da placete ispred skupstine ako vam susa preko leta unisti letinu.

  31. imao u školi Geografiju? Pančevo nije Južni Banat? Možda je Bugojno ????
    Katastrrifa. Vrhovni Komandant u slučaju rata, izda komandu: Branite Južni banat, ne i pančevo??? Stvarno je smešna ona brnabićkina foto-montaža! ne radi se o njihovoj deci!

  32. Koji ne pripada Južnom Banatu? hajde više, nek mu neko doda kompas, ako uopšte zna da ga koristi, neka odredi Azimut u odnosu na Beograd, da ne bi zalutao. Ovaj lik hoće da komanduje u slučaju rata?

  33. Ne laži DIKTATORE PANCEVO JE BLOKIRANO NISI POZELJAN U PANCEVU DOSTA JE TVOJIH LAZI ODLAZI VEC JEDNOM

  34. Srce Srbije kuca i grudima naroda Srbije…kosobo je samo jedna od teritorija i mit. Mit ne hrani decu, traktor da….

  35. Ocigedno je nivo lista Danas nivo Radinke zato i objavljujete njene komentare nekoliko puta a druge ne.

  36. Можете кратко како хоћете јер вам се допушта да гушите Србе и прабославље но срби неће дуго трпеи шиптарски терор а онда како буде.Боже очувај православље грешно милостиви Господе.

  37. A kako misli da udje u Pancevo kada je blokirano sa svih strana od strane poljoprivrednika? Helikopterom? I isto helikopterom da dodju i svi njegovi tapsaci?

  38. Pa zvao je ortaka Kurtija da malo zategne situaciju. Muka mu je zbog mitinga u Beogradu.

  39. Dace dobri Bog da danas u Pancevu oko 18h bude veeeeliko nevreme.

  40. Meni se upravo svidja što puštaju sve komentare znamo mi sva ta izmišljena botovska imena znamo da tehnologija objavljuje komentare znamo da kompjuter bira imena i potpisuje tekstove i volim što niste kurir blic i td ovako je bolje.

  41. Kakva „Gazela“, blokada mosta, ona barem ima alternativu, ali ovde policija i autobusi blokiraju pola grada. Bar sto autobusa. Iz centra ideš 1h umesto 5 min. Ka centru nemoguće: ne možeš prići zgradi, čak ni pešice ući u ulaz. Jer je bina na 50m od zgrada… Horor i teror.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.