„Plašenje neke inostrane mečke rešetom“: Ishitrena Vučićeva najava da će se Srbija kandidovati za nestalnu članicu SB UN ukoliko UN usvoji rezoluciju o Srebrenici

  1. Realno gledano, nije u redu. To sto je uradjeno u Srebrenici nikako ne valja ali potezati to sad, u vreme daleko surovijeg i obimnijeg genocida u Gazi, uz podrsku dojucerasnjih sudija stvarno nema smisla.

  2. Tragikomika ce da se inati i preti svetu?U misju rupi i tano preti?Zbog tebe smo u ovom cabru?!

  3. @ Nigde nećemo pomenuti Nemce ali ćemo podnositi rezolucije o izvršenom genocidu na teritoriji Srbije, u Kragujevcu, u Kraljevu, u Jajincima.

    Nece ni Nemci pominjati srpske logore smrti narocito za zene , malu decu i male bebe. To njima nije ni kraj pameti sve dok srpski radnik marljivo radi za saku Evra i podize profit Nemackih preduzeca i privrede i sve dok Srpske vlasti budno motre da taj srpski nadnicar ni slucajno na neki nacin ne sabotira ili strajkuje i smanjuje nemackim gazdama visoki profit koji zahvaljujuci ne samo nesposobnosti, nego i duboke servilnosti srpske vlasti ostvaruju.

  4. Svi u svetu znaju da je Vučić lažov pa ga ne uzimaju za ozbiljno.Znaju i za Oskara, pa ga ucenjuju da kapitulira na Kosovu a i da navuče Dodika i bosanske lopuže na grešku koja bi dala povod za ukidanje RS i proterivanje “ genocidnih“ Srba iz BiH..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.